Φλεγόμενο UFO στη Ρωσία τρομοκρατεί χωρικούς (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα παράξενο φαινόμενο καταγράφτηκε στον ουρανό πάνω από χωράφια στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας, τρομοκρατώντας τους χωρικούς.

Το αίνιγμα των UFO μετά από 70 και πλέον χρόνια παραμένει άλυτο. Image: Supplied

ν

ΕΝΑ ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο) πάνω από χωράφια στο Κρασνοντάρ κατέγραψε η κάμερα δύο φίλων, αποτυπώνοντας παράλληλα και το ξάφνιασμά τους στη θέα αυτού του δισκοειδούς σχήματος λαμπρού αντικειμένου, που στεκόταν ακίνητο στον αέρα, τρομοκρατώντας τους χωρικούς.

Το Κρασνοντάρ βρίσκεται στη νότια Ρωσία, απέναντι από την Κριμαία. Οι δύο φίλοι εξέλαβαν το ασυνήθιστο φαινόμενο ως εξωγήινο διαστημόπλοιο, αλλά μετά το ανέβασμα του σχετικού βίντεο στο YouTube, το διαδίκτυο χωρίστηκε ως συνήθως σε δύο ομάδες, αποτέλεσμα του γεγονότος ότι ύστερα από τόσες δεκαετίες η ανθρωπότητα είναι ανίκανη να δώσει μια πειστική εξήγηση για τα φαινόμενα αυτά – αν είναι εξωγήινα, απλές παραισθήσεις ή φυσικά φαινόμενα.

Στην περίπτωση αυτή, πολλοί είπαν ότι το ΑΤΙΑ ήταν ένα απολύτως συνηθισμένο καιρικό φαινόμενο που δημιουργήθηκε από ένα κενό μεταξύ των σύννεφων, από το οποίο φάνηκε ο λαμπρός δίσκος του Ήλιου που ανερχόταν στον ουρανό.
ν

Το περίεργο φαινόμενο πάνω από την εξοχή του Κρασνοντάρ. Πηγή: YouTube
ν

Το λαμπρό δισκοειδές ΑΤΙΑ πάνω από τους αγρούς σε μεγέθυνση. Πηγή: YouTube
ν

Βέβαια, στις περιπτώσεις που ο Ήλιος ξεπροβάλλει μέσα από σύννεφα, υπάρχουν ακτίνες που διαχέονται εν είδη άλω στον περιβάλλοντα χώρο, κάτι που δεν συμβαίνει εδώ. Έτσι, και σε αυτή την περίπτωση, το φωτεινό αντικείμενο θα καταχωρηθεί μάλλον ως ένα ακόμη ανεξήγητο φαινόμενο.

Οι δύο φίλοι ταξίδευαν με το αυτοκίνητό τους, ένα παλιό Lada 1600 του 1976, όταν σταμάτησαν βλέποντας το περίεργο θέαμα για να το καταγράψουν.

«Είναι ένα UFO!» λέει στον φίλο του ο κάμεραμαν με φωνή που τρέμει από τη συγκίνηση. «Βγες από το αυτοκίνητο!»

Ο κάμεραμαν μπορεί να νόμισε ότι είδε ένα εξωγήινο αεροσκάφος, αλλά όσοι είδαν το βίντεο είπαν ότι το παλιό αυτοκίνητο που είχαν οι δύο φίλοι, ένα VAZ-2106 (Lada 1600) του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε το 1976 και σήμερα είναι συλλεκτικό κομμάτι, ήταν ένα πολύ πιο σπάνιο και συναρπαστικό φαινόμενο απ’ ό,τι ένα UFO.

Το σχετικό βίντεο ανέβηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο κανάλι ТВОЁ ЛУЧШЕЕ ВРЕМЯ (YOUR PEOPLE TIME).
ν

Огненное НЛО в небе над Калининской. Что это было – 27.11.2019 | ТВОЁ ЛУЧШЕЕ ВРЕМЯ
ν

ν

 


Translate this post