Μεγάλο τριγωνικό UFO πάνω από το Τέξας (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ύστερα από αρκετά χρόνια, ένα τριγωνικό UFO εμφανίστηκε πάνω από το Χιούστον, λίγα δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το τριγωνικό UFO εμφανίστηκε το 1990 πάνω από την περιοχή Munibung Hill στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας. Πηγή: Newcastle Herald

ν

ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) που έχουν καταγραφεί είναι σπάνια. Από τα πιο γνωστά περιστατικά, που παραμένουν έως σήμερα ανεξήγητα, είναι το κύμα UFO πάνω από το Βέλγιο, στις 15 Ιουνίου 1990, όπου ενεπλάκη και η βελγική Πολεμική Αεροπορία, το τριγωνικό μαύρο UFO που εμφανίστηκε το 1990 πάνω από την περιοχή Munibung Hill στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, το τριγωνικό UFO που εμφανίστηκε στο Λος Άντζελες τον Απρίλιο του 2016 και τα “Φώτα του Φοίνιξ” που εμφανίστηκαν στην Αριζόνα, τη Νεβάδα και στη Σονόρα του Μεξικού στις 13 Μαρτίου 1997.

Το βίντεο στο τέλος του άρθρου φορτώθηκε στις 3 Ιανουαρίου και παρουσιάζει τρία παράξενα φώτα να αιωρούνται σε έναν τριγωνικό σχηματισμό.

Το κλιπ, το οποίο γυρίστηκε στο Χιούστον λίγα δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς του 2020, φορτώθηκε από τη χρήστη του YouTube, Stephanie Westerfield, η οποία έγραψε: «Δεν είμαι βέβαιη τι ακριβώς είναι αυτά τα φώτα».
ν

Τα μυστηριώδη φώτα πάνω από το Τέξας. Πηγή: YouTube / Stephaine Westerfield
ν

Στο βίντεο ακούγονται τα μακρινά πυροτεχνήματα που πέφτουν για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς. Ακούγεται επίσης ένα νεαρό αγόρι να ρωτά: «Τι είναι αυτό;»

Τα τρία φώτα που σχηματίζουν το τρίγωνο φαίνονται να παραμένουν ακίνητα σε όλο το κλιπ.

Από τότε που ανέβηκε στο διαδίκτυο, το βίντεο έχει παρουσιαστεί σε πολυάριθμες εκπομπές ειδήσεων και σε κανάλια εξωγήινης έρευνας.

Κάποιοι χρήστες λένε ότι το βίντεο δείχνει ένα αεροσκάφος που αιωρείται πάνω από την περιοχή, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι τα τρία φώτα θα μπορούσαν να είναι drones ή κινέζικα φαναράκια. Δεν έχει βρεθεί, ωστόσο, κάποια οριστική εξήγηση του φαινομένου.
ν

New Year 2020 UFO sighting | Stephaine Westerfield
ν

ν

 


Translate this post