Εργοστάσιο βρεφών για «ανταλλακτικά» ανακάλυψαν οι Ρώσοι στην Ουκρανία (vid)

Κατηγορία NEWS, Ευρώπη

ΕΥΡΩΠΗ  | Ενημ. 25/3/2023 21:20

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο ρωσικός στρατός ανακάλυψε εργοστάσιο παιδιών στην Ουκρανία για παιδόφιλους και για συγκομιδή οργάνων για πλουσίους.

Το ντοκιμαντέρ «Eyes of the Devil».

Η Ουκρανία, εκτός από τη βιομηχανία ναρκωτικών, ειδικευόταν από παλιά και στο εμπόριο βρεφών, με τιμές από 25.000 έως 70.000 ευρώ. Image: Supplied

v

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ανακάλυψε ένα «εργοστάσιο μωρών» στην Ουκρανία, όπου γεννιούνται και μεγαλώνουν παιδιά για άτεκνα ζευγάρια, για παιδόφιλους και για οίκους ανοχής, ή δολοφονούνται για να πωληθούν τα όργανά τους στη Μαύρη Αγορά.

Το σχετικό βίντεο παρουσιάστηκε στο The People’s Voice. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι το θέμα αποσιωπήθηκε στην Ρωσία, ενώ τα δυτικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι είναι «κατασκευασμένο» και το χαρακτηρίζουν ως παραπληροφόρηση ή προπαγάνδα.

Υπάρχουν, ωστόσο, πολλές τριτοκοσμικές χώρες όπου ανθούν τέτοια «εργοστάσια μωρών» για όποιον έχει το σχετικό βαλάντιο. Εκτός της Ουκρανίας, άλλες χώρες με «εργοστάσια μωρών» είναι η Ινδία, η Ταϋλάνδη και η Νιγηρία.

Σε κάθε «εργοστάσιο» γεννιούνται κάθε χρόνο 2.500 έως 3.000 μωρά. Ο ετήσιος τζίρος σε παγκόσμιο επίπεδο εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι περισσότεροι πελάτες είναι πλούσιο Βρετανοί, ενώ το ένα τρίτο είναι Κινέζοι, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. Τρίτοι έρχονται οι Γερμανοί.

Τα παιδάκια γίνονται θυσία στις διαστροφές τους.
ν

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με το «εργοστάσιο μωρών» – εδώ.
v

v

Ο ρόλος του υιού Μπάιντεν

Αναμεμειγμένος σε παράνομες δραστηριότητες (trafficking, ναρκωτικά, ξέπλυμα χρήματος κ.ά.) στην Ουκρανία ήταν και ο γιος του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Χάντερ Μπάιντεν. Όταν ένας Ουκρανός εισαγγελέας άρχισε έρευνα, ο Τζο Μπάιντεν παρακράτησε τότε την αμερικανική βοήθεια για να πιέσει την Ουκρανία να απολύσει τον εισαγγελέα Viktor Shokin, ώστε να προστατευτεί ο γιος του.

Ένας άρρωστος κόσμος

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο. Η αμερικανική εφημερίδα The Washington Times είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο στις 29 Ιουνίου 1989 στο οποίο κατηγορούσε τους προέδρους Ρόναλντ Ρήγκαν και Τζορτζ Μπους ότι καλούσαν στον Λευκό Οίκο εκδιδόμενα παιδιά, δήθεν για να τα ξεναγήσουν, και αφού τα κακοποιούσαν σεξουαλικά, στο τέλος τα δολοφονούσαν.

Δύο χρόνια πριν, ένας διάσημος Πολωνός παραγωγός ταινιών, ο Patryk Vega, έφτιαξε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Eyes of the Devil» και θέμα τη διακίνηση παιδιών από την Ουκρανία στην Πολωνία και από εκεί στη Γερμανία, σε παιδικούς οίκους ανοχής.

Πολλά από τα παιδιά τα πωλούν οι ίδιες οι μητέρες τους στα εργοστάσια βρεφών. Στο ντοκιμαντέρ, ο Vega παρουσιάζει έναν από τους διακινητές παιδιών. Το ντοκιμαντέρ δεν είναι εύκολο να το παρακολουθήσει κάποιος, γιατί προκαλεί αναστάτωση.

Όταν φτάνουν στη Γερμανία, τα παιδιά, συνήθως ηλικίας 5-7 ετών, προωθούνται σε παιδόφιλους από τους παιδικούς οίκους ανοχής. Αυτό κρατάει περίπου έως την ηλικία των 12 ετών. Κατόπιν, και πριν τα καταπονημένα μικροσκοπικά σώματά τους αρχίσουν να καταρρέουν, δολοφονούνται για να γίνει η συγκομιδή των οργάνων τους και η πώλησή τους σε πλούσιους και ισχυρούς που είναι άρρωστοι.
ν

ν

 


Translate this post