Παράνοια! Η Δύση επιβάλλει κυρώσεις στις γάτες και τους γάτους της Ρωσίας!

Κατηγορία NEWS, Ευρώπη, Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι γάτοι και οι γάτες της Ρωσίας δεν θα μπορούν πλέον να μετέχουν σε διαγωνισμούς ζώων, λόγω της στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία!

Hosico cat. Από τη Ρωσία με αγάπη! Πηγή: Instagram

v

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ! Αφού έκαψε βιβλία του Τσέχωφ, του Τολστόι και του Ντοστογιέφσκι, «εξόρισε» τον Τσαϊκόφσκι και αφαίρεσε από τον σπουδαίο Σέρβο σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα το βραβείο “Cristian”, η ελεύθερη, δημοκρατική και πολιτισμένη Δύση επιβάλλει τώρα κυρώσεις και στους γάτους και τις γάτες της Ρωσίας, καθώς και σε όσες γάτες του πλανήτη έχουν καλές σχέσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία!

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αιλουροειδών (International Feline Federation ‒ FIFe) με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία, απαγόρευσε σε γάτες και γάτους ρωσικής ιδιοκτησίας να διαγωνίζονται στα σόου της ως κύρωση για τη στρατιωτική επέμβαση της Μόσχας στην πρώην Σοβιετική δημοκρατία.

«Το εκτελεστικό συμβούλιο της FIFe είναι σοκαρισμένο και τρομοκρατημένο που ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας εισέβαλε στη Δημοκρατία της Ουκρανίας και ξεκίνησε πόλεμο», δήλωσε την Τρίτη η ομοσπονδία με έδρα το Παρίσι. Η ομάδα πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί απλώς να είναι μάρτυρας αυτών των φρικαλεοτήτων και να μην κάνει τίποτα».

Όσοι Ρώσοι έχουν γάτες ή γάτους, καθώς και οι γάτες που ανήκουν σε Ρώσους και Ρωσίδες, δεν θα μπορούν πλέον να μετέχουν στους διαγωνισμούς ομορφιάς της FIFe.

Μάλιστα η ομοσπονδία πήρε κι ένα άλλο, ακόμη πιο σκληρό, μέτρο. Καμία γάτα που μεγαλώνει στη Ρωσία δεν θα μπορεί πλέον να εγγραφεί στο γενεαλογικό βιβλίο της FIFe, γιατί μπορεί να έχει μολυνθεί ακούγοντας λόγους του Πούτιν!

Και η FIFe θέλει να κρατήσει τα μέλη της καθαρά!

Όπως αναφέρει το RT, οι κυρώσεις θα παραμείνουν σε ισχύ τουλάχιστον έως τον Μάιο και ενδέχεται να παραταθούν, ανάλογα με το τι θα συμβεί στην Ουκρανία.

Επιπρόσθετα η FIFe ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει μέρος του προϋπολογισμού της για να στηρίξει τους εκτροφείς γατιών και τους λάτρεις της γάτας στην Ουκρανία.

«Οι Ουκρανοί συνάδελφοί μας που είναι λάτρεις αυτών των αιλουροειδών προσπαθούν με χίλια βάσανα να φροντίσουν τις γάτες και τα άλλα ζώα τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες», δήλωσε η ομοσπονδία.

Επίσης διέταξε καμία γάτα που είναι μέλος της ομοσπονδίας να μην έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με ρωσική γάτα ή γάτο, οικόσιτο ή αδέσποτο, επί ποινή αποκλεισμού!

Η FIFe είναι μια ομοσπονδία με γατίσια μητρώα και γενεαλογικά δέντρα, με μέλη 39 φιλοζωικές οργανώσεις από ισάριθμες χώρες της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής και της Ασίας. Είναι επίσης ένα από τα εννέα μέλη του World Cat Congress.
ν

Οι γάτες ρωσικής προέλευσης καλό είναι να κλειστούν σε κλουβιά, για να μην μολύνουν άλλες γάτες. Πηγή: YouTube
ν

 


Translate this post