Έγκλημα Τεμπών: Οι νεκροί είναι 110 και όχι 57, μαζί με τους 53 αγνοούμενους (vid)

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

110 είναι συνολικά οι νεκροί του μαζικού εγκλήματος στα Τέμπη, όπου χάθηκε ο ανθός της χώρας, με υπαιτιότητα Μητσοτάκη.

Η Εριέττα, 23 χρονών, φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΑΠΘ. Ήταν μέσα στο καταραμένο τρένο. Και την ώρα της σύγκρουσης, στο κυλικείο, με ένα φιλικό της ζευγάρι. Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά. Η Εριέττα δεν είναι ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε στις λίστες των τραυματιών. Εξαϋλώθηκε; Πηγή: Twitter

v

ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ εξακολουθούν να αγνοούνται 11η μέρα από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά, στη χώρα αυτή της ανομίας, όπου κανείς υπεύθυνος δεν δικάζεται, κυβέρνηση και ΜΜΕ επιμένουν στους 57 νεκρούς.

Τους διαψεύδουν όμως οι αριθμοί. Μια χρήστης του Twitter δημοσίευσε τον κατάλογο νεκρών, τραυματικών και διασωθέντων και λείπουν 53 άτομα, για τα οποία δεν γίνεται ουδείς λόγος.
ν

Για αυτό δεν θα μιλήσετε; (Watch on Twitter)
ν

ν

Ανάμεσα στους αγνοούμενους της τραγωδίας στα Τέμπη βρίσκεται η Εριέττα, 23 χρονών, φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΑΠΘ. Ήταν μέσα στο καταραμένο τρένο. Και την ώρα της σύγκρουσης, στο κυλικείο, με ένα φιλικό της ζευγάρι. Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά. Η Εριέττα δεν είναι ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε στις λίστες των τραυματιών. Εξαϋλώθηκε;  

Αγνοείται επίσης η Μαίρη Μ. από τη Μεσαρά Κρήτης, που εργαζόταν στο κυλικείο του τρένου το μοιραίο βράδυ.
ν

Η αγνοούμενη Μαίρη Μ. από τη Μεσαρά Κρήτης.

ν

Άρης Χατζηστεφάνου: Στιγμές σήψης της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα – Η κάλυψη της τραγωδίας στα Τέμπη
ν

ν

Δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του…

Ένας άλλος αγνοούμενος είναι ο Γιώργος Παπάζογλου, 22 ετών, φοιτητής.

«Το παιδί είχε πάει τριήμερο ταξίδι στην Αθήνα και γύρισαν από Αθήνα Θεσσαλονίκη. Μας πήραν τηλέφωνο από τη Λάρισα ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. Μετά από μια ώρα ξαναχτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η φίλη του, η οποία έντρομη μας είπε ότι κάτι έχει συμβεί. Μας είπε ότι την έβγαλαν έξω, και ότι ο Γιώργος δεν είναι εδώ και δεν απαντάει στο κινητό του. Εμείς είχαμε τελειώσει τις δουλείες μας, ήμασταν ήρεμοι και ξαφνικά άλλαξε η ζωή μας. Ήρθαμε στην Λάρισα και ακολούθησαν αυτά που ξέρετε», είπε Λυσίμαχος Παπάζογλου, πατέρας του αγνοούμενου φοιτητή, στην εκπομπή “Live News”.

«Ήταν ένα ωραίο παιδί… Ήταν φοιτητής στο ΑΠΘ, στο τμήμα φυσικής, είχε πολλά όνειρα. Δεν πήγαινε συχνά ταξίδια με τρένο. Δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του όπως και άλλα παιδιά αυτής της τραγωδίας. Τόσα παιδιά πήγαν τζάμπα», συμπλήρωσε.
ν

Αγνοούνται ακόμα 35 άνθρωποι στο «τρένο του τρόμου» – Φόβοι ότι χάθηκαν μέσα στις φλόγες των Τεμπών
ν

v

Τέμπη: Εξαφανίζουν  τα ίχνη του εγκλήματος

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε εντολή ασφαλτόστρωσης του χώρου κατά μήκος των γραμμών στο σημείο όπου συνέβη το έγκλημα των Τεμπών καθώς έτσι όποια στοιχεία υπάρχουν και δεν έχουν βρεθεί ή δεν έχουν εντοπιστεί, απλώς εξαφανίζονται.

Και αυτό συμβαίνει όταν ακόμα κανείς δεν ξέρει και δεν έχει απαντηθεί τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία με την οποία συγκρούστηκε το επιβατικό τρένο προκαλώντας τον θάνατο τόσων νέων ανθρώπων.
ν

Τέμπη: Σβήνουν τα στοιχεία με ασφαλτόστρωση κατά μήκος των γραμμών στο σημείο της τραγωδίας
v

v

ΝΔ: Έχουμε βαρεθεί να δίνουμε συλλυπητήρια…

Πρωτοφανής δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού, ο οποίος στο κανάλι ΑTTICA και στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ» είπε ότι το κυβερνών κόμμα έχει «βαρεθεί να δίνει συλλυπητήρια»!

Πρόκειται για μια ασεβέστατη ως προς τους νεκρούς δήλωση και ακόμα περισσότερο ως προς τους συγγενείς και τους δικούς τους ανθρώπους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα οποία ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ποτέ πίσω στις ζωές τους.

Οι άνθρωποι αυτοί θα ζήσουν για πάντα χωρίς τους αγαπημένους τους και ο Νίκος Ρωμανός έχει βαρεθεί να δίνει συλλυπητήρια.
ν

Πρωτοφανής ασέβεια στους νεκρούς και στις οικογένειές τους από το Νίκο Ρωμανό. Image: Supplied
ν

Τι χολέρα είναι αυτή; (Watch on Twitter)
ν


ν

 


Translate this post