Εντολή Μητσοτάκη: Οι νεκροί να μην ξεπεράσουν τους 36 (ενώ μπορεί να είναι 77)

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

ΝΤΡΟΠΗ! Κρύβουν νεκρούς για να μην υποστούν πανωλεθρία στις εκλογές – 42 οι νεκροί έως τώρα και 35 οι αγνοούμενοι!

Η τραγωδία των Τεμπών. Διασώστες ψάχνουν για επιζώντες σε βαγόνι του τρένου του τρόμου. Πηγή: Reuters

v

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτό που συμβαίνει στο Ελλαδιστάν. Κρύβουν τους νεκρούς από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο σκοτώθηκαν νέα παιδιά, ηλικίας 23-24 ετών, και βυθίστηκαν στο πένθος 42 έως τώρα οικογένειες.

Όμως οι νεκροί είναι πολλοί περισσότεροι, ίσως 77, καθώς αγνοούνται ακόμη 35 άτομα!

Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή στον φιλοκυβερνητικό Τύπο και στα ΜΜΕ να παραμείνει ο αριθμός των νεκρών στους 36, όπως ήταν έως τις 9:00 το πρωί, και να μην αναφερθούν άλλα θύματα.

Την ίδια εντολή πήραν και τα νοσοκομεία, να μην αναφέρουν άλλους θανάτους ούτε να δώσουν πληροφορίες σε δημοσιογράφους.

Ο Κούλης φοβάται συντριβή στις εκλογές, όπως συνέβη στις πρόωρες εκλογές του 2019 στις οποίες συνετρίβη ο Τσίπρας, ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018.

Ο Τσίπρας τότε έδωσε εντολή οι νεκροί να παραμείνουν στους 100, ενώ ήταν πολλοί περισσότεροι – ορισμένοι κάτοικοι στην περιοχή μιλούν για πάνω από 200.

Φαίνεται όμως ότι ο ελληνικός λαός είναι πολύ άτυχος. Έριξε τότε τον Τσίπρα, αλλά στη θέση του εξέλεξε ένα άλλο κάθαρμα.

Αυτό συμβαίνει και τώρα. Οι νεκροί είναι πάνω από 42, ενώ υπάρχουν ακόμη (δεύτερη μέρα του δυστυχήματος) 35 άνθρωποι που αγνοούνται!
ν

ν

Στις 9:00 το πρωί, την ώρα που ο Κούλης πήγαινε στον τόπο της τραγωδίας με τον υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή να… γελάει, λες και έβλεπε κωμωδία (άρχισε να κλαίει μόνο όταν ο Κούλης τον ανάγκασε μα παραιτηθεί), τότε λοιπόν τα φιλοκυβερνητικά μέσα, ο ΣΚΑΪ και η Καθημερινή, διέγραψαν τον αριθμό 38 των νεκρών που ήταν εκείνη το στιγμή, και τον κατέβασαν στους 36, όπως ήταν προηγουμένως. Ακολούθησαν και τα υπόλοιπα ΜΜΕ.

Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο αριθμός των θυμάτων μιας τραγωδίας κατεβαίνει αντί να ανεβαίνει!

Δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν όμως όλοι και τα νοσοκομεία συνέχισαν να αναφέρουν νεκρούς, με τον αριθμό να φτάνει τους 42. Εκεί σταμάτησαν και αυτά να δίνουν πληροφορίες.
ν

Νέοι άνθρωποι θυσία στη χώρα του «πάμε κι όπου βγει» του Μητσοτάκη. Πηγή: Pronews
v

Οι 42 νεκροί φαίνεται ότι τελικά θα είναι πολύ μικρός αριθμός, καθώς αγνοούνται ακόμη 35 άτομα. Πηγή: Pronews
v

Οι 20χρονες δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η εξαδέλφη τους Αναστασία Πλακιά. Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο στο «τρένο του τρόμου» των Τεμπών! Ο θάνατός τους επιβεβαιώθηκε με DNA. Πηγή: Pronews
v

Με βάση τη σύγκριση των εισιτηρίων που κόπηκαν και εκείνους που έχουν ήδη βρεθεί μετά την τραγωδία, αγνοούνται 35 άνθρωποι, θυσία στο κυβερνητικό «πάμε κι όπου βγει», τον σταθμάρχη –πρώην αχθοφόρο‒ που ήταν μετακλητός από το υπουργείο Παιδείας και κολλητός του Μητσοτάκη, τα «αρχαία» τρένα, την διάλυση του σιδηροδρομικού δικτύου επί της νυν κυβέρνησης που παραπέμφθηκε στο ευρωδικαστήριο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και πολλά άλλα.

Οι 35 άνθρωποι δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά. Ούτε στη λίστα με τους επιζώντες αλλά ούτε στη λίστα με τους νεκρούς. Φόβοι ότι χάθηκαν μέσα στις φλόγες των Τεμπών.
ν

ν

 


Translate this post