Έγκλημα στα Τέμπη: Αγνοούνται 16-35 άτομα – Έλιωσαν στους 1.300 Κ (vid)

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Θρήνος και οργή για το έγκλημα στα Τέμπη. Στους 42 νεκρούς ο τραγικός απολογισμός, αλλά υπάρχουν και 16-35 αγνοούμενοι. Έλιωσαν στους 1.300 βαθμούς Κελσίου.

Έγκλημα στα Τέμπη. Ακόμη αγνοούνται άνθρωποι. Έλιωσαν στους 1.300 βαθμούς Κελσίου, αναφέρει το Reuters. Πηγή: YouTube

v

ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ (τουλάχιστον 42) σε ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα που θα μπορούσε να αποφευχθεί, προκαλούν όχι μόνο ανείπωτο πόνο αλλά και έντονο θυμό. Η Ελλάδα έχει βυθιστεί στο πένθος λόγω της χειρότερης σιδηροδρομικής τραγωδίας στην ιστορία της, με βίντεο, φωτογραφίες και μαρτυρίες να καταγράφουν μια φριχτή πραγματικότητα.

Μέσα στο κλίμα αυτό, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έβγαλε πόρισμα για τα αίτια της τραγωδίας, αποδίδοντάς την σε… ανθρώπινο λάθος! Νωρίτερα, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής παραιτήθηκε από υπουργός Μεταφορών με… αιχμές για τους προηγούμενους.

(Στην Ελλάδα δεν φταίει ποτέ κανείς, Φταίνε πάντα οι προηγούμενοι).

Δυναμικές και μαζικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το έγκλημα στα Τέμπη πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, με την ΕΛ.ΑΣ. να διεκδικεί για ακόμα μια φορά, πρωταγωνιστικό… ρόλο, επιχειρώντας να καταστείλει τις διαμαρτυρίες στην πρωτεύουσα και ρίχνοντας αλύπητα ξύλο στους περαστικούς.

Το «επιτελικό» Μητσοτάκειον κράτος…
ν

Ξύλο από την αστυνομία του Μητσοτάκη (Watch on Twitter)
ν


ν

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 59χρονος σταθμάρχης Β.Σ., για το δυστύχημα στα Τέμπη ο οποίος μόλις πριν μερικούς μήνες ήταν αχθοφόρος στον ΟΣΕ.

Σε βάρος του αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις, για το αδίκημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών από το οποίο προήλθε ως αποτέλεσμα ο θάνατος πολλών ατόμων (κακούργημα), για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή και σωματικές βλάβες από αμέλεια και κατά συρροή.

Όμως οι ευθύνες της κυβέρνησης δεν μπορούν να «ξεπλυθούν» με την καταδίκη ενός σταθμάρχη ο οποίος ήταν σαφέστατα ακατάλληλος για αυτή την δουλειά την οποία την έκανε για… ρουσφετολογικούς λόγους.
ν

ν

Πόσοι είναι τελικά οι νεκροί;

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ –που ζουν από τις κρατικές διαφημίσεις‒ έμειναν στους 36 νεκρούς (κατόπιν εντολής Μητσοτάκη), ενώ ακόμη και το Reuters κάνει λόγο για 38 νεκρούς.

Άλλα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν 42 νεκρούς, όπως ο «Νέος Κόσμος» Αυστραλίας.

Σήμερα, δεύτερη μέρα του εγκληματικού δυστυχήματος, υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι, τον αριθμό των οποίων κανείς δεν γνωρίζει. Άλλοι λένε ότι λείπουν 16 άτομα, άλλοι μιλούν για 25 και άλλοι για 35 αγνοούμενους!

Οι νεκροί της τραγωδίας είναι επομένως είτε 58 είτε 67 είτε 77 άνθρωποι!

Όσοι κι αν λείπουν, έλιωσαν στους 1.300° Κελσίου και έχουν γίνει στάχτη.

Αυτό είναι το «επιτελικό» κράτος του Μητσοτάκη. Στην Hellenic Train δεν γνωρίζουν ούτε πόσοι ούτε ποιοι ταξίδευαν.

Πάμε κι όπου βγάλει…
ν

«ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ»: Πώς φτάσαμε στο δυστύχημα στα Τέμπη | Luben TV
ν

ν

Θαυμάστε την Ελλάδα του Μητσοτάκειου κράτους
ν

ν

 


Translate this post