Το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ: Μετά την Κύπρο και στην Ελλάδα από 14 Μαΐου

Κατηγορία Ελλάδα, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ  | Ενημ. 11 Μαΐου, 07:38

Posted by Youmagazine Staff

 

Το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ θα εφαρμοστεί από τις 10 Μαΐου στην Κύπρο. Εφαρμόζεται στο Ισραήλ και από 14 Μαΐου στην Ελλάδα.

Κύπρος: Σε ισχύ από τις 10 Μαΐου το CoronaPass. Πηγή: News Media

ν

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Κύπρου Κωνσταντίνος Ιωάννου το μέτρο του CoronaPass, το οποίο θα εφαρμοστεί από την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 στην Κύπρο, αλλά όπως ξέρουμε όλοι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

Κάπως έτσι θα αρχίσει να εφαρμόζεται το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ στη μαρτυρική Μεγαλόνησο με πρόσχημα τον κορονοϊό και την αναχαίτιση της αποκαλούμενης «πανδημίας».

Μετά το Ισραήλ, η κυβέρνηση της; Κύπρου, υπακούοντας στις εντολές του Μπιλ Γκέιτς και των Big Pharma, θα ζητά τη Δευτέρα από τους πολίτες της να επιδείξουν το CoronaPass, δηλαδή το ηλεκτρονικό πιστοποιητικό με το γνωστό σφραγιδάκι (QR code) στο κινητό τους τηλέφωνο, προκειμένου να μπορούν να κάνουν πράγματα που μέχρι χθες τα έκαναν ελεύθερα.

Το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ μπορεί κάποιος να το αποκτήσει με:

Αρνητικό test (pcr/rapid) με ισχύ εντός 72 ωρών.

Εμβολιασμό τουλάχιστον με μια δόση και ολοκλήρωση διαστήματος τουλάχιστον 3 εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό.

Απόδειξη ότι ο πολίτης έχει νοσήσει από την ασθένεια τους τελευταίους 6 μήνες.

Σε λίγο καιρό, το πρώτο και το τρίτο απαιτούμενο θα αποσυρθούν και το CoronaPass ή ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ, θα το αποκτούν μόνο όσοι εμβολιάζονται κάθε τρεις και λίγο.

Ερωτηθείς εάν με την εφαρμογή αυτής της πρακτικής για προσκόμιση αποδεικτικού στοιχείου σε συγκεκριμένους χώρους, δημιουργούνται πολίτες δύο ταχυτήτων, ο κ. Ιωάννου είπε ότι δεν δημιουργούνται δύο ταχυτήτων πολίτες. «Αντιθέτως, ενισχύουμε την ασφάλεια των πολιτών. Διότι, από την άλλη μεριά, είναι το δικαίωμα αυτών που θέλουν να νιώθουν ασφάλεια. Σίγουρα με την πανδημία έχουν μπει πάρα πολλοί περιορισμοί. Και τα γραπτά μηνύματα δημιουργούν περιορισμούς. Το συγκεκριμένο όμως, διασφαλίζει την ασφάλεια του κόσμου», σημείωσε.
ν

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

Η παρουσίαση αποδεικτικού στοιχείου είναι υποχρεωτική και πρέπει να προσκομίζεται στους ακόλουθους χώρους:

Χώρους εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, σνακ μπαρ κτλ.)

Χώρους θρησκευτικής λατρείας

Υπαίθρια και κλειστά θέατρα, κινηματογράφους και αίθουσες παραστατικών τεχνών ή θεαμάτων

Εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα λιανικού εμπορίου

Κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμοι, βαφτίσεις και κηδείες

Γυμναστήρια, σχολές χορού και σχολές άλλων αθλημάτων, σε όσους γυμνάζονται σε κλειστούς χώρους

Οίκους ευγηρίας, κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων, δομές φιλοξενίας χρόνιων πασχόντων και άλλες κλειστές δομές

Ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα

Προεκλογικές συγκεντρώσεις σε θέατρα/αμφιθέατρα, χώρους εστίασης οικίες

Συνέδρια, εμπορικές εκθέσεις

Καζίνο

Μόνο για τον αγώνα του τελικού Κυπέλλου στις 15 Μαΐου από τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν διά ζώσης τον αγώνα.
ν

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

Η προσκόμιση αποδεικτικού στοιχείου δεν είναι υποχρεωτική για μετάβαση στους παρακάτω χώρους:

Κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής

Επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων

Λαϊκές αγορές, σούπερ μάρκετ, φούρνους, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, φρουταρίες, μίνι-μάρκετ, περίπτερα, φαρμακεία

Παραλίες

Εξωτερικούς εκδρομικούς χώρους, φράγματα και ζωολογικοί κήποι.

Το αποδεικτικό στοιχείο για αρνητικό αποτέλεσμα από εξέταση κορονοϊού (PCR ή rapid test) προσκομίζεται σε πρώτη φάση σε έντυπη μορφή, όπως δίνεται στα συνεργαζόμενα ιδιωτικά κλινικά εργαστήρια ή στις κινητές μονάδες δειγματοληψίας του Υπουργείου Υγείας σε πρωτότυπη μορφή.

Εάν πρόκειται για αποδεικτικό στοιχείο εμβολιασμού, παρουσιάζεται η Κάρτα Εμβολιασμού που δίνεται στα Εμβολιαστικά Κέντρα.

Σε περιπτώσεις ατόμων που είχαν νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες, παρουσιάζεται το γραπτό μήνυμα αποδέσμευσης που αποστέλλεται στους πολίτες.

Την ευθύνη για τον έλεγχο κατοχής αποδεικτικού στοιχείου έχουν μόνο μέλη του προσωπικού της Αστυνομίας ή των αρμόδιων Υπουργείων / Τμημάτων ανάλογα με τις επιχειρήσεις που εμπίπτουν στου τομείς της αρμοδιότητάς τους. Οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων δεν έχουν ευθύνη για τον έλεγχο του αποδεικτικού στοιχείου και οι πολίτες δεν υποχρεούνται να παρουσιάσουν το αποδεικτικό στοιχείο που έχουν στην κατοχή τους σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.
ν

Άπληστες όπως είναι, οι πολυεθνικές των φαρμάκων πιέζουν τις κυβερνήσεις να εγκρίνουν το εμβόλιο Covid ακόμα και για τα βρέφη! Πηγή: YouTube

ν

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το CoronaPass ή ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ θα έρθει και στην Ελλάδα σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Όπως είπε ο υπουργός, το CoronaPass θα είναι απαραίτητο για τη μετακίνηση από νομό σε νομό.

Η εντολή ήρθε από τη Γερμανία, καθώς το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag) ενέκρινε την άρση ορισμένων περιορισμών της ελευθερίας για εμβολιασμένους και αναρρώσαντες, αντιαθιστώντας τους περιορισμαούς με το CoronaPass.

Η Ελλάδα αναμένεται να θεσπίσει παρόμοιους κανόνες μέσα από τους οποίους θα επιτρέπεται σε όσους έχουν «υγειονομικό πάσο» να μετακινούνται πιο ελεύθερα, αλλά και να έχουν άλλες «ελευθερίες». 

Όπως όλα δείχνουν από 14 Μαΐου θα υπάρξει η απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, για τις οποίες όμως αναμένεται να χρειαστεί «υγειονομικό πάσο» για να γίνουν.

Για τις μετακινήσεις τόσο από νομό σε νομό όσο και για τα νησιά θα χρειάζεται «υγειονομικό πάσο», δηλαδή self test ή μοριακό τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η υποχρέωση θα αφορά τόσο τα ακτοπλοϊκά όσο και τα αεροπορικά ταξίδια.
ν

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

Τέλος, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσουν η Εκκλησία της Κύπρου και η Εκκλησία της Ελλάδας, των οποίων πολλοί ιεράρχες έχουν ταχθεί κατά των εμβολίων. Θα αντιδράσουν δυναμικά ή θα το καταπιούν και αυτό, όπως έκαναν με το Πάσχα;

Διότι θα συμβεί η εξής κωμική κατάσταση: η Εκκλησία αποκηρύσσει τον Αντίχριστο και το Χάραγμα του Θηρίου, το 666, από εδώ και πέρα όμως, τουλάχιστον στην Κύπρο, αυτοί που θα επιτρέπεται να εισέλθουν στις εκκλησίες θα είναι όσοι έχουν δεχτεί το Σφράγισμα!

Δηλαδή, οι ιερείς θα λειτουργούν ενώπιον εκκλησιάσματος που έχει δεχτεί το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ και θα δέχονται εντός ιερού χώρου αυτούς που έχουν αποδεχτεί τον Αντίχριστο υπό μορφή εμβολίου και σφραγίδας QR code. Διότι, αν δεν είναι αυτό το ΧΑΡΑΓΜΑ, τότε ποιο είναι;

Πιστεύουμε όμως ότι οι ιερείς δεν θα αντιδράσουν. Θα βρουν κάποιο σόφισμα, θα βαπτίσουν το κρέας ψάρι για να μην χάσουν την επικερδή εργασία τους.

Δυστυχώς ζούμε στον αιώνα της απάτης και της υποκρισίας.
ν

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

«Βόμβα» έριξε χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, καθώς είπε πως αν προχωρήσουν κανονικά οι έρευνες και αποδειχτεί πως το εμβόλιο είναι ασφαλές για τα παιδιά, τότε από Σεπτέμβριο τα παιδιά άνω των 12 ετών θα πηγαίνουν με εμβόλιο στα σχολεία!

Η συζήτηση ξεκίνησε αφότου εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer στον Καναδά και σύντομα αναμένεται να γίνει το ίδιο και στις ΗΠΑ, ενώ ακολουθεί και η Ευρώπη. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει μία «φρενίτιδα» της Pfizer/BioNTech του Μπιλ Γκέιτς (αλλά και από άλλες εταιρείες) για να εγκριθεί το εμβόλιο για τα παιδιά. 

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, ουσιαστικά από Ιούνιο θα μπορεί να εμβολιάζει παιδιά άνω των 12 ετών, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες περιμένουν πως θα εγκριθεί το εμβόλιο ακόμα και για τα μωρά!

Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι τα παιδιά δεν νοσούν από την Covid-19 ή εμφανίζουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα.

Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του στο Sputnik o βιολόγος και Διδάκτορας Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Πανεπιστημίου Κρήτης Βασίλης Λύκος, ο οποίος υποστήριξε χαρακτηριστικά πως «θα επιδιώξουν να περάσουν τους εμβολιασμούς για την COVID-19 ακόμη και στα παιδιά. Θα είναι τρελά τα λεφτά αν μπει το εμβόλιο μέσα στα σχολεία».
ν

 


Translate this post