Μητέρα τριών παιδιών πέθανε από το εμβόλιο Oxford / AstraZeneca

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια Αγγλίδα 47 ετών και μητέρα τριών παιδιών, πέθανε από θρόμβωση εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η Λούσυ Τάμπερερ, 47 ετών και μητέρα τριών παιδιών, πέθανε από θρόμβωση εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της, Πηγή: Daily Mail

ν

ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ τριών παιδιών, η Λούσυ Τάμπερερ (Lucy Taberer), 47 ετών, πέθανε από θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο, ύστερα από τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα Oxford/AstraZeneca που υποτίθεται ότι προστατεύει από την Covid-19.

Όπως κατήγγειλε ο αρραβωνιαστικός της, Μαρκ Τόμλιν (Mark Tomlin), από το Aylestone, στην κομητεία Λέστερ της Αγγλίας, η άτυχη γυναίκα παρουσίασε αρχικά κάποια προβλήματα υγείας λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της. Στη συνέχεια, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Η άτυχη γυναίκα είχε εμβολιαστεί στις 19 Μαρτίου στο Peepul Center, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό στο Λέστερ, και εξέπνευσε 22 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Αιτία θανάτου: παρουσιάστηκαν θρόμβοι αίματος στον εγκέφαλό της που προκάλεσαν εγκεφαλικό επεισόδιο. Συγκεκριμένα πέθανε από θρόμβωση εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου (Cerebral venous sinus thrombosis)

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε μέχρι τότε προβλήματα υγείας, και ο θάνατός της άφησε ορφανή την οικογένεια Τόμλιν, συμπεριλαμβανομένου του πεντάχρονου γιου του ζευγαριού, Όρσον.

Όπως δήλωσε ο κύριος Τόμλιν στη Daily Mail: «Δεν θέλω οι άνθρωποι να σταματήσουν να εμβολιάζονται, αλλά θέλω να γνωρίζουν ότι υπάρχουν κίνδυνοι».

«Η Λούσυ κι εγώ δεν ήμασταν εναντίον των εμβολίων. Αντίθετα, η Λούση ήταν πολύ περήφανη που εμβολιάστηκε…»

Η γνωστοποίηση του θανάτου της Λούσυ Τάμπερερ έγινε στις 28 Ιουνίου 2021.
ν

Ο Μαρκ Τόμλιν με τον πεντάχρονο γιο του ζευγαριού Όρσον, Πηγή: Daily Mail

ν

ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ
ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ

Σύμφωνα με την υπηρεσία MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) του Ηνωμένου Βασιλείου, έως 16 Ιουνίου 2021 αναφέρθηκαν 271.901 παρενέργειες, κυρίως θρομβώσεις του αίματος, από τις οποίες οι 197.421 οφείλονται στο εμβόλιο Oxford/AstraZeneca.

Επίσης έγιναν αναφορές για 1.356 θανάτους από τις αρχές Δεκεμβρίου 2020, δηλαδή σε διάστημα εξίμισι μηνών. (Οι θάνατοι αναφέρονται στο τμήμα “Events with a fatal outcome” στο τέλος της έκθεσης).

Να σημειωθεί, ότι μόνο το 5% των θανατηφόρων περιστατικών από τους εμβολιασμούς φτάνει μέχρι την υπηρεσία MHRA.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ίδιο χρονικό δάστημα, σύμφωνα με την υπηρεσία VAERS του CDC, οι αναφορές για θανάτους οφειλόμενους στα εμβόλια Covid-19 ανέρχονται σε 6.113 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων 576 αμβλώσεων.

Και εδώ μόνο το 5% των θανατηφόρων περιστατικών από τους εμβολιασμούς φτάνει μέχρι την υπηρεσία VAERS.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με την υπηρεσία EudraVigilance, μέχρι τις 22 Ιουνίου 2021, έχουν αναφερθεί συνολικά 15.472 θάνατοι από τα εμβόλια Covid-19, καθώς και 1.509.266 παρενέργειες, από τις οποίες οι μισές έχουν αφήσει μόνιμες βλάβες ή αναπηρίες.

Θυμηθείτε, ότι οι συνολικά 23.145 θάνατοι από εμβόλια Covid αφορούν μόνο Βρετανία, ΗΠΑ και ΕΕ, και συνέβησαν μέσα σε διάστημα εξίμισι μηνών! Δηλαδή 3.560 θάνατοι το μήνα! Ο αριθμός αυτός είναι υπερβολικά μεγάλος, δεν νομίζετε;
ν

 


Translate this post