Ο Τζόνι Ντεπ έχει ήδη κερδίσει στην πολύκροτη δίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ

Κατηγορία Σχέσεις & Σεξ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Όποια κι αν είναι η απόφαση των ενόρκων, ο Τζόνι Ντεπ έχει ήδη κερδίσει την δίκη εναντίον της κακόβουλης και φθονερής Άμπερ Χερντ.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο. Image: Reuters / Leonhard Foeger

v

ΝΙΚΗΤΗΣ στην πολύκροτη και ταραχώδη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ, που τη μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση, δίκη που διήρκεσε ένα μήνα και την παρακολούθησε σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης (την έβλεπαν ζωντανά ακόμη και στο Θιβέτ), βγήκε ο δημοφιλής Τζακ Σπάροου των Πειρατών της Καραϊβικής.

Όποια και αν είναι η απόφαση των ενόρκων, που αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη (31 Μαΐου ή 1 Ιουνίου), το καλό θριάμβευσε μαζί με την αλήθεια, καθώς αποκαλύφθηκαν τα στημένα ψέματα της Άμπερ Χερντ, ότι δήθεν ο Τζόνι Ντεπ την βίαζε, την κακοποιούσε και την ξυλοκοπούσε καθημερινά, ενώ αντίθετα εκείνη ήταν που βιαιοπραγούσε εναντίον του, κόβοντάς του μάλιστα μια μέρα ένα δάχτυλο του χεριού του με ένα μπουκάλι βότκα.

Ύστερα από μια μαραθώνια δίκη, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο 58χρονος σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής αποκατέστησε την αλήθεια και τη φήμη του, με αποτέλεσμα η απόφαση των ενόρκων να μην έχει πλέον καμία σημασία.

«Επειδή ήδη είχε κερδίσει την εύνοια του δικαστηρίου της κοινής γνώμης, όταν είπε την ιστορία του», ανέφερε η δικηγόρος του Τέξας, Κάθριν Λιζάρντο στην εφημερίδα New York Post.

Αντίθετα η Άμπερ Χερντ δυσφημίστηκε και έγινε ένα παγκόσμιο πρότυπο προς αποφυγήν για τον κακό χαρακτήρα της και τα ψέματά της.

Ακόμη και ο πατέρας της δήλωσε δημόσια ότι υποστηρίζει τον Τζόνι Ντεπ.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ψέματά της ήταν ότο ο Τζόνι Ντεπ κακοποιούσε την Κέιτ Μος όταν είχαν δεσμό.

Το δικαστήριο κάλεσε το σούπερ μόντελ που μέσα σε τρία λεπτά κονιορτοποίησε τους ισχυρισμούς της Άμπερ και αποκατέστησε την αλήθεια.
ν

Η Κέιτ Μος καταθέτει στο δικαστήριο. Πηγή: YouTube
ν

Ο Τζόνι Ντεπ είπε την ιστορία του. Πηγή: YouTube
ν

Ο Ντεπ κατέθετε για τέσσερις ημέρες κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας στη δίκη που γίνεται στο Φαίρφαξ της Βιρτζίνιας και στη συνέχεια ξανά για περισσότερες από τρεις ώρες την περασμένη Τετάρτη.

Ο Ντεπ μήνυσε την πρώην σύζυγό του για 50 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενος ότι τον δυσφήμησε με ένα άρθρο της στην Washington Post το 2018 στο οποίο περιέγραφε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Η Χερντ άσκησε αγωγή για 100 εκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζοντας ότι ο Ντεπ τη δυσφήμησε όταν είπε ότι έλεγε ψέματα για τους ισχυρισμούς της για κακοποίηση.

Την τελευταία μέρα της δίκης ο Ντεπ είπε στο δικαστήριο ότι τον ενδιαφέρει η αποκατάσταση της αλήθειας και δεν ζητά ούτε μια δεκάρα από την πρώην σύζυγό του ή οποιαδήποτε τιμωρία της.

Όπως ειπώθηκε, όμως, ήδη κέρδισε τη δίκη και αποκατέστησε το καλό του όνομα, ενώ καθημερινά λάμβανε μηνύματα και εκδηλώσεις υποστήριξης από τα εκατομμύρια των θαυμαστών του.
ν

Ντυμένος πειρατής, ο Τζόνι Ντεπ επισκέπτεται συχνά νοσοκομεία και κρατά συντροφιά σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και άλλες ασθένειες. Πηγή: CTV News
v

Johnny Depp as “Captain Jack Sparrow” sails into Vancouver to visit patients at BCCH [FULL VIDEO] | BC Children’s Hospital Foundation
ν

ν

Από την αρχή της κατάθεσής του, ο Ντεπ τόνισε ότι άσκησε τη μήνυση για να «καθαρίσω το όνομά μου», για χάρη των παιδιών του, Lily-Rose, 22 ετών, και Jack, 20 ετών, καθώς και για τους μυριάδες οπαδούς της κινηματογραφικής βιομηχανίας. που τον εμπιστεύτηκαν.

Ο Τζόνι και η Άμπερ στα γυρίσματα της κωμωδίας The Rum Diary και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015. Πήραν διαζύγιο τον Αύγουστο του 2016.
ν

Η Άμπερ είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον Ίλον Μασκ (αριστερά), με τον οποίο έκανε και παιδί, και με τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο (δεξιά), τον οποίο έμπαζε στο σπίτι του Ντεπ όταν εκείνος έλειπε. Image: Supplied
ν

Την χρονική περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ είχε συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ίλον Μασκ, με τον οποίο έκανε και παιδί, και με τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο, τον οποίο έμπαζε κρυφά στο σπίτι του Ντεπ όταν εκείνος έλειπε.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του ασανσέρ στο διαμέρισμα του Ντεπ, η Άμπερ, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, κατεβαίνει αργά τη νύχτα στο υπόγειο και ανοίγει την πόρτα στον εραστή της. Εκείνος μπαίνει στο ασανσέρ με καπέλο και σκυμμένο κεφάλι –είναι ωστόσο αναγνωρίσιμος‒ και ανεβαίνουν στο διαμέρισμα του Ντεπ χαριεντιζόμενοι μέσα στο ασανσέρ.

Στη δίκη η Άμπερ υποστήριξε ότι τον είχε καλέσει για… ηθική υποστήριξη και ότι μέσα στο ασανσέρ ο Φράνκο είχε σκύψει και εξέταζε τις… «μελανιές» που της προκάλεσε ο Ντεπ πριν φύγει σε ταξίδι.

Αν και η Άμπερ είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Μασκ και ο Φράνκο θα κατέθεταν υπέρ της στη δίκη, κανείς από τους δύο όμως δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο φοβούμενος τη δυσφήμιση και το κακό όνομα που θα έβγαζε.

Παρά το γεγονός ότι –όπως υποστήριξε η Άμπερ– ο Ντεπ την κακοποιούσε και τη χτυπούσε καθημερινά, δεν πήγε ούτε μια φορά στην αστυνομία, ούτε σε κάποιον γιατρό ή ιατροδικαστή ή νοσοκομείο ή εισαγγελέα για να καταγγείλει την κακομεταχείριση που υφίστατο.  
ν

ν

Η 36χρονη κοπέλα από το Τέξας, που έχει χαρακτηριστεί από ψυχολόγους ως «ζηλόφθονη», «ναρκισσίστρια» και «ψυχοπαθής», επί σειρά ετών κατασκεύαζε «αποδείξεις» ότι ο Τζόνι Ντεπ την κακοποιούσε με σκοπό να του κάνει μήνυση και να ζητήσει αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων

Αυτό το έκανε επειδή είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο ότι δεν είχε απαιτήσεις στην περιουσία του Ντεπ.

Στην πρώτη δίκη η Άμπερ κέρδισε, προβάλλοντας τον εαυτό της ως «σύμβολο» και «πρέσβειρα» των κακοποιημένων γυναικών και λέγοντας -ψευδώς‒ ότι όσα χρήματα έπαιρνε από τον Ντεπ θα τα έδινε σε ιδρύματα υπέρ των κακοποιημένων γυναικών. Με κατασκευασμένα δημοσιεύματα, πολλά ψεύδη και με την υποστήριξη του κινήματος “Me Too” η Άμπερ κέρδισε την πρώτη δίκη.

Τι περίεργο όμως! Δεν έδωσε ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα που πήρε ως αποζημίωση από τπον Ντεπ. Το ποσό που είχε υποσχεθεί ότι θα δώσει στις κακοποιημένες γυναίκες το έδωσαν εξ ημισείας ο Ίλον Μασκ και ο Τζόνι Ντεπ!

Στην τωρινή δίκη, όπου κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή της καριέρας του Τζόνι Ντεπ και την εκδίωξή του από τα κινηματογραφικά πλατό, κάθε φορά που τη ρωτούσαν εάν έδωσε τα χρήματα που είχε υποσχεθεί στους συλλόγους αναξιοπαθούντων γυναικών, απέφευγε να απαντήσει, λέγοντας: «Έχω δεσμευτεί!»
ν

Δεκέμβριος 2015. Δύο από τις πολλές φωτογραφίες με την κακοποίηση που ασκούσε η Άμπερ στον υποχωρητικό Ντεπ. Πηγή: ladbible.com
ν

Ο Τζόνι Ντεπ στο νοσοκομείο με το ματωμένο δάχτυλο που του έκοψε η Άμπερ. Το περιστατικό συνέβη τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία. Πηγή: PageSix
v

Στην τωρινή δίκη αποδείχτηκαν τα κακόβουλα ψεύδη της Άμπερ, το παθολογικό μίσος της για τον Τζόνι Ντεπ και το πόσο αχάριστη υπήρξε, παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή της στην ταινία “Aquaman” οφειλόταν στον δημοφιλή ηθοποιό.

Μάλιστα, ο Τζέισον Μομόα είχε μιλήσει ανοιχτά για το πόσο κακή ηθοποιός είναι και είχε ζητήσει την απομάκρυνσή της από την ταινία.

Τώρα, κατά τη διάρκεια της δίκης, το hashtag “justice for johnny depp” συγκέντρωσε πάνω από 4.000.000 υπογραφές θεατών που ζητούν την απομάκρυνση της Άμπερ από τις επόμενες ταινίες της Warner Bros.
ν

30 Μαΐου 2016. Μια ημέρα μετά το «γρονθοκόπημα» που υπέστη από τον Ντεπ, η Άμπερ περπατάει χαρούμενη με μια φίλη της, χωρίς να έχει σημάδια στο πρόσωπό της, όπως την προηγούμενη μέρα! Η ίδια είπε ότι τα κάλυψε με μέικ-απ. Ο ορισμός της κακοποιημένης γυναίκας! Πηγή: ENews
ν

25 Μαρτίου 2020. Μετά τον Ίλον Μάσκ και τον Τζέιμς Φράνκο, η Άμπερ είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με την κινηματογραφίστρια Bianca Butti (αριστερά), την οποία επίσης κακοποιούσε. Πηγή: People
v

«Ο Ντεπ κέρδισε την κοινή γνώμη σε όλο τον πλανήτη και αυτό είναι σημαντικότερο από την πραγματική αγωγή», λέει η δικηγόρος της Καλιφόρνιας Mitra Ahouraian.

Ο Ντεπ είπε την αλήθεια για την ενδοοικογενειακή βία που είχε ζήσει όταν ήταν μικρός, καθώς και τη μάχη του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ουδέποτε όμως ξυλοκόπησε γυναίκα ή έκανε κακό σε κάποιον.

Αντίθετα, η Άμπερ όταν ήταν έφηβη προκάλεσε το θάνατο μιας φίλης της, επειδή οδηγούσε μεθυσμένη. Ύστερα από αυτό αναγκάστηκε να αλλάξει πόλη.

Η δίκη έχει προκαλέσει ατελείωτα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικρίνουν σε μεγάλο βαθμό την Χερντ.

«Ο κόσμος λατρεύει να τη μισεί. Είναι σαν βιτριόλι», λέει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της Καλιφόρνιας.

«Με τα ψέματά της η Άμπερ κάνει κακό στο γυναικείο κίνημα και τις πραγματικά κακοποιημένες γυναίκας»,

Ο ίδιος ο Ντεπ είπε ότι του αρκεί η αγάπη του κοινού και ότι ακόμη και αν του έδιναν ένα δισεκατομμύριο δεν επρόκειτο να παίξει ξανά στους Πειρατές της Καραϊβικής έπειτα από τρόπο που του φέρθηκε το στούντιο.
ν

ν

 


Translate this post