Γεννηθήκατε για να είστε ξανά μαζί…

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Σχέσεις & Σεξ

ΣΧΕΣΕΙΣ  1/3

Posted by Youmagazine Staff

 

Αγάπη μέσα στο χρόνο…
ν

Πιστεύετε στην αδελφή-ψυχή; Πιστεύετε ότι υπάρχει ένα άτομο που αποτελεί το άλλο σας μισό σε συναισθηματικό, φυσικό και πνευματικό επίπεδο; Και αν ναι, πώς ξέρετε ότι θα το συναντήσετε;


ν

ΤΥΧΑΙΝΕΙ να συναντάμε, κατά καιρούς, άτομα τα οποία μας εμπνέουν και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν κομμάτι της μελλοντικής μας ζωής. Μπορεί να είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, μια αίσθηση βαθιάς αλληλοκατανόησης ή μια ανεξήγητη βεβαιότητα ότι η συνάντηση αυτή δεν μπορεί να είναι τυχαία. Κάθε φορά που δημιουργούμε τέτοιου είδους επαφές με ένα άλλο ανθρώπινο ον, τείνουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε βρει την αδελφή-ψυχή.

Κάποιοι από εμάς πιστεύουν ότι προκειμένου να γνωρίσουμε την πραγματική ευτυχία, θα πρέπει να συναντήσουμε το άλλο μας μισό. Η αναζήτηση του ατόμου αυτού όμως, μπορεί να επεκτείνεται και σε άλλες ενσαρκώσεις. Μια άλλη άποψη υποστηρίζει ότι το άλλο μας μισό αποτελεί ένα ξεχωριστό πνεύμα, με το οποίο έχουμε υπάρξει ξανά μαζί, σε προηγούμενες ζωές και έχουμε μοιραστεί αισθήματα αγάπης.

Λέγεται ότι όσοι έχουν δεθεί με ένα βαθύ νοητικό, πνευματικό και φυσικό δεσμό σε προηγούμενες ενσαρκώσεις τους, είναι αδύνατον να χωρίσουν. Οι ψυχές αυτές θα αποτελέσουν ένα μαγνήτη, η μια για την άλλη – ακόμα κι αν ζουν σε αντίθετα άκρα του πλανήτη – και θα έρθουν σε επαφή, ξανά και ξανά, σε πολλές διαφορετικές ενσαρκώσεις και με διάφορες μορφές, μέσα στο χρόνο.

Οι επαφές αυτές θα συνεχίζονται μέχρι τα άτομα να φτάσουν σε τέτοιο βαθμό ισορροπίας και αρμονίας που να προϋποθέτει την εκπλήρωση όλων των καρμικών τους υποχρεώσεων.

Οι θεραπευτές που ερευνούν το φαινόμενο της μετενσάρκωσης πιστεύουν ότι δεχόμαστε καθοδήγηση και βοήθεια από αθέατες δυνάμεις που βρίσκονται στην αντίπερα όχθη, καθώς και από τις δικές μας διαισθητικές και εξωαισθητήριες ικανότητες να βρίσκουμε τις παλιές μας αγάπες σε κάθε καινούρια μας ενσάρκωση.
ν

Έχουμε υπάρξει στην ίδια σχέση ξανά.
ν

Τα άτομα με τα οποία έχουμε αναπτύξει δυνατούς δεσμούς σε αυτήν τη ζωή, είναι και τα άτομα με τα οποία είχαμε συνδεθεί σε προηγούμενες ενσαρκώσεις μας. Αυτό που ίσως αλλάζει, είναι οι ρόλοι που καλούμαστε να παίξουμε κάθε φορά. Για παράδειγμα, η σχέση μιας μητέρας με τον γιο της σε μια ενσάρκωση, μπορεί να μετατραπεί σε σχέση αδελφού και αδελφής στην επόμενη. Η αλλαγή αυτή των ρόλων, πραγματοποιείται για να εξυπηρετήσει κάποιο σκοπό. Φίλοι, ερωτικοί ή και επαγγελματικοί σύντροφοι, μπορεί να αλλάζουν ρόλους και φύλο από τη μια ενσάρκωση στην άλλη.

Σε κάθε καινούρια ενσάρκωση δεν θα έχουν την παραμικρή ανάμνηση των προηγούμενων ενσαρκώσεών τους, όσο στενή κι αν ήταν η σχέση τους. Αυτό που θα έχει μείνει θα είναι μια ακατανίκητη, όσο και ανεξήγητη έλξη που θα τους ενώνει. Θα τραβούν ο ένας τον άλλο σαν μαγνήτες, προκειμένου να δημιουργήσουν ξανά ένα νέο, βαθύ και ουσιαστικό δεσμό, απόλυτα συντονισμένοι και χωρίς την ανάγκη των λέξεων για να επικοινωνήσουν.

Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο άλλωστε, δυο αδελφές ψυχές να έρχονται σε επαφή μέσα από μια σειρά συμπτώσεων ή γεγονότων που διαδραματίζονται στη ζωή τους και που σαν σκοπό τους έχουν να τους προετοιμάσουν για τη συνάντηση αυτή. Η επανασύνδεσή μας με άτομα που είχαμε έρθει σε επαφή σε προηγούμενες ζωές, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι ανέφελη και αρμονική. Οι σχέσεις που έχουμε με τα άτομα αυτά, στην τωρινή μας ζωή, εξαρτώνται κατά πολύ από τις σχέσεις που είχαμε μαζί τους στις προηγούμενες ζωές μας. Αρνητικά συναισθήματα, όπως θυμός, μίσος και αντιπάθεια θα συνεχίσουν να υπάρχουν, μέχρι να βρούμε έναν τρόπο για να τα ξεπεράσουμε.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, πάντα θα υπάρχει κάποιος λόγος, για τον οποίο ορισμένες σχέσεις αντιμετωπίζουν συνέχεια προβλήματα. Μια παντελώς ανέφελη σχέση δεν θα πρόσφερε καμία γνώση και κανένα μάθημα στους συμμετέχοντες σε αυτήν. Στις περισσότερες λοιπόν περιπτώσεις, τα άλυτα προβλήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια για να μας δώσουν την ευκαιρία να μάθουμε, να επεξεργαστούμε τους εαυτούς μας και να ικανοποιήσουμε το κάρμα μας. Μέχρι να καταφέρουμε να μάθουμε από το παρελθόν μας, θα είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε τα ίδια λάθη, ξανά και ξανά.
ν

Επόμενο: Χρήσιμες τεχνικές >

 


1 2 3

Translate this post