Μέσω της Google προμηθεύτηκε την κεταμίνη η μάνα φόνισσα (vid)

Κατηγορία Ελλάδα, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Την θανατηφόρο ουσία κεταμίνη την προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου από διαφημίσεις της Google. Ποια είναι τα νέα επιβαρυντικά στοιχεία.

Η μάνα φόνισσα και δεξιά το τρίτο θύμα της, η μικρή Τζωρτζίνα. Πηγή: Εφημερίδα «Πελοπόννησος»

v

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ συγκάλυψης επί δυόμισι χρόνια από μεγάλο μέρος των τοπικών αρχών και της κοινωνίας της Πάτρας του χαμού των τριών παιδιών, που βρήκαν το θάνατο από την ίδια τη μάνα τους (η οποία κατηγορείται προς ώρας για τη δολοφονία του τρίτου παιδιού, της Τζωρτζίνας), η σκοτεινή και φρικτή αυτή υπόθεση αρχίζει επιτέλους να ξεκαθαρίζει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι σκότωσε με κεταμίνη την μικρή Τζωρτζίνα, αλλά μέχρι τώρα παρέμενε σκοτεινό το πώς προμηθεύτηκε τη θανατηφόρο ουσία.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου την Παρασκευή, σε μια από τις ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατασχέθηκαν από τις Αρχές, εντοπίστηκαν διάφορες αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες (χάπια) στη μηχανή της Google. Οι αναζητήσεις σχετίζονται με το email και τον λογαριασμό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ανάμεσα στις αναζητήσεις που προσδιορίζονται χρονικά λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, φέρεται να βρίσκεται και η θανατηφόρα ουσία «κεταμίνη» που εντοπίστηκε στον οργανισμό του 9χρονου κοριτσιού.

Κεταμίνη από τη… Google

Συγκεκριμένα ανιχνεύτηκαν ειδοποιήσεις – διαφημίσεις της Google για φαρμακευτικές ουσίες, παρόμοιες με την κεταμίνη.

Σημειώνεται ότι οι ειδοποιήσεις της Google συνήθως έχουν να κάνουν με παλαιότερες αναζητήσεις του χρήστη στο Διαδίκτυο και με τις ιστοσελίδες που έχει επισκεφτεί (τα γνωστά cookies).

Οι ειδοποιήσεις αυτές ότι αποδεικνύουν ότι κάποιος‒στη συγκεκριμένη περίπτωση πιθανότατα η 33χρονη κατηγορουμένη‒ είχε αναζητήσει στο παρελθόν φαρμακευτικές ουσίες με χαρακτηριστικά παρόμοια της κεταμίνης.

Σημειώνεται ότι στα χέρια των Αρχών εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκονται τόσο οι ηλεκτρονικές συσκευές που κατασχέθηκαν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα όσο και το tablet που ετάφη ‒με πρωτοβουλία της κατηγορούμενης‒ μαζί με το 9χρονο κορίτσι.
ν

«Τρεις μέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας της ήρθαν προσφορές από τη Google για κεταμίνη!» | MEGA | Καθαρή Δύναμη
ν

ν

Το δεύτερο επιβαρυντικό στοιχείο

Στην ίδια εκπομπή απεκαλύφθη ότι στα ούρα της 9χρονης Τζωρτζίνας ανιχνεύτηκε Nor-κεταμίνη και αυτό ανατρέπει τους ισχυρισμούς της Πισπιρίγκου, ότι την κεταμίνη την χορήγησαν κατά λάθος οι γιατροί όσο εκείνη βρισκόταν έξω από το θάλαμο του παιδιού.

«Όποια ουσία μπαίνει στον οργανισμό μεταβολίζεται. Ο μεταβολισμός, ένας φυσιολογικός μηχανισμός, είναι μια βιοχημική διαδικασία που παράγει ενέργεια», εξηγεί ο ιατροδικαστής, Χαράλαμπος Κούτσης, διευκρινίζοντας: «Μπαίνοντας η κεταμίνη στην κυκλοφορία του αίματος, θα μεταβολιστεί στο ήπαρ και μεταβολιζόμενη θα μετατραπεί από κεταμίνη σε nor κεταμίνη». 

«Όλα αυτά σημαίνουν ένα πράγμα: ότι υπάρχει λειτουργία του οργανισμού, για να έχουμε μεταβολισμό και μάλιστα έχει συνεχίσει τη διαδρομή του ο συγκεκριμένος μεταβολίτης και έχει πάει στα ούρα. Αυτό αποδεικνύει ότι υπήρχε ένα καλό χρονικό διάστημα, απολύτως συμβατό με αυτό των 20΄-30΄ που έχει η δράση της κεταμίνης και μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε προκαλέσει το θάνατο, αλλά και να μεταβολιστεί ένα μέρος της», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η ουσία πιθανότατα χορηγήθηκε αρκετά νωρίτερα στο παιδί, με αποτέλεσμα να καταφέρει να τη μεταβολίσει, κι άρα όχι στην προσπάθεια των γιατρών να σώσουν το κορίτσι, όπως υποστηρίζει η 33χρονη κατηγορούμενη και μητέρα τού παιδιού.
ν

Τα τρία άτυχα παιδάκια που δεν πρόλαβαν να ζήσουν. Από αριστερά, Τζωρτζίνα, Ίριδα και Μαλένα. Όπως όλα δείχνουν, τα σκότωσε η μάνα φόνισσα. Image: Supplied

ν

Συνένοχοι στο έγκλημα

Στα εγκλήματα αυτά αναμεμειγμένοι είναι –όπως δείχνουν τα στοιχεία– τόσο η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της Ρούλας, όσο και ο σύζυγος της Ρούλας, Μάνος Δασκαλάκης.

Η Δήμητρα ήταν παρούσα στο σπίτι της Ρούλας όταν η μικρή Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, και μάλιστα δίνει άλλοθι στην αδελφή της, αλλοιώνοντας τον χρόνο κατά τον οποίο βρέθηκε νεκρό το μωρό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο γυναίκες φώναξαν πρώτα τον πατέρα του παιδιού και μετά τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, όταν έφθασε ο Μάνος, πήρε σε άλλο μέρος του σπιτιού την Τζωρτζίνα για να της μιλήσει και να τη ρωτήσει τι είχε δει.

Η Τζωρτζίνα περιέγραψε στον πατέρα της πως όταν ξύπνησε, πήγε στην κουζίνα και είδε τη μητέρα και τη θεία της να κουνούν το έξι μηνών βρέφος, να προσπαθούν δηλαδή να κάνουν ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα, σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει.

Ήταν Κυριακή 21 Μαρτίου 2021.
ν

Όταν έχεις τέτοιον πατέρα σίγουρα θα δυστυχήσεις. Πηγή: Facebook
v

Άραγε θα συλληφθεί ως συνεργός η Δήμητρα Πισπιρίγκου; Άραγε θα διωχθεί για εγκληματική αμέλεια, εγκατάλειψη παιδιών και έκθεσή τους σε θανάσιμο κίνδυνο ο Μάνος Δασκαλάκης;

Σαπίλα, αδιαφορία και συγκάλυψη

Η υπόθεση της Πάτρας έδειξε τον ολέθριο δρόμο που έχει πάρει η ελληνική κοινωνία, καθώς η μισή πόλη γνώριζε τι συμβαίνει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τους θανάτους των τριών παιδιών και κανείς δεν μιλούσε.

Για να μην αναφέρουμε την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, την οποία λήστευε το φονικό ζεύγος, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πελοπόννησος”.

Όσο ακόμη ζούσε η Τζωρτζίνα, ένας από τους γιατρούς που τη φρόντιζαν κατάλαβε τον κίνδυνο που αντιπροσώπευε για το παιδί η μητέρα του και ειδοποίησε σχετικά την Αστυνομία και την Εισαγγελία της Πάτρας, που όμως έδειξαν πλήρη αδιαφορία!

Επίσης έχει αποκαλυφθεί ότι οι ιατροδικαστές στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας έγραψαν «αλλ’ αντ’ άλλων» στις εκθέσεις τους, και μάλιστα σε μια περίπτωση, η ιατροδικαστής έγραφε αυτά που της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου!

Οι επόμενοι ιατροδικαστές που κλήθηκαν να ελέγξουν τους προηγούμενους, τους κάλυψαν για λόγους… συναδελφικής αλληλεγγύης!

Απίστευτα πράγματα!

Αν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους –μια δουλειά για την οποία παίρνουν παχυλούς μισθούς– τουλάχιστον το τρίτο κοριτσάκι, η Τζωρτζίνα, θα ζούσε σήμερα.

Όταν πέθανε ξαφνικά το πρώτο κοριτσάκι, η Μαλένα, στις 13 Απριλίου 2019, από αδιευκρίνιστα αίτια, η ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι πέθανε από «ηπατική ανεπάρκεια» (κάτι αδύνατο για ένα υγιές παιδί 3,5 ετών), παραβλέποντας τις εκδορές που υπήρχαν στη μύτη του άτυχου παιδιού – αδιάψευστα σημάδια ότι πέθανε από ασφυκτικό θάνατο.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ερεύνησε τα στοιχεία που δείχνουν ότι το κοριτσάκι μπορεί να δολοφονήθηκε, είπε το εξής αμίμητο:

«Έπρεπε να μου έχει πει κάποιος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, για να ξέρω τι να ψάξω!»

Ποιος άραγε; Η μάνα φόνισσα;

Απορεί κανείς πώς αυτοί οι άνθρωποι πήραν πτυχίο, προσλήφθηκαν στο δημόσιο και πληρώνονται αδρά από τους πολίτες.

Μια κοινωνία σήψης, διαφθοράς και… συναδελφικής αλληλεγγύης!
ν

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η Τζωρτζίνα κλείνει τη μύτη της Ίριδας ενώ παίζουν | Npress Media
ν

ν

 


Translate this post