Συνελήφθη η σύγχρονη Μήδεια που δολοφόνησε τα τρία παιδιά της (vid)

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Με φάρμακο που δίνουν στα ζώα, η Ρούλα Πισπιρίγκου δολοφόνησε τουλάχιστον ένα από τα παιδιά της, αναφέρει το ένταλμα σύλληψής της.

Ο Χάρος πάνω από το κεφάλι της μικρής Τζωρτζίνας ήταν η ίδια η μάνα της. Image: Supplied

v

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. Οι εξελίξεις στο «θρίλερ» της Πάτρας είναι ραγδαίες. Η «μάνα» των τριών κοριτσιών που έχασαν με αιφνίδιο τρόπο τη ζωή τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας του ίδιου της του παιδιού που έφερε στη ζωή.

Η ίδια οδηγήθηκε στον ενδέκατο όροφο της ΓΑΔΑ όπου το τμήμα ανθρωποκτονιών με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας και μάλιστα με την κατηγορίας της δολοφονίας με πρόθεση, μετά από την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Φρίκη προκαλεί ότι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας και μάλιστα με την χρήση ουσίας που χορηγείται σε ζώα ή χάπια βιασμού, την κεταμίνη!

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε και αφορά μόνο τη μητέρα και όχι στον πατέρα.

Πρόκειται για serial killer

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, η οποία αφού τη μελέτησε, άσκησε τη δίωξη.

Μια γυναίκα μιλώντας ανώνυμα στον ΑΝΤ1 είπε: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στοργική μητέρα και έλεγε “σκοτώνω για τα παιδιά μου”, ενώ την χαρακτήρισε “άρρωστη με τον Μάνο”.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου άρχισε να σκοτώνει ένα-ένα τα παιδιά της προκειμένου να κρατήσει κοντά της τον κατά τρία χρόνια νεώτερο σύζυγό της, όταν αυτός θέλησε να τη χωρίσει. Έκτοτε ο Μάνος έγινε υποχείριό της…

«Είχε πάθος με τον Μάνο. Μάγια, καφετζούδες, να της πούνε για τον Μάνο που είναι και με ποια γυρίζει, ξανθιά, μελαχρινή. Ήταν και είναι άρρωστη με τον Μάνο».
ν

Τα τρία νεκρά παιδιά της Πάτρας. Δεν πρόλαβαν να ζήσουν. Image: Supplied
ν

Έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα είχε μαζευτεί από νωρίς με το που έγινε γνωστή η σύλληψη πλήθος οργισμένων πολιτών που ήθελαν να λυντσάρουν τη φόνισσα και φώναζαν «θάνατος».
ν

ν

Στη δικογραφία υπάρχουν αποκαλυπτικές καταθέσεις γιατρών της Τζωρτζίνας, οι οποίοι είπαν πως ουδέποτε χορήγησαν κεταμίνη στο παιδί, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση τη χορήγηση της ουσίας.

Την υπόθεση χειρίζεται ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος. Η δικογραφία για τα δύο άλλα παιδιά θα συγχωνευτεί και θα ακολουθήσει.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου, είσαι ικανός να σκοτώσεις και άλλους».

Ανεξήγητος παραμένει και ένας τέταρτος θάνατος, αυτός της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, η οποία πέθανε ξαφνικά, με το ζευγάρι να διαμένει έκτοτε στο σπίτι της χωρίς να πληρώνει ενοίκιο.

Η ουσία κεταμίνη

Η δίωξη ασκήθηκε καθώς στις τοξικολογικές εξετάσεις βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή. Πρόκειται για την ουσία κεταμίνη, ένα πολύ ισχυρό αναισθητικό που χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική, βρίσκεται ωστόσο και στο χάπι βιασμού.

«Μια μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά», ανέφερε σχετικά ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η κεταμίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας. Προκαλεί αποσυνδετική αναισθησία, μια κατάσταση που μοιάζει με έκσταση που παρέχει ανακούφιση από τον πόνο, καταστολή και αμνησία. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αναισθησίας με κεταμίνη είναι η διατήρηση των αντανακλαστικών της αναπνοής και των αεραγωγών, η διέγερση της καρδιακής λειτουργίας με αυξημένη αρτηριακή πίεση και η μέτρια βρογχοδιαστολή.

Μπορεί να ληφθεί είτε από τη μύτη είτε από το στόμα και κυκλοφορεί σε υγρή μορφή ή ως λευκή σκόνη.

Σε πολύ μικρές δόσεις, μπορεί να χορηγηθεί και ως αντικαταθλιπτικό σε ψυχασθενείς.

Κατά πληροφορίες, η κεταμίνη χρησιμοποιείται ως αναισθητικό από κτηνιάτρους στα χειρουργεία ζώων, κυρίως σε γάτες. Πρόκειται για ουσία που δεν μπορεί να βρει κανείς στο φαρμακείο, αλλά σε κτηνιατρικές φαρμακαποθήκες, οι οποίες συνήθως δεν ζητούν συνταγή, για να την χορηγήσουν.

Η ουσία κεταμίνη μπορεί επίσης να χορηγηθεί ενδομυϊκά και όχι ενδοφλέβια.

Η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς. Τα συνολικά εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας ενδεχομένως να οφείλονται σε χορήγηση κεταμίνης.

Άρα, είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Είναι δεδομένο πως το επόμενο διάστημα στην δικογραφία του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας θα συνενωθούν και οι δύο άλλες δικογραφίες που αφορούν τους θανάτους των αδελφών της, της 3χρονης Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Είναι νωρίς ακόμη για να γνωρίζουμε αν θα ασκηθούν διώξεις και στον σύζυγο, Μάνο Δασκαλάκη, στην αδελφή της Ρούλας που ήταν παρούσα στο θάνατο τους ενός παιδιού, ή στους πρώτους ιατροδικαστές που είπαν ότι τα παιδιά πέθαναν από φυσιολογικά αίτια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε ή αύριο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τη ΓΑΔΑ.
v

Μάνος Δασκαλάκης: H μητέρα της πρώην συντρόφου του μετά τη σύλληψη της Ρούλας ξεσπά | TlifeVideo
ν

v

 


Translate this post