«Η πεποίθησή μου είναι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαπράξει 3 φόνους» (vid)

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Eνημ. 6/4/2022, 18:31 | Eνημ. 9/4/2022, 10:31

Posted by Youmagazine Staff

 

Αίτημα αποφυλάκισης από τη Μήδεια της Πάτρας. Πρώην διευθυντής ασφάλειας Πατρών: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαπράξει τουλάχιστον 3 φόνους». Στον ανακριτή ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η Μήδεια της Πάτρας παραμένει αμετανόητη. Image: Supplied

ν

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΙΓΩΡΙΑ των αρχών και μια απροθυμία των υπευθύνων να ερευνήσουν διεξοδικά τους μυστηριώδεις θανάτους της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς και τους θανάτους των άλλων δύο μικρών κοριτσιών του ζεύγους, της Μαλένας και της Ίριδας.

Τον Αύγουστο του 2014 καταγγέλθηκε στις αρχές από συγγενικό πρόσωπο ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί και από τους δύο γονείς της. Η έρευνα όμως δεν έδειξε τίποτα, διότι στην ελληνική επαρχία όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και ο ένας καλύπτει τα εγκλήματα του άλλου.

Είναι εύκολο να πείσεις κάποιον της Πρόνοιας να παραβλέψει μια κακοποίηση, μια ιατροδικαστή να γράψει ό,τι θέλεις εσύ στη νεκροψία κι έναν γιατρό να πει ότι η σπιτονοικοκυρά πέθανε από καρκίνο ενώ δεν ήταν άρρωστη,

Σαπίλα και διαφθορά

Μια κοινωνία διαφθοράς, υποκρισίας και σαπίλας, όπου η συγκάλυψη εγκλημάτων είναι ο κανόνας της καθημερινής ζωής και όχι η εξαίρεση. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια, το δίκαιο και την τιμωρία των ενόχων. Όλοι είναι εξ ορισμού αθώοι.

Η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα κατέδειξε την πλήρη αδιαφορία των αστυνομικών και των δικαστικών αρχών, των υπηρεσιών του Δήμου, των γιατρών και των ιατροδικαστών. Αδιαφορία και συγκάλυψη με το σκεπτικό «σήμερα σε καλύπτω εγώ, αύριο αν παρανομήσω θα με καλύψεις εσύ».

Μάλιστα, η ανακρίτρια συγκινημένη από τo θέατρο της Ρούλας, παρ’ ολίγον να την αφήσει ελεύθερη! Τελικά την προφυλάκισε, άφησε όμως να εννοηθεί ότι αν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης θα αντιμετωπιστεί ευνοϊκά!

Όπως αναφέρει  ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», προς το τέλος της πολύωρης απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, η ανακρίτρια έδειχνε να μην κρύβει τις πολύ σοβαρές της σκέψεις να προτείνει ν’ αφεθεί ελεύθερη. Η φράση της προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου και μόνο υπό τη μορφή ερώτησης, δείχνει πολλά.

«Αν σ’ αφήσω ελεύθερη θα τους δεχθείς τους όρους

Η απάντηση ήταν θετική… αλλά εντέλει δεν χρειάστηκε. Το ότι τέθηκε όμως ως ερώτημα, κάτι δείχνει…
ν

Στον Κορυδαλλό η Πισπιρίγκου – Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης | Αταίριαστοι | 06/04/2022 | SKAI.gr
ν

ν

Τουλάχιστον τρεις φόνους

Μέσα σε αυτή τη μαυρίλα της ελληνικής επαρχίας, εξαίρεση αποτελεί ο πρώην διευθυντής ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας.

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο δημοσιογράφος από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, αναφορικά με την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο μέσο ο πρώην διευθυντής ασφάλειας Πατρών.

«Η πεποίθησή του είναι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαπράξει 3 φόνους. Από εκεί και πέρα θέτει ζητήματα, το πρώτο ότι μέχρι στιγμής η Ρούλα ισχυρίζεται ότι είναι αθώα, και το δεύτερο ότι μαίνεται υπόγειος ιατροδικαστικός πόλεμος. Λέει ότι για τη Μαλένα και την Ίριδα υφίστανται δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις, από δύο ιατροδικαστές. Εκκρεμεί αυτή τη στιγμή να πληροφορηθούμε ποιο θα είναι το πόρισμα της επιτροπής που έχει συσταθεί, στην οποία συμμετέχει και η πρώτη ιατροδικαστής. Λέει ο υπεύθυνος ασφαλείας ότι βιάστηκαν όσοι έχουν τοποθετηθεί μέχρι τώρα καθώς όταν θα φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια οι ιδιώτες πραγματογνώμονες θα αμφισβητήσουν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Εκεί οι κρατικοί ιατροδικαστές δεν θα υπεραμυνθούν των γνωματεύσεών τους», σημείωσε ο κ. Αναστασόπουλος.

«Λέγοντας όλα αυτά ο πρώην διευθυντής ασφάλειας βάζει αυτούς τους προβληματισμούς γιατί θεωρεί ότι υπάρχει βιασύνη στη διερεύνηση της υπόθεσης. Για τη Τζωρτζίνα, αυτό που υποστηρίζει, είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει από πού έγινε η προμήθεια της κεταμίνης και ποιος την προμηθεύτηκε».
v

Χρήστος Ρουγκάλας: “Ο Μάνος δεν θα προλάβει να παραστεί ως πολιτικώς ενάγων! Θα συλληφθεί και αυτός” | StarTvGreece
ν

ν

Οι χρυσές λίρες της σπιτονοικοκυράς

«Για τη σπιτονοικοκυρά ο Μάνος Δασκαλάκης λέει ότι το οίκημα έχει χρέη και κανείς δεν ήθελε να το πάρει. Η δική μας έρευνα έχει νούμερα, αριθμούς από το κτηματολόγιο. Αυτό που έχουμε καταγράψει είναι ότι το ισόγειο που έμενε η οικογένεια έχει ένα χρέος 15.000 ευρώ στο δημόσιο. Ως προς το διαμέρισμα που έμενε η σπιτονοικοκυρά, είχε πάρει ένα στεγαστικό δάνειο που με τους τόκους έχει φτάσει στις 100.000 ευρώ. Η εμπορική αξία του ακινήτου προσδιορίζεται στις 250-300.000 ευρώ. Οι συγγενείς της αποθανούσας έχουν επικοινωνήσει με δικηγόρο και τον έχουν εξουσιοδοτήσει να πληροφορηθούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή η γυναίκα, και για να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να οριστούν ως κληρονόμοι», είπε ο δημοσιογράφος.

Επίσης η συνταξιούχος εκπαιδευτικός είχε χρυσές λίρες στην κατοχή της τις οποίες φέρεται να πήρε και να εξαργύρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.
ν

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θρίλερ με λίρες της σπιτονοικοκυράς της | SKAI.gr
ν

ν

 


Translate this post