Είναι δυνατόν να έχετε οργασμό χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό σας;

Κατηγορία MAGAZINE, Γυναίκα, Σχέσεις & Σεξ

NEW LIFE

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια 33χρονη γυναίκα με κολπισμό εκπαίδευσε τον εαυτό της να έχει οργασμό μόνο με το μυαλό της, αναφέρει μια νέα επιστημονική έρευνα.

Image credit: Pixabay

v

Ο ΚΟΛΠΙΣΜΟΣ ή κολεόσπασμος προκαλεί ακούσια σύσφιξη των μυών γύρω από τον κόλπο. Αυτό μπορεί να επιφέρει πόνο και δυσφορία. Ο κολπισμός μπορεί να εμφανιστεί είτε έχετε κάνει σεξ είτε όχι. Ο κολπισμός ή κολεόσπασμος εμφανίζεται συνήθως, όταν αγγίζετε την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Αυτό μπορεί να συμβεί πριν από τη σεξουαλική επαφή, πριν τοποθετήσετε ένα ταμπόν ή κατά τη διάρκεια μιας γυναικολογικής εξέτασης.

Από φόβο μήπως πονέσει, η γυναίκα αισθάνεται το σώμα της και συγκεκριμένα τα πόδια της να σφίγγουν και τον κόλπο της να κλείνει, αφήνοντας «έξω» το πέος του συντρόφου της.

Είναι σημαντικό τόσο για την ίδια τη γυναίκα όσο και τον σύντροφό της να καταλάβουν ότι δεν αποφεύγεται συνειδητά η επαφή και ότι η ίδια θέλει να κάνει σεξ, αδυνατεί όμως εξαιτίας του πόνου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέγονται άλλοι τρόποι ευχαρίστησης, όπως το άγγιγμα των ερωτογενών ζωνών,

Τώρα μια νέα μελέτη αποκαλύπτει έναν άλλο δρόμο προς την ηδονή που συχνά παραβλέπεται.

Διέγερση μέσω του εγκεφάλου

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, για παράδειγμα, ο εγκέφαλός μας μπορεί να μας φέρει σε οργασμό μέσω των ονείρων μας, και μερικοί άνθρωποι λένε ότι μπορούν να φτάσουν στο αποκορύφωμα έχοντας απλώς μια φαντασίωση ενώ είναι ξύπνιοι. Οι φανταστικοί οργασμοί αναφέρονται επίσης συχνά σε παραπληγικούς άνδρες και γυναίκες.

Όπως με καθετί εγκεφαλικό, μπορεί να φτάσει κανείς εκεί με την εξάσκηση. εξάσκηση. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι η γιόγκα και ο ταντρικός διαλογισμός μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική διέγερση, την επιθυμία και τον οργασμό με τη συγκέντρωση στο μυαλό και το σώμα.

Η 33χρονη γυναίκα στη νέα μελέη είναι ένα παράδειγμα του πόσο επιτυχημένη μπορεί να είναι αυτή η εξάσκηση. Μετά από μια δεκαετία πρακτικής στην ταντρική γιόγκα, απέδειξε όχι μόνο ότι μπορούσε να προκαλέσει οργασμό όποτε ήθελε μόνο με το μυαλό της, αλλά μπορούσε επίσης να παρατείνει τη διάρκεια της ικανοποίησης για έως και 10 λεπτά.

Οι δεξιότητές της δοκιμάστηκαν πρόσφατα. Κατά τη διάρκεια ενός πειράματος, ζητήθηκε από τη γυναίκα να ξαπλώσει σε ένα τραπέζι εξέτασης και να έχει 10 λεπτά συνεχούς οργασμού χωρίς να αγγίζει το σώμα της, 5 λεπτά οργασμού με άγγιγμα του σώματος, και, ως έλεγχο, 10 λεπτά ανάγνωσης ενός βιβλίου.
ν

Image credit: Pixabay
ν

Οι ερευνητές καταλάβαιναν πότε η γυναίκα βρισκόταν σε οργασμό βλέποντας την προλακτίνη. Η προλακτίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από την υπόφυση στον εγκέφαλο, η οποία εκτοξεύεται στην κυκλοφορία του αίματος μετά τον οργασμό. Η ποσότητα της προλακτίνης σχετίζεται επίσης με το πόση ευχαρίστηση νιώθει το άτομο.

Κατά τη διάρκεια του πειράματος, τα επίπεδα προλακτίνης της γυναίκας αυξήθηκαν κατά 25 τοις εκατό μετά από 5 λεπτά οργασμού χωρίς το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων και κατά 48 τοις εκατό μετά από 10 λεπτά παρόμοιου οργασμού.

Αυτά τα επίπεδα ήταν σχεδόν ίδια με τα επίπεδα προλακτίνης της γυναίκας μετά από οργασμό με τη διέγερση των γεννητικών οργάνων. Η ανάγνωση βιβλίων, στο μεταξύ, δεν προκάλεσε καμία αλλαγή στα επίπεδα προλακτίνης της γυναίκας.

Το πείραμα έδειξε ότι η γυναίκα μπορούσε να έχει την ίδια σεξουαλική ευχαρίστηση προκαλώντας διέγερση και οργασμό με το μυαλό της, όπως και με τον ερεθισμό της κλειτορίδας (κλειτοριδικός οργασμός).

Η σχετική μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Science Direct.
ν

 


Translate this post