Το πρώτο ραντεβού – Συμβουλές και για τους δυο

Κατηγορία MAGAZINE, Σχέσεις & Σεξ

ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αν ξεκινάτε σχέση τώρα…

Πηγαίνοντας στο πρώτο ραντεβού είναι σαν να περπατάτε πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Δείτε τι πρέπει να κάνετε και τι όχι για να έχει επιτυχία.

ν

Για τα αγόρια

Βρήκατε το θάρρος να ζητήσετε από μια κοπέλα να βγείτε μαζί και εκείνη δέχτηκε. Ποια είναι η συνέχεια; Σας πιάνει κρύος ιδρώτας και αναλογίζεστε με τρόμο τη στιγμή της συνάντησης ή αισθάνεστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά; Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, ήρθε η ώρα να πάρετε μερικές χρήσιμες πληροφορίες.
Γιατί οι άνδρες θεωρούν ότι αν δεν πάνε στο κρεβάτι με μια κοπέλα από το πρώτο ραντεβού έχουν αποτύχει ως αντιπρόσωποι του φύλου τους; «Ήθελα τόσο λίγο για να τη ρίξω!» δικαιολογούνται στους φίλους τους και εκείνοι με χαρακτηριστική κατανόηση τους παρηγορούν. Το γεγονός όμως ότι μια γυναίκα βγαίνει μαζί σας ραντεβού δεν σημαίνει ότι δέχεται να πάει μαζί σας στο κρεβάτι. Σημαίνει απλώς ότι σας δίνει μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Δώστε της λοιπόν και εσείς μια ευκαιρία να γνωρίσει τον καλύτερο εαυτό σας.
ν

Για τα κορίτσια

Για μια κοπέλα οι φόβοι είναι πολλοί: ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, φόβος μήπως κολλήσει κανείς κάποιο νόσημα ή μήπως αναγκαστεί να ενδώσει στις ερωτικές επιθυμίες του συντρόφου της. Όμως η ζωή είναι γεμάτη κινδύνους και τίποτε δεν εγγυάται την ασφάλεια. Αυτό που χρειάζεται είναι επαγρύπνηση και κοινή λογική, πράγματα που είναι έμφυτα στο γυναικείο φύλο.
ν

Δοκιμάζοντας τα νερά

Το πρώτο ραντεβού είναι μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση. Δυο άγνωστοι άνθρωποι συναντιούνται για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να γίνουν ζευγάρι. Οι γυναίκες τείνουν να αναλύουν και την παραμικρή λεπτομέρεια αυτών που λέει και κάνει ο άνδρας. Η αλήθεια είναι ότι τη μεγαλύτερη πίεση τη δέχεται ο άνδρας και ο τρόπος που ανταποκρίνεται σε αυτή τη δοκιμασία λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Είναι άραγε νευρικός, ιδρώνει διαρκώς ή διατηρεί την ψυχραιμία του;
Για τα αγόρια: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε την κοπέλα να νιώσει άνετα λέγοντας κάποιο αστείο. Όταν οι γυναίκες αισθάνονται άνετα είναι πιο ήρεμες και η συζήτηση κυλάει πιο εύκολα. Έτσι, αν κάνετε κάποια γκάφα, όπως να της πατήσετε το πόδι ή να ξεχάσετε να της κρατήσετε την πόρτα ανοιχτή θα είναι πιο πρόθυμη να το παραβλέψει.
ν

Μια χαρούμενη αρχή

Ένα καλό μέρος για το πρώτο ραντεβού είναι ένα στέκι stand up comedy. Θα βρίσκεστε σε ένα χώρο μαζί με άλλο κόσμο και θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κάτι να πείτε όταν θα πέφτουν οι αμήχανες σιωπές. Στο τέλος της βραδιάς θα είστε και οι δυο κεφάτοι και πιο άνετοι. Θα μπορείτε να μιλήσετε για τους κωμικούς και τα αστεία που ακούσατε, αλλά προσέξτε μια μικρή παγίδα: αν γελάσετε υπερβολικά με τα αστεία που μειώνουν τις γυναίκες να είστε βέβαιοι ότι η κοπέλα θα το προσέξει! Το ίδιο και εσείς μπορείτε να καταλάβετε πολλά για τον χαρακτήρα της κοπέλας, από τα αστεία με τα οποία θα γελάσει.
ν

Βήματα προς την επιτυχία

Ένας άνδρας πρέπει να συμπεριφέρεται πάντα με φυσικό τρόπο στο πρώτο ραντεβού. Μην υποκρίνεστε και μην προσπαθείτε να γίνετε κάποιος που δεν είστε. Επίσης, μην κομπάζετε, γιατί έτσι θα δώσετε την εντύπωση του αλαζόνα. Συζητήστε για κάτι που πιστεύετε ότι μπορεί να την ενδιαφέρει και αποφύγετε θέματα όπως η πολιτική ή η θρησκεία. Μην γίνεστε πιεστικός προκειμένου να σας αποκαλύψει πιο προσωπικές πληροφορίες∙ όταν θα είναι έτοιμη θα σας μιλήσει από μόνη της για τον εαυτό της. Να θυμάστε ότι αν νιώθει άνετα μαζί σας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βγείτε και δεύτερο ραντεβού.
Για τα αγόρια: Καλό θα ήταν να αφήσετε την κοπέλα να μιλήσει ελεύθερα γιατί έτσι θα μπορέσετε να τη γνωρίσετε καλύτερα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε πολλές αποκαλύψεις οι ίδιοι για τον εαυτό σας. Ένας μυστηριώδης άνδρας ασκεί μεγαλύτερη γοητεία στις γυναίκες. Αλλά αυτό απαιτεί πείρα. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που θα μπορούσατε να έχετε είναι να πει στις φίλες της ότι βγήκε με έναν υπέροχο άνδρα, ότι είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά δεν ξέρει ακόμα πολλά γι’ αυτόν. Αυτό σημαίνει ότι πέρασε ωραία, αλλά η περιέργειά της είναι ακόμη ζωντανή για σας.
Φροντίστε να διασκεδάσετε στο πρώτο σας ραντεβού και μην πιέζετε τα πράγματα γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από έναν πιεστικό συνοδό, ή από κάποιον που δεν ξέρει τι θέλει.

ν

via GIPHY
ν

Διαφορές μεταξύ Ανδρών και Γυναικών

Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει ότι «οι γυναίκες προσφέρουν σεξ για έρωτα, οι άνδρες πουλάνε έρωτα για σεξ». Αυτό δεν ισχύει και τόσο στις μέρες μας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες διαφορές στη συμπεριφορά των δύο φύλων:
1. Oι άνδρες μπορεί να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς να είναι ερωτευμένοι, αλλά με την επιθυμία να ερωτευθούν. Αυτό που τους τραβάει αρχικά όμως είναι η εξωτερική εμφάνιση.
2. Oι άνδρες ξεκινούν να ερωτεύονται σε μικρότερη ηλικία από τις γυναίκες.
3. Oι άνδρες είναι λιγότερο πρόθυμοι να παντρευτούν χωρίς να είναι ερωτευμένοι.
4. Σε γενικές γραμμές, οι άνδρες είναι πιο πρόθυμοι να δημιουργήσουν ρομαντική ατμόσφαιρα στην αρχή της σχέσης τους.
5. H γυναίκα είναι αυτή που ορίζει την πορεία της σχέσης. Ακόμα κι αν είναι ερωτευμένη με έναν άνδρα, δεν θα διστάσει να διακόψει τη σχέση τους αν πιστεύει ότι δεν οδηγεί πουθενά.
ν

Να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες στο πρώτο ραντεβού είναι να υποδύονται κάποιον άλλο, πιο σπουδαίο, πιο πετυχημένο ή οτιδήποτε άλλο νομίζουν ότι ελκύει τις γυναίκες.
Στην πραγματικότητα, το πιο σημαντικό τόσο στο ξεκίνημα μιας σχέσης όσο και στη συνέχειά της είναι να είστε όχι απλώς ο εαυτός σας, αλλά ο καλύτερος εαυτός σας.
Ένα κριτήριο για το αν είστε στη σωστή σχέση είναι να ρωτήσετε τον εαυτό σας: «Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου ή πρέπει να κρύβω κάποιες πτυχές του χαρακτήρα μου;» Αν απαντήσετε θετικά στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης, τότε η σχέση που έχετε δεν σας ταιριάζει.
Γι’ αυτό, αν ξεκινάτε τώρα μια σχέση, φροντίστε να είστε αληθινοί από την αρχή. Θα γλιτώσετε και τους δυο σας από αρκετό πόνο και χρόνο.

 


Translate this post