Κύμα ΑΤΙΑ στην επιφάνεια της Σελήνης (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα μυστηριώδες βίντεο δείχνει έναν στόλο φωτεινών ΑΤΙΑ να προσεγγίζει τη Σελήνη και ένα από αυτά να κινείται για προσσελήνωση.

Image: YouTube

v

ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ βίντεο που τραβήχτηκε από τη Γη, δείχνει με εξαιρετική λεπτομέρεια την εμφάνιση ενός στόλου Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων –στην προκειμένη περίπτωση φωτεινών– να προσεγγίζει τη Σελήνη και ένα από αυτά να αποσπάται από τον στόλο και να πηγαίνει για προσσελήνωση.

Ήδη από την έναρξη του προγράμματος Απόλλων της NASA τη δεκαετία του ’60, έχουν αναφερθεί πολλά «ανώμαλα φαινόμενα» σχετικά με τον δορυφόρο της Γης.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτός ήταν ο λόγος που τερματίστηκε άδοξα το πρόγραμμα Απόλλων το 1972, αν και υπήρχε πρόβλεψη και υλικό για αποστολή και άλλων επανδρωμένων διαστημοπλοίων στο φεγγάρι.

Η ύπαρξη εξωγήινων στο διάστημα είναι θέμα συζήτησης μεταξύ επιστημόνων και ερευνητών εδώ και πολύ καιρό. Ενώ οι θεωρίες για την εξωγήινη ζωή και τις θεάσεις UFO ποικίλλουν, μια νέα υπόθεση προτείνει ότι οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για το φεγγάρι.

Σύμφωνα με αυτήν, οι εξωγήινοι δημιούργησαν το φεγγάρι πριν από εκατοντάδες χρόνια και ζουν μέσα σε αυτό. Ο διάσημος UFOλόγος Scott C Waring, που μιλά για ευρήματα εξωγήινων και θεάσεις UFO στο blog του, έγραψε ότι δεν μπορούμε να αρνηθούμε το γεγονός ότι το φεγγάρι είναι παλαιότερο από τη Γη. Σύμφωνα με αυτό, ο φυσικός δορυφόρος της Γης δημιουργήθηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια από κάποια ευφυή μορφή ζωής. Και όπως δείχνει η πρόσφατη βιντεοσκόπηση από τη Γη, η δραστηριότητα των εξωγήινων συνεχίζεται.
ν

ν

zoom bulan | ShortOfficial
ν

ν

Από τις πτήσεις του προγράμματος Απόλλων υπάρχουν φωτογραφίες με παράξενα «αντικείμενα» στην επιφάνεια της Σελήνης, αλλά και δηλώσεις αστροναυτών για την ύπαρξη εξωγήινων που τους παρακολουθούσαν, όπως αυτή του Μπαζ Όλντριν (Buzz Aldrin).

Δείτε το σχετικό βίντεο στο τέλος του άρθρου.
ν

Παράξενος σχηματισμός στη Σελήνη (αριστερά) που μοιάζει με κεραία γήινου ραδιοτηλεσκόπιου (δεξιά). Image: YouTube
ν

Στο έδαφος της Σελήνης υπάρχουν ασυνήθιστοι σχηματισμοί, όπως αυτός. Image: YouTube
ν

Σχηματισμός που μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο. Image: YouTube
ν

Αυτοί οι σχηματισμοί στο έδαφος της Σελήνης μοιάζουν με τεχνητές κατασκευές. Image: YouTube
ν

Ακόμη ένας παράξενος σχηματισμός στο έδαφος της Σελήνης. Image: YouTube
ν

Buzz Aldrin Confirms UFO Sighting in Syfy’s ‘Aliens on the Moon’
ν

ν

 


Translate this post