Ο εμβολιασμός παιδιών και η Όμικρον απέφεραν στη Pfizer 50 δισ. δολάρια plus

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Επιπλέον 50 δισ. δολάρια κέρδη απέφεραν στη Pfizer ο εμβολιασμός των μικρών παιδιών και των νηπίων, καθώς και η “θεόσταλτη” μετάλλαξη Όμικρον.

Πανευτυχείς ο Μπουρλά και οι λοιποί μέτοχοι των πειραματικών εμβολίων.

Image: Supplied

v

Η PFIZER ξεκινά την έγχυση της 3ης δόσης του πειραματικού εμβολίου για την Covid-19 τόσο στους ενήλικες, όσο και στα νήπια και στα μικρά παιδιά, ενώ η “θεόσταλτηOmicron αύξησε τις πωλήσεις της εταιρείας κατά 50 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Αλβέρτος Μπουρλά και οι λοιποί μέτοχοι της εταιρείας δηλώνουν πανευτυχείς! Όσοι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν, τόσο καλύτερα είναι για τον τζίρο και τις μετοχές της εταιρείας.

Οι εταιρείες των εμβολίων δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο, καθώς νοσοκομεία, γιατροί και κυβερνήσεις κάνουν ό,τι μπορούν για να στείλουν στον άλλο κόσμο όσους ατυχείς πέσουν στα χέρια τους.

Ωστόσο, μέχρι τώρα έχουν πεθάνει μόνο 5,4 εκατομμύρια άνθρωποι. Γι’ αυτό δικαίως διαμαρτύρεται ο Μπιλ Γκέιτς, λέγοντας ότι «δεν τα πήγαμε καθόλου καλά».

Ο Γκέιτς θα ήταν ικανοποιημένος αν είχαμε πάνω από 10 εκατομμύρια νεκρούς το χρόνο.

Από την Ελλάδα πάντως δεν έχει κανένα παράπονο. Ερχόμαστε πρώτοι στο ξεκλήρισμα, αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρας. Μέχρι τώρα έχουμε σκοτώσει 19.736 ανθρώπους – ένα όχι ευκαταφρόνητο ρεκόρ θανάτων!

Παρ’ όλα αυτά, πολλοί ενήλικες και υπερήλικες αρνούνται να πεθάνουν.

Για το λόγο αυτό, στο παιχνίδι μπαίνουν τώρα τα μικρά παιδιά, όσα τουλάχιστον οι γονείς τους έχουν αποφασίσει να τα ξεφορτωθούν να τα σώσουν. Όσα παιδιά πεθάνουν (ή μείνουν παράλυτα ή με άλλα κουσούρια για το υπόλοιπο της ζωής τους) δεν θα έχουν πέσει άδοξα, αλλά θα έχουν θυσιαστεί στο βωμό της επιστήμης!
ν

ν

Μέχρι τώρα (πάλι ο Γκέιτς είναι δυσαρεστημένος) έχουμε 2.620 νεκρά μωρά στο VAERS μετά από εμβολιασμούς για την Cobid-19 στις ΗΠΑ.

Αυτό σημαίνει ότι είχαμε περισσότερους θανάτους εμβρύων σε 11 μήνες από ό,τι τα τελευταία 30 χρόνια από ΟΛΑ τα εμβόλια μαζί, αναφέρει άρθρο του Vaccine Impact.

Πλήρες άρθρο

Αρχίζουν οι εμβολιασμοί σε βρέφη 6 μηνών!

Η Pfizer/BioNTech [η δεύτερη ανήκει στον Γκέιτς] ανακοίνωσε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου ότι θα επεκτείνει τις συνεχιζόμενες κλινικές δοκιμές του εμβολίου τους για την Covid-19 σε παιδιά κάτω των 5 ετών, συμπεριλαμβάνοντας μια τρίτη δόση για βρέφη ηλικίας 6 μηνών.

Ακόμη δεν άρχισαν να «τσιμπάνε» τα μικρά, ανακοίνωσαν ότι κλινικές δοκιμές της Pfizer έδειξαν οι δύο δόσεις δεν είναι επαρκείς για τις ηλικίες 2 έως 5 ετών και θα χρειαστεί και τρίτη δόση!

Όμως οι έμποροι του θανάτου δεν λένε πότε έκαναν τις κλινικές δοκιμές, πού τις έκαναν και με ποια παιδιά ως πειραματόζωα.

Δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό στοιχείο. Μόνο άκρα του τάφου σιωπή.
ν

ν

Ένα ακόμη ψέμα. Ο Αλβέρτος Μπουρλά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, είχε πει ότι η εταιρεία θα είχε τα πρώτα αποτελέσματα από τα πειραματικά εμβόλια μέχρι το τέλος του 2021. Τώρα λέει ότι θα έχει τα αποτελέσματα το «πρώτο εξάμηνο του 2022» εάν οι δοκιμές είναι επιτυχείς.

Βάλε καλό 2023 και βλέπουμε!

Οι εταιρείες πάντως είπαν ότι δύο δόσεις που χορηγήθηκαν δεν προκάλεσαν ισχυρή ανοσολογική απόκριση σε παιδιά 2 έως 5 ετών γι’ αυτό και θα χρειαστεί τρίτη δόση..

Πλήρες άρθρο

Σχετικό άρθρο στο Fierce αναφέρει ότι η Pfizer είχε κέρδη 50 δισεκατομμυρίων, με προοπτική άλλων 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2027 από τις πωλήσεις εμβολίων!

Πλήρες άρθρο

Η μετάλλαξη Όμικρον αναμένεται να μεγιστοποιήσει περαιτέρω τα έσοδα της Pfizer, ενώ αναμένεται να κάνει τρελές πωλήσεις το “χάπι” για την Covid-19 που θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη, Θεού θέλοντος και Μπουρλά επιτρέποντος.

Καινούριες μεταλλάξεις στο μέλλον θα μεγιστοποιήσουν ακόμη περισσότερο τα κέρδη, καθώς η εταιρεία βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, μαχόμενη για την εξόντωση τη σωτηρία των ανθρώπων!
ν

 


Translate this post