Ο Γιούρι Γκέλερ για τους εξωγήινους: «Σύντομα θα έρθουν σε επαφή μαζί μας»

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο μεγαλύτερος φόβος της ανθρωπότητας, η επαφή με εξωγήινα όντα, σύντομα θα γίνει πραγματικότητα, υποστηρίζει ο διάσημος Ισραηλινός ψυχικός.

Ο Γιούρι Γκέλερ έχει τις δικές του πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια των εξωγήινων. Image: Facebook

ν

Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ Ισραηλινός ψυχικός που λυγίζει κουτάλια, έκανε πάλι αίσθηση με τις δηλώσεις του, ισχυριζόμενος ότι σύντομα θα έρθουμε σε επαφή με τους εξωγήινους.

Η επαφή με άλλα νοήμονα όντα, τα οποία  ενδεχομένως θα έχουν έναν πιο προηγμένο πολιτισμό, είναι ο μεγαλύτερος φόβος της ανθρωπότητας, πιο ισχυρός από κάθε άλλον, όπως για παράδειγμα ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος.

Ο Γκέλερ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα The Sun, ανέφερε ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες όχι μόνο μας παρακολουθούν εδώ και χρόνια, αλλά πρόκειται να έρθουν σε επαφή μαζί μας.

«Νομίζω ότι μας μελετούν. Αγνοώ, όμως, τι θέλουν πραγματικά», είπε.

«Νομίζω ότι μας προετοιμάζουν για μια επαφή παρόμοια με το σενάριο προσγείωσης του Στήβεν Σπίλμπεργκ [Στενές συναντήσεις τρίτου τύπου] και θα είναι κάτι θεαματικό».

«Πιθανότατα θα προσγειωθούν στο γκαζόν του Λευκού Οίκου ή κάτι ανάλογο».
ν

Σκηνή από την ταινία Στενές συναντήσεις τρίτου τύπου του Στήβεν Σπίλμπεργκ (1977). Image: Columbia Pictures
ν

Εδώ και καιρό, πολλοί άνθρωποι έχουν οράματα σχετικά με εξωγήινα διαστημόπλοια που προσγειώνονται στη Γη. Όμως ο σκοπός δεν είναι αυτός που φαντάζονται συνήθως οι περισσότεροι. Και σίγουρα δεν θα προσγειωθούν στο γκαζόν του Λευκού Οίκου για δύο λόγους: πρώτον γιατί τα διαστημόπλοια των εξωγήινων είναι μεγάλα, πέρα από κάθε φαντασία, δεύτερον γιατί οι εξωγήινοι δεν αναγνωρίζουν τις αρχές και τις εξουσίες που αναγνωρίζουμε εμείς. Αυτούς που εμείς θεωρούμε ότι είναι άξιοι και τους ψηφίζουμε και τους περιβάλλουμε με δύναμη και εξουσία, για τους εξωγήινους είναι μηδαμινά ανθρωπάκια, για να μην πούμε Μάπετ Σόου.

Έπειτα, ύστερα από μια τέτοια εμφάνιση, θα παραλύσουν τα πάντα και δεν θα κινείται τίποτα∙ όλοι θα είναι τρομοκρατημένοι – κυβερνήσεις, οργανισμοί, θεσμοί, εξουσίες, ιδρύματα, επιστήμες, υπηρεσίες κτλ. Δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν. 

Οι εξωγήινοι δεν έχουν διοίκηση παρόμοια με τη δική μας, στην οποία επικρατούν η αλαζονεία, η διαφθορά, η ανοησία και το κακό. Γιατί αν ήταν σαν κι εμάς, δεν θα ήταν εξελιγμένοι, όπως υποθέτουμε ότι είναι, αλλά θα ήταν ίδιοι με εμάς ή και χειρότεροι. Εάν είναι ίδιοι με εμάς σε εξέλιξη, τότε θα είναι απλώς ένα άλλο καταστροφικό είδος στο σύμπαν, γεμάτο ασθένειες και ψυχικά νοσήματα, όπως το ανθρώπινο είδος.

Μια τέτοια συνάντηση δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα.

Οι εξωγήινοι δεν είναι έτσι όπως τους περιγράφουν κάποιοι. Αν όντως μας παρακολουθούν και μας μελετούν, γνωρίζουν τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύουμε και σίγουρα δεν θα θελήσουν να μολυνθούν. Έτσι, θα μείνουν μάλλον αφανείς μέχρι να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Είναι ουτοπικό να περιμένει κανείς ότι θα υπάρξουν φιέστες και δεξιώσεις και ανταλλαγές δώρων με τους «επισήμους». Ούτε θα μπορεί γήινος να επισκεφθεί το εσωτερικό των σκαφών τους, γιατί δεν θα υπάρχει τρόπος. Εκτός από εκείνους που οι ίδιοι οι εξωγήινοι θα τους επιτρέψουν την πρόσβαση και φυσικά θα είναι έτοιμοι να τους ακολουθήσουν, οι υπόλοιποι θα παραμείνουν θεατές.

Αναφορικά με το πότε θα μπορούσε να συμβεί ένα τέτοιο συμβάν, ο Γιούρι Γκέλερ ήταν αβέβαιος.

«Δεν νομίζω ότι μιλάμε για χιλιάδες ή εκατοντάδες χρόνια», είπε. «Αν έπρεπε να μαντέψω, να κάνω μια λογική εικασία, θα έλεγα ότι θα συμβεί σε 60 με 75 χρόνια».

Μπορεί όμως και συντομότερα.
ν

 


Translate this post