Covid: Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε τον εμβολιασμό παιδιών 5-11 ετών (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Βάζουν χέρι και στα παιδιά! Η ρυθμιστική αρχή της ΕΕ ενέκρινε το εμβόλιο Covid της Pfizer για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας 5-11 ετών.

Image: Supplied

ν

Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ενέκρινε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου τη χρήση του εμβολίου της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών. Είναι η πρώτη φορά που η ρυθμιστική αρχή της ΕΕ ενέκρινε ένα εμβόλιο Covid για χρήση σε πολύ μικρά παιδιά, σχολικής και προσχολικής ηλικίας.

Η αξιολόγηση (;) της χρήσης του εμβολίου Comirnaty για την Covid-19 σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών ξεκίνησε στα μέσα του Οκτωβρίου.

Σε δήλωση που κυκλοφόρησε από τον EMA, η ρυθμιστική αρχή φαρμάκων δήλωσε ότι «συνέστησε τη χορήγηση παράτασης της προσωρινής άδειας για το εμβόλιο Covid-19 Comirnaty [Pfizer] ώστε να συμπεριληφθεί η χρήση του σε παιδιά ηλικίας πέντε έως έντεκα ετών».

Έτσι, ένα πειραματικό εμβόλιο, με προσωρινή άδεια και άγνωστο περιεχόμενο (που κρατείται στο σκοτάδι ως επτασφράγιστο μυστικό για να μην μάθουν δήθεν το περιεχόμενό του οι αντίπαλες φαρμακευτικές εταιρείες), θα εισάγει στον οργανισμό των μικρών παιδιών τρισεκατομμύρια στελέχη με την πρωτεΐνη-ακίδα του κορονοϊού στο αίμα των αδιαμόρφωτων ακόμη σωμάτων τους με άγνωστα αποτελέσματα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ρυθμιστική αρχή της ΕΕ έδωσε το πράσινο φως σε ένα εμβόλιο Covid γι’ αυτή την ηλικιακή ομάδα, επιτρέποντας στις κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη να ξεκινήσουν τον εμβολιασμό εκατομμυρίων παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Με αυτούς τους εμβολιασμούς θα ολοκληρωθεί η Φάση 3 των δοκιμών με πειραματόζωα ανθρώπους για να βγάλουν οι εταιρείες τα τελικά συμπεράσματα των επιδράσεων και των παρενεργειών των πειραματικών εμβολίων Covid.

Ευτυχώς, όμως, δεν είναι όλα τα εμβόλια αληθινά. Τόσο ως μέτρο σύγκρισης, όσο και για να μειωθούν οι αντιδράσεις από τις παρενέργειες και τους θανάτους, σε ένα μέρος του πληθυσμού χορηγείται placebo (εικονικό εμβόλιο). Αλλά αυτό δεν το γνωρίζουν ούτε αυτοί που το χορηγούν. Το γνωρίζουν μόνο οι εταιρείες.

Οι δοκιμές θα ολοκληρωθούν το 2023.

Μέχρι τότε οι εταιρείες εμβολίων θα συνεχίζουν να κερδίζουν αμύθητα ποσά, για εμβόλια των οποίων οι μακροπρόθεσμες συνέπειες είναι άγνωστες (π.χ. αυτοάνοσα νοσήματα, αδρανοποίηση του ανοσοποιητικού, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, θρομβώσεις, καρκίνοι, στειρώσεις, παραλύσεις κ.ά.).

Ακούστε τι λέει ο ανοσολόγος Ανδρέας Ράλλης από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ για το περιεχόμενο των νέων εμβολίων mRNA, ΠΑΤΩΝΤΑΣ EΔΩ.

Eπίσης στο βίντεο που ακολουθεί, ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης αποκαλύπτει τις λεόντειες συμφωνίες που έχουν υπογράψει οι εταιρείες εμβολίων με τα κράτη.
ν

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ #ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ (ΑΛΒΑΝΙΑ) ME #PFIZER – Tρόμος οι Ρήτρες / Δ. Καζάκης | ΕΠΑΜ
ν

ν

Σκεφτείτε ότι για πληθυσμό 447 εκατομμυρίων κατοίκων, η Ευρωπαϊκή Ένωση παρήγγειλε επιπλέον 3 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων Covid. Αυτό σημαίνει ότι θα κυνηγούν να εμβολιάσουν όλα τα νήπια, όπως στην εποχή του Ηρώδη, καθώς επίσης όλους τους σκύλους και τις γάτες, ενώ θα περισσέψουν αρκετά για να εμβολιαστούν ακόμη και τα… δέντρα!

Πώς θα χαρακτηρίζαμε τα όσα τραγικά συμβαίνουν αυτή την περίοδο σε ολόκληρο τον πλανήτη, αν όχι σαν επέλαση του Κακού;

Η τελευταία επίθεση του Κακού

Είναι η πρώτη φορά μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που έχουμε καθολική επικράτηση του φόβου. Όταν φοβάσαι τον αέρα που αναπνέεις ή τον συνάνθρωπό σου και αποφεύγεις να τον αγκαλιάσεις ή να του κάνεις χειραψία, αυτό είναι σημάδι ότι η Κόλαση βρίσκεται πάνω στη Γη.

Αυτή είναι η τελική επίθεση του Κακού, το οποίο θέλει την ανθρωπότητα χωρισμένη. Το Κακό δεν είναι κάτι μεταφυσικό, βρίσκεται στον ίδιο χώρο με εμάς, αλλά είναι πολύ πιο έξυπνο και γι’ αυτό κάνει κουμάντο. Αυτή είναι η τελευταία του προσπάθεια να μπλοκάρει τη δύναμη της συλλογικότητας στην ανθρωπότητα, να μην μπορούν οι άνθρωποι να δουλέψουν από κοινού, να μην μπορούν να είναι μαζί, να ενωθούν και να προσπαθήσουν, με γνώμονα την αγάπη, να εργαστούν για το κοινό καλό.

Το Κακό είναι πιο έξυπνο, γιατί όταν βρίσκεσαι υπό καθεστώς τρόμου, το μυαλό σου παύει να λειτουργεί και συμπεριφέρεσαι σαν Homunculus, σαν Ανθρωποειδές.

Πολλοί έχουν καταλάβει σήμερα τι συμβαίνει και αντιδρούν. Όμως το Κακό θα συνεχίσει μέχρι την τελευταία στιγμή και η δουλειά του είναι να σπέρνει παντού τον φόβο. Ο φόβος παραλύει τον άνθρωπο και τον κάνει αδύναμο.

Όμως για όσα συμβαίνουν δεν φταίει το Κακό. Δεν είναι το Κακό που σε σπρώχνει να κάνεις κάτι. Εσύ αποφασίζεις να το κάνεις. Το Κακό απλώς σου ανοίγει την πόρτα και σου προσφέρει κάτι. Μπορείς να αρνηθείς και να μην το πάρεις. Οι περισσότεροι όμως άνθρωποι υποκύπτουν στη γοητεία του Κακού.

Προσέξτε πώς λειτουργεί ο εκμαυλισμός. Το Κακό στέκεται με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη και μας προσφέρει κάτι. Κι εμείς το παίρνουμε, χωρίς να το εξετάσουμε, νομίζοντας ότι οδηγεί στη σωτηρία μας, ενώ μας οδηγεί στον όλεθρο· κι από πάνω λέμε κι ευχαριστώ!

Αυτή είναι η νέα «κανονικότητα» που θέλουν να δημιουργήσουν με «δώρα» τύπου Great Reset οι κυβερνήσεις. Ο μόνος τρόπος για να μην πραγματοποιηθούν τα σατανικά σχέδιά τους είναι να σπάσει ο άνθρωπος τις αλυσίδες του φόβου.

Ο φόβος είναι η δύναμή τους. Όταν είσαι άφοβος, αυτοί παθαίνουν συντριβή!

Κάποιοι περιμένουν να έρθει η σωτηρία από ψηλά. Όμως η σωτηρία από την υποδούλωσή μας στις δυνάμεις του Κακού βρίσκεται μέσα μας. Είμαστε εμείς οι ίδιοι κύριοι και ελευθερωτές! Από εμάς εξαρτάται να σώσουμε τον εαυτό μας.

Οι Ινδιάνοι Χόπι έλεγαν: «Εμείς είμαστε αυτοί που περιμένουμε να έρθουν να μας σώσουν!»
v

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ | AlertTV.gr
v

v

 


Translate this post