Γιατρός πέθανε 2 εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας 56χρονος γιατρός στο Μαϊάμι πέθανε από εσωτερική αιμορραγία 16 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer για την Covid-19.

O δρ Γκρέγκορι Μάικλ (Gregory Michael) εργαζόταν ως μαιευτήρας στο Ιατρικό Κέντρο Όρος Σινά στο Μαϊάμι Μπιτς. Πηγή: Facebook

v

ΟΠΩΣ αναφέρει το Associated Press, ένας γιατρός πέθανε 2 εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer. Πρόκειται για τον δρα Γκρέγκορι Μάικλ (Gregory Michael) που εργαζόταν ως μαιευτήρας στο Ιατρικό Κέντρο Όρος Σινά (MSMC) στο Μαϊάμι Μπιτς. Ο 56χρονος γιατρός έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού στις 18 Δεκεμβρίου 2020 και σχεδόν αμέσως έπεσε άρρωστος. Λίγες μέρες μετά πέθανε από εσωτερική αιμορραγία.

Η σύζυγός του, Heidi Neckelmann, θεωρεί υπαίτια για τον θάνατο του γιατρού, ο οποίος δεν είχε κάποιο νόσημα, την Pfizer και το εμβόλιό της το οποίο επεμβαίνει στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Η Neckelmann έγραψε στο Facebook την Τρίτη το βράδυ: «Εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer στο MSMC στις 18 Δεκεμβρίου. Τρεις ημέρες αργότερα έβγαλε στα πόδια και στα χέρια του κόκκινα εξανθήματα (petechiae) μεγάλα σαν πληγές και εισήχθη επειγόντως στο MSMC.

»Η γενική αίματος έδειξε ότι ο αριθμός των αιμοπεταλίων του ήταν 0. (Ο φυσιολογικός αριθμός αιμοπεταλίων ανά χιλιοστό αίματος κυμαίνεται από 150.000 έως 450.000 αιμοπετάλια). Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με διάγνωση οξείας θρομβοκυτταροπενίας (ITP) που προκλήθηκε από αντίδραση στο εμβόλιο για την Covid…»
ν

ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Να σημειωθεί πως όταν ο αριθμός των αιμοπεταλίων στο αίμα είναι μικρός, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης αιμορραγικών επεισοδίων. Στην περίπτωση που η περιεκτικότητα του αίματος σε αιμοπετάλια είναι χαμηλή, η ασθένεια ονομάζεται θρομβοκυτταροπενία και συνοδεύεται από μώλωπες, αιματώματα και αιμορραγική προδιάθεση. Επίσης είναι πιθανή η πρόκληση επικίνδυνων αιμορραγιών στο εσωτερικό των οργάνων, όπως για παράδειγμα η πρόκληση ενός αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου.

 Η νόσος έχει κληρονομικά αίτια, ή μπορεί να προκληθεί δευτεροπαθώς ως άμεση τοξική αντίδραση σε ορισμένη φάρμακα ή εμβόλια, στην ιονίζουσα ακτινοβολία κτλ.
ν

Ο δρ Γκρέγκορι Μάικλ (Gregory Michael) πέθανε σε ηλικία 56 ετών. Πηγή: Facebook
ν

Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του, η κατάσταση του δρα Γκρέγκορι Μάικλ χειροτέρευε. Ο αριθμός των αιμοπεταλίων του δεν αυξήθηκε ποτέ.

Όπως αναφέρει η σύζυγός του, αποφασίστηκε να γίνει και νέα χειρουργική επέμβαση. Όμως περίπου δύο ημέρες πριν από την επέμβαση, ο γιατρός «υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που προκλήθηκε από την έλλειψη αιμοπεταλίων που του πήρε τη ζωή μέσα σε λίγα λεπτά».

Η Neckelmann ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν είχε ποτέ παρουσιάσει προβλήματα υγείας και ως αιτία του θανάτου του θεωρεί την παρενέργεια του εμβολίου. Και πρόσθεσε:

«Το εμβόλιο δεν είναι καλό για όλους και σε αυτήν την περίπτωση κατέστρεψε μια όμορφη ζωή, μια τέλεια οικογένεια και έχει επηρεάσει πολλούς άλλους ανθρώπους στην κοινότητα.

»Μην αφήσετε τον θάνατό του να είναι μάταιος. Σώστε περισσότερες ζωές κοινοποιώντας αυτές τις πληροφορίες…»

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Μαϊάμι, Darren Caprara, ο θάνατος του άτυχου γιατρού συνέβη τη νύχτα της 3ης Ιανουαρίου και τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Ιανουαρίου.
ν

Είναι το εμβόλιο της Pfizer επικίνδυνο; Image credit: Freepik

ν

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Η PFIZER

Από την πλευρά της η Pfizer δεν πιστεύει ότι ο θάνατος του 56χρονου γιατρού έχει «οποιαδήποτε άμεση σχέση με το εμβόλιο».

Συγκεκριμένα, δεν δέχεται ότι η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιεί στο εμβόλιό της επιδρά αρνητικά στο ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία αυτή είναι νέα και εφαρμόζεται για πρώτη φορά.

Η φαρμακευτική πολυεθνική ανακοίνωσε ότι ο γιατρός πέθανε 16 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου και ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια «δραστήρια διερεύνηση της υπόθεσης».

«Η Pfizer και η BioNTech γνωρίζουν τον θάνατο ενός επαγγελματία υγείας 16 ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του BNT162b2.

»Είναι μια εξαιρετικά ασυνήθιστη κλινική περίπτωση σοβαρής θρομβοπενίας, μια κατάσταση που μειώνει την ικανότητα του σώματος να πήζει το αίμα και να σταματά την εσωτερική αιμορραγία.

»Ωστόσο, δεν εντοπίστηκαν παρόμοιες παρενέργειες στις κλινικές δοκιμές μας, ούτε κατά τη διάθεση του προϊόντος στην αγορά και γενικά οτιδήποτε αρνητικό σχετικά με την πλατφόρμα εμβολίων mRNA».

Να σημειωθεί ότι ακόμη κι αν βρεθεί ότι για τον θάνατο του γιατρού ευθύνεται το εμβόλιο, η Pfizer απολαμβάνει νομικής ασυλίας και κανείς –άτομο, ομάδα, οργανισμός ή χώρα‒ δεν μπορεί να στραφεί δικαστικά εναντίον της.
ν

 


Translate this post