Αυστραλία και Ολλανδία αντιστέκονται στην υγειονομική τυραννία (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Χιλιάδες Αυστραλοί βγήκαν στους δρόμους της Μελβούρνης ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την κατάλυση της δημοκρατίας.

Φωτο αρχείου. Από τις κινητοποιήσεις στη Μελβούρνη στις 22 Σεπτεμβρίου 2021. Image: AFP / William West

ν

ΧΙΛΙΑΔΕΣ Αυστραλοί βγήκαν στους δρόμους της Μελβούρνης για να διαμαρτυρηθούν τόσο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όσο και για ένα προτεινόμενο νομοσχέδιο που θα έδινε στον πρωθυπουργό της πολιτείας Βικτώριας Ντάνιελ Άντριους απόλυτη εξουσία να κηρύξει καθεστώς πολιορκίας με πρόσχημα την πανδημία.

Μια μεγάλη ομάδα διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων ομογενείς και η οποία περιελάμβανε από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους, φέροντας αυστραλιανές και ελληνικές σημαίες, παρέλασε μέσω της Κεντρικής Επιχειρηματικής Περιφέρειας της Μελβούρνης το Σάββατο, ζητώντας την απόλυση του τοπικού πρωθυπουργού με συνθήματα όπως «Διώξτε τον Νταν Άντριους!»

Το επίμαχο νομοσχέδιο «πέρασε» ήδη από την Κάτω Βουλή και αναμένεται η κρίση της Άνω Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα, όπου η κυβέρνηση χρειάζεται ψήφους και από ανεξάρτητους βουλευτές.
ν

«Ελευθερία», «Δημοκρατία» αναγράφεται στα Αγγλικά επάνω στη σημαία της Ελλάδας, την οποία κρατά διαδηλωτής στη συγκέντρωση που έγινε την Τρίτη 9 Νοεμβρίου κατά του επίμαχου νομοσχεδίου της κυβέρνησης Andrews έξω από το Κοινοβούλιο της Βικτώριας. Image: AAP/James Ross

ν


ν

Ένα βήμα από τα πογκρόμ

Και ενώ η σκιά του φασισμού και του ναζισμού πλανάται πάνω από τον πλανήτη, στην Αυστρία, μετά την αναγκαστική παραίτηση του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς, η νέα κυβέρνηση ετοιμάζεται την ερχόμενη εβδομάδα να επιβάλλει lockdown μόνο… στους ανεμβολίαστους!

Αν αυτό περάσει, σύντομα οι δυνάμεις του Σκότους και τα όργανά τους θα επιβάλλουν παρόμοιο πογκρόμ και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ο εγκλεισμός σε στρατόπεδα συγκέντρωσης θα είναι το επόμενο βήμα.

Προ του επερχόμενου κινδύνου του ολοκληρωτισμού, οι πολίτες σε όλο τον ελεύθερο κόσμο εξεγείρονται.

Μετά την ογκώδη διαδήλωση στο Παρίσι κατά της υγειονομικής τυραννίας, χθες Παρασκευή, χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Χάγης και συγκρούστηκαν με την ολλανδική αστυνομία, λίγο αφότου ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Mark Rutte ανακοίνωσε νέα μέτρα καραντίνας για τον περιορισμό των κρουσμάτων Covid-19.
ν

Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν μεγάλη πορεία στο κέντρο της Χάγης, με σημαίες, πανό, κόρνες και μεγάφωνα, καταγγέλλοντας τα νέα κυβερνητικά μέτρα για την Covid-19. Image: Charles M. Vella
ν

Αστυνομικοί αντιμέτωποι με διαδηλωτές στη Χάγη στις 12 Νοεμβρίου 2021, αφότου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε νέους περιορισμούς λόγω Covid-19. Image: Jeroen Jumelet / ANP / AFP
ν

Να σημειωθεί ότι στη χώρα αυτή των 18 εκατομμυρίων το 85% των ενηλίκων είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και άναψαν πυροτεχνήματα το βράδυ της Παρασκευής, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε κανόνια νερού για να απωθήσει τους διαδηλωτές, σύμφωνα με πλάνα και αναφορές από την πόλη.
ν


ν

 


Translate this post