Δρακόντεια λογοκρισία: Ο Καναδάς ανοίγει το δρόμο – Σε λίγο και στην Ελλάδα;

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τέρμα στην ελευθερία του Τύπου. Τα νέα δρακόντεια μέτρα λογοκρισίας του Καναδά, σύντομα θα βρουν μιμητές σε όλη την υφήλιο,

Σε λίγο καιρό η ελευθερία του Τύπου θα είναι όνειρο θερινής νυκτός. Image credit: Unsplash / Bank Phrom

ν

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ SARS-CoV-2 που «δραπέτευσε» από το εργαστήριο Ιολογίας της πόλης Ουχάν, δημιουργήθηκε από Κινέζους επιστήμονες με αμερικανικά κεφάλαια και είχε τρεις στόχους:

α) Την εξόντωση μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού

β) Τη δημιουργία μερίδας μεταλλαγμένων ανθρώπων (ζόμπι) μέσω των νέων εμβολίων

γ) Την εγκαθίδρυση παντού απολυταρχικών καθεστώτων στο όνομα της δημόσιας υγείας

Δύο χρόνια μετά την «δραπέτευση» του ιού και την διασπορά του σε ολόκληρο τον κόσμο, οι τρεις αυτοί στόχοι έχουν επιτευχθεί μερικώς.

Μέχρι τώρα έχουν πεθάνει από τον νέο κορονοϊό μόνο τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπων, ενώ οι δημιουργοί του υπολόγιζαν να έχουν πεθάνει δεκαπλάσιοι. Και οι περισσότεροι δεν πέθαναν από τον ιό, αλλά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να στείλει στον άλλο κόσμο όσους μπορούσε περισσότερους.

Μόνο τώρα με τους εμβολιασμούς πεθαίνουν αρκετοί, όπως συμβαίνει στην Ινδία όπου ολόκληρο το 2020 είχαν πεθάνει μερικές μόνο εκατοντάδες, ενώ τώρα, στο πρώτο εξάμηνο το 2021, έχουν πεθάνει πάνω από 400,000 άνθρωποι.
ν

Αλλαχαμπάντ 25 Ιουνίου 2021. Κάψιμο μακρών στις όχθες του Γάγγη. Από τότε που άρχισαν οι εμβολιασμοί, μέσα σε ένα εξάμηνο πέθαναν στην Ινδία 400.000 άνθρωποι. Πηγή: AFP / Sanjay Kanojia

ν

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 είχαν πεθάνει μόνο 462 άνθρωποι από Covid-19, ενώ μέχρι τον Ιούνιο του 2021 πέθαναν 12.691 άνθρωποι, δηλαδή αύξηση θανάτων κατά 2.800%!

Οι εμβολιασμοί, για τη δημιουργία του νέου είδους ανθρώπου, μεταλλαγμένου όπως τα ζόμπι, πηγαίνουν επίσης αντίθετα με τις προβλέψεις των πλουσίων και ισχυρών, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και όσων ευαγγελίζονται τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset).

Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ έχει εμβολιαστεί μόνο το 47,5%, ενώ σε άλλες χώρες, όπως η Αυστραλία, από τότε που άρχισαν τα τρυπήματα» έχει εμβολιαστεί μόνο το 11% του πληθυσμού.

Για το λόγο αυτό, από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια τρομοκράτησης του πληθυσμού, με τον βομβαρδισμό των πολιτών από τα συστημικά ΜΜΕ, επισείοντας πάνω από τα κεφάλια τους ως Δαμόκλεια σπάθη την μετάλλαξη Δέλτα, ώστε όσοι τρομοκρατηθούν να καταφύγουν στα νοσοκομεία, απ’ όπου θα πάρουν εισιτήριο για τον Άγιο Πέτρο.

Οι υπόλοιποι, σε συνδυασμό με τα φασιστικά μέτρα υποχρεωτικότητας, θα οδηγηθούν εκόντες άκοντες στους εμβολιασμούς, ώστε να επιτευχθεί το πολυπόθητο τείχος της ανο(η)σίας.
ν

Οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στέλνουν στον τάφο περισσότερους απ’ όσους υποτίθεται ότι προστατεύουν. Πηγή: News Media

ν

ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ

Βρετανία: 1.403 νεκροί και 1.007.253 καταγγελίες για παρενέργειες, από 9 Δεκεμβρίου 2020 έως 23 Ιουνίου 2021. Nα σημειωθεί ότι το 46% όσων πέθαναν από τη μετάλλαξη Δέλτα είχαν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου!

Καναδάς: έχουν αναφερθεί 119 θάνατοι έως 18 Ιουνίου 2021, σύμφωνα με το site health-infobase.canada.ca/covid-19/vaccine-safety/.

Ευρωπαϊκή Ένωση: 15.472 νεκροί και 1.509.266 καταγγελίες για παρενέργειες έως 22 Ιουνίου 2021.

Ηνωμένες Πολιτείες: αναφορές για 5.718 νεκρούς την περίοδο από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως 28 Ιουνίου 2021, σύμφωνα με την υπηρεσία VAERS του CDC.
ν

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Επειδή οι ενήλικες –όσοι τουλάχιστον ακόμη έχουν νου και λογική– αρνούνται να εμβολιαστούν, οι προσπάθειες των πλουσίων και ισχυρών που κρύβονται πίσω από το Great Reset στρέφονται τώρα στους εμβολιασμούς των παιδιών, παρά το γεγονός ότι ο «δικός» τους Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει πει ότι τα παιδιά δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, καθώς παροσιάζουν ήπια συμπτώματα της ασθένειας σε σύγκριση με τους ενήλικες.

Ωστόσο, πληρωμένο άρθρο του εξαγορασμένου από τον Μπιλ Γκέιτς και πάλαι ποτέ ανεξάρτητου BBC, με τίτλο “Covid-19: Should all children get a vaccine?” απαντά στο ερώτημα, λέγοντας ότι πρέπει να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά από 12 έως 17 ετών και ότι αυτό το υποστηρίζουν δήθεν κάποιες αυθεντίες της ιαυτρικής! (Οι λεγόμενες «αυθεντίες της ιατρικής» απεδείχθησαν ότι δολοφόνοι επ’ αμοιβή). 

ν

Από Σεπτέμβριο θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί στα σχολεία. Θα υπάρξουν άραγε γονείς που θα αντιδράσουν στην επιχείρηση ζομποποίησης των παιδιών τους; Πηγή: News Media
ν

Ήδη στην Βρετανία, δάσκαλοι στα σχολεία προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους μαθητές, λέγοντάς τους ότι δίπλα περιμένει μια νοσοκόμα να τους εμβολιάσει κι ότι είναι κάτι απλό που δεν χρειάζεται να το αναφέρουν στους γονείς τους.

Ευτυχώς κάποια παιδιά αντέδρασαν και το ύπουλο σχέδιο δεν πραγματοποιήθηκε.
ν

Γιατί δεν επιβάλουν ανοιχτά δικτατορία; Επειδή φοβούνται ότι εξοντώνοντας τους έξυπνους και παραγωγικούς ανθρώπους, θα μείνουν μόνο με τους ηλίθιους και τους βλάκες και τα εμβολιασμένα ζόμπι, που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν όλες τις χώρες στο θάνατο και την καταστροφή.
ν

Ενώ όλες οι κυβερνήσεις επέβαλαν με χαρά καθολικά lockdown και κάθε είδους απαγορεύσεις και εγκλεισμούς, εντούτοις διστάζουν (για ποιον λόγο άραγε;) να επιβάλλουν στους λαούς τους άμεση και καθαρή δικτατορία.

Ωστόσο, είναι μέσα στο αίμα των πολιτικών η επιβολή ολοκληρωτικών και δικτατορικών καθεστώτων, καθώς τα οφέλη γι’ αυτούς είναι πολύ μεγάλα:

α) Οι κυβερνώντες θα παραμείνουν εσαεί στην εξουσία, αφού θα καταργηθούν οι εκλογές (ή θα διατηρηθούν αλλά θα υπάρχει ένα μόνο κόμμα και ένας μόνο υποψήφιος)

β) Τουλάχιστον το 50% του λαού κάθε χώρας, δηλαδή το πιο ανεξέλικτο και καθυστερημένο κομμάτι του, είναι έτοιμο να στηρίξει μια δικτατορική κυβέρνηση τύπου Χίτλερ, Στάλιν, Μουσολίνι, Κάστρο, Κιμ Γιονγκ Ουν, Φράνκο, Πολ Ποτ, Πινοσέτ κ.ά. Η Κίνα, για παράδειγμα, γιορτάζει αυτή την περίοδο τα 100 χρόνια κομμουνιστικής διακυβέρνησης, δηλαδή δικτατορίας, και ως χώρα τα πηγαίνει μια χαρά.

γ) Όπως συνέβη επί ημερών Μάο Τσετούνγκ με την Πολιτιστική Επανάσταση, το καθυστερημένο μέρος του πληθυσμού μπορεί κάλλιστα να στραφεί εναντίον του πιο προοδευτικού τμήματος και να επιτύχει την εξόντωσή του, με τον αφανισμό όλων των αντιφρονούντων και όλων των οπαδών της αστικής δημοκρατίας. Με αυτό τον τρόπο και ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μειωθεί και θα επικρατήσει η νέα τάξη πραγμάτων

Εκτός και αν οι κυβερνώντες περιμένουν να δράσουν τα δηλητήρια που έχουν εισάγει στο αίμα όσων εμβολιάστηκαν, ώστε το καθυστερημένο κομμάτι να γίνει πιο αποφασιστικό και συμπαγές, πιο ανελέητο στο πογκρόμ που σκέπτονται να εξαπολύσουν.

Η κατασκευασμένη «πανδημία» όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά σύντομα θα δείξει το αληθινό της πρόσωπο.
ν

ΚΑΝΑΔΑΣ: ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Τον χορό της λογοκρισίας άνοιξαν πρώτες οι Big Tech (Google, Fabebook, Instagram, Tweeter, YouTube, Microsoft κτλ.). Ακολούθησαν τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, πιέζοντας τις κυβερνήσεις να πνίξουν κάθε ανεξάρτητη, μη πληρωμένη και μη κατευθυνόμενη φωνή. Στην Ελλάδα, στη Γερμανία, στον Καναδά και αλλού αφαιρούνται άδειες και κλείνουν ραδιοφωνικοί σταθμοί με το πρόσχημα της δεύτερης μετάβασης στην ψηφιακή εποχή.

Αυτοί που ζητούν την επιβολή λογοκρισίας –πολιτικοί και συστημικοί δημοσιογράφοι– είναι κατά βάση κοντόφθαλμοι και ηλίθιοι, γιατί αδυνατούν να αντιληφθούν ότι αυτό στρέφεται και εναντίον τους. Όπως λέει μια κινέζικη παροιμία: «Όταν σκάβεις ένα τάφο για τον εχθρό σου, άρχισε να σκάβεις κι ένα δεύτερο για σένα».

Στον Καναδά πέρασε πρόσφατα από τη Βουλή των Κοινοτήτων το Νομοσχέδιο C-10, ένα σχέδιο νόμου Γκεμπελικής εμπνεύσεως και φασιστικού χαρακτήρα, που όπως διατείνεται έχει σκοπό «να προφυλάξει τους νομοταγείς πολίτες από τις Σειρήνες της παραπληροφόρησης, καθώς και τους δημοσιογράφους, τους συντάκτες, τους εκδότες και γενικά τους δημιουργούς από τους εαυτούς τους»!

Ο πραγματικός σκοπός είναι η φίμωση του Τύπου, η σίγαση κάθε ελεύθερης και ανεξάρτητης φωνής που αντιτίθεται στο status quo.
ν

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τρυντό, μετά από τη σύνοδο κορυφής ΕΕ-Καναδά, στις Βρυξέλλες, στις 15 Ιουνίου 2021. Image credit: Reuters / Yves Herman
ν

Υπό την ηγεσία του Τζάστιν Τρυντό, ο Καναδάς υποστηρίζει τους τρομοκράτες (ISIS) στη Συρία, τους νεοναζί στην Ουκρανία και τους εθνικιστές στο Ισραήλ που συστηματικά δολοφονούν, φυλακίζουν και καταδικάζουν στην πείνα Παλαιστίνιους αμάχους, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων παιδιών.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Law & Liberty, «το νομοσχέδιο παραβιάζει το δικαίωμα των Καναδών στην ελεύθερη έκφραση, καθώς και το δικαίωμα κάθε πολίτη να εκφραστεί μέσω καλλιτεχνικών και πολιτικών δημιουργιών, αλλά και να μην καταπιεστεί άδικα από έναν νεφελώδη κυβερνητικό αλγόριθμο».

Ουσιαστικά, με πρόσχημα την προστασία της δημόσιας υγείας, το νομοσχέδιο καταργεί «την κοινωνία των ελεύθερων και υπεύθυνων προσώπων».

Ουσιαστικά, κανείς δεν θα μπορεί να μιλήσει ή να γράψει κάτι χωρίς προηγούμενη άδεια από την κυβερνητική επιτροπή λογοκρισίας!

Εκτός από αυτό, υπάρχει και το νομοσχέδιο C-36, το οποίο αφορά τη λογοκρισία στο διαδίκτυο, ενώ προβλέπει βαριά πρόστιμα και κατ’ οίκον συλλήψεις για τους παραβάτες.
ν

ν

Ο αντίστοιχος νόμος στη Γερμανία είναι ο NetzDG. Στην Ελλάδα –έως ότου έρθουν οι νόμοι από το εξωτερικό, μεταφραστούν και ψηφιστούν– θα καβαλήσουμε τον Σεπτέμβριο.

Αυτό αποδεικνύει ότι η δήθεν ελευθερία δυτικού τύπου που απολάμβαναν οι λαοί ήταν ψεύτικη, και ίσχυε μόνο στο βαθμό που η «ελεύθερη έκφραση» έκανε πιο χοντρό το πορτοφόλι των ισχυρών.

Τα ψέματα τελείωσαν και το δυστοπικό «1984» του Τζορτζ Όργουελ αρχίζει τώρα να παίρνει σάρκα και οστά.
ν

 


Translate this post