Διαδήλωση Λονδίνου κατά εμβολίων: «Στους γιατρούς αξίζουν δίκες Νυρεμβέργης»

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 25/7/2021, 13:45

Posted by Youmagazine Staff

 

Σε ογκώδη διαδήλωση στο Λονδίνο, ομιλητής απαίτησε την παραπομπή των γιατρών που είναι υπέρ των εμβολίων σε δίκη τύπου Νυρεμβέργης.

Από το ράλι ελευθερίας στο Λονδίνο. Πηγή: Reuters / Beresford Hodge

ν

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ τις οργισμένες διαδγλώσεις σε Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα και Αυστραλία, οι Λονδρέζοι ξεσηκώθηκαν για ακόμη μία φορά κατά του lockdown, των υποχρεωτικών εμβολιασμών και του «υγειονομικού διαβατηρίου».

Στη συγκέντρωση τα αίματα άναψαν όταν μία ομιλήτρια, η Κέιτ Σεμίρανι (Kate Shemirani) παρομοίασε το ιατρικό και νοσοκομειακό προσωπικό του NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας) με τους γιατρούς των Ναζί που έκαναν πειράματα σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους, στέλνοντάς τους μαζικά στο θάνατο.

Αυτό δηλαδή που γίνεται και τώρα.

Μέχρι σήμερα πάνω από τέσσερα εκατομμύρια θάνατοι αποδίδονται σε μια απλή ίωση, την οποία ο περισσότερος κόσμος στο παρελθόν την περνούσε στο πόδι.

Δικαιολογούνται τόσοι πολλοί θάνατοι;

Ας πάρουμε την Ελλάδα. Μέχρι και το 2019 είχαμε κάθε χρόνο περίπου 300 νεκρούς από την εποχική γρίπη. Από την έναρξη της επιδημίας του νέου κορονοϊού (26 Φεβρουαρίου 2020) μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2020 είχαμε μόνο 462 νεκρούς. Ύστερα ήρθαν τα εμβόλια και οι περιορισμοί. Όμως παρά τους εγκλεισμούς και τις προφυλάξεις, οι θάνατοι αυξήθηκαν αλματωδώς φτάνοντας τους 12.874 νεκρούς έως 24 Ιουλίου 2021. Αν αυτό δεν είναι ΓENOKTONIA, τότε τι είναι;

Σύμφωνα με την κύρια ομιλήτρια στο “Freedom rally” του Λονδίνου, οι γιατροί και οι νοσηλευτές έστειλαν αυτούς τους ανθρώπους στον άλλο κόσμο, για να υπηρετήσουν τους πολιτικούς και το μεγάλο κεφάλαιο, οι οποίοι ανακήρυξαν την απλή εποχική γρίπη σε «πανδημία». Έπρεπε να στείλουν κάποιους στον τάφο, κυρίως υπερήλικες και μειωμένης αντιληπτικότητας άτομα, και να σπείρουν τον τρόμο ώστε να μπορέσουν οι πολυεθνικές να πωλήσουν τα πειραματικά «εμβόλια» που κατασκεύασαν μέσα σε μία νύχτα.

Για τους λόγους αυτούς ζήτησε την παραπομπή τους σε δίκες τύπου Νυρεμβέργης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
ν

ν

Από τη δίκη της Νυρεμβέργης. Ο Γκέρινγκ καταθέτει. Πηγή: pbs.org / films / nuremberg
ν

Ο κυριότερος εκπρόσωπος των Ναζί στη δίκη της Νυρεμβέργης (20 Νοεμβρίου 1945 έως 1 Οκτωβρίου 1946) ήταν ο Χέρμαν Γκέρινγκ, ο επικεφαλής της Λουφτβάφε, της γερμανικής αεροπορίας. Ήταν ένας από τους 22 σημαντικούς εγκληματίες πολέμου που δικάστηκαν από το Διεθνές Στρατοδικείο στη Νυρεμβέργη. Στη φωτογραφία, ο Γκέρινγκ καταθέτει σχετικά με τη διαταγή του της 31ης Ιουλίου 1941, με την οποία εξουσιοδοτούσε τον Ράινχαρντ Χάιντριχ, επικεφαλής του Κεντρικού Γραφείου Ασφαλείας του Ράιχ, να σχεδιάσει μια «λύση για το ζήτημα των Εβραίων στην Ευρώπη». Το δικαστήριο έκρινε τον Γκέρινγκ ένοχο για όλες τις κατηγορίες και τον καταδίκασε σε θάνατο. Ο Γκέρινγκ αυτοκτόνησε στο κελί του λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη εκτέλεσή του.

Αυτό που είναι ελάχιστα γνωστό είναι ότι παράλληλα με τη μεγάλη δίκη της Νυρεμβέργης, έγιναν μικρότερες δίκες των Ναζί γιατρών που έστειλαν στον άλλο κόσμο εκατομμύρια ανθρώπους.

Η Κέιτ Σεμίρανι είναι πρώην νοσοκόμα που παραιτήθηκε από τη δουλειά της και έγινε σημαιοφόρος της εκστρατείας εναντίον των πειραματικών εμβολίων που έχουν στείλει χιλιάδες άτομα στον άλλο κόσμο, ή προκαλέσειμεγάλες βλάβες στην υγεία τους.

ν

Η πρώην νοσοκόμα Κέιτ Σεμίρανι μιλά στα συγκεντρωμένα πλήθη στην πλατεία Τραφάλγκαρ. Πηγή: Twitter
ν

Αφού είπε ότι τα εμβόλια είναι «σατανικά» και αποτελούν μέρος «ενός παγκόσμιου συστήματος παρακολούθησης», ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των γιατρών και των νοσοκόμων που εμπλέκονται στην εκστρατεία εμβολιασμού. Όπως είπε:

Στη δίκη της Νυρεμβέργης, οι γιατροί και οι νοσοκόμες που είχαν κατηγορηθεί για εγκλήματα, βρέθηκαν ένοχοι και κρεμάστηκαν.

«Αν είσαι γιατρός ή νοσοκόμα, τώρα είναι η στιγμή να κατέβεις από το λεωφορείο … και να σταθείς μαζί μας, μαζί με τους ανθρώπους», υποστηρίζοντας ότι μια ομάδα δικηγόρων την βοηθά στη συγκέντρωση στοιχείων για το δικαστήριο.

Βλέποντας τη θύελλα να πλησιάζει, κάποιοι γιατροί αισθάνθηκαν στην ανάγκη υπερασπίσουν τον εαυτό τους:
ν

ν

Η ογκώδης διαδήλωση στο Λονδίνο έγινε το Σάββατο 24 Ιουλίου, στην πλατεία Τραφάλγκαρ. Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν με πρόσχημα την «πανδημία» και κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό».
ν

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΑΖΙ;

Λίγοι έχουν μέχρι στιγμής συνειδητοποιήσει τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν ‒και εξακολουθούν να παίζουν‒ οι γιατροί στην εξάπλωση της «τρομοκρατίας του κορονοϊού», σιγοντάροντας καθημερινά στις τηλεοράσεις τους ασυνείδητους παρουσιαστές των συστημικών ΜΜΕ για την αναγκαιότητα των νέων εμβολίων και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Το τι είδους ‒και ήθους‒ είναι οι γιατροί σήμερα αποδεικνύεται από το γεγονός πως όταν ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα έχουν «μπόνους» 50 ευρώ για κάθε φουκαρά που θα πείθουν, με εκβιασμό ή τρομοκρατία, να εμβολιαστεί, ο Ιατρικός Σύλλογος δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας. έστω από στοιχειώδη αξιοπρέπεια.

50 ευρώ: τόσο αποτιμάται σήμερα η ανθρώπινη ζωή.
ν

50 ευρώ «δωράκι» στους γιατρούς για κάθε εμβόλιο. Τόσο αποτιμάται σήμερα η ανθρώπινη ζωή. Πηγή: News Media
ν

Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι, αυτές οι σύγχρονες πόρνες της κοινωνίας μας, είναι γνωστό ότι ξεπουλιούνται σε όποιον πλούσιο και ισχυρό δώσει τα περισσότερα, πρόθυμες να ικανοποιήσουν κάθε βίτσιο και επιθυμία του.

Οι γιατροί υποτίθεται ότι είναι αξιοπρεπείς κι επιπλέον έχουν δώσει τον Όρκο του Ιπποκράτη. Για την αλλοτρίωση της δικής τους συνείδησης φταίει το γεγονός ότι δεκαετίες τώρα έχουν εκμαυλιστεί από τις πολυεθνικές των φαρμάκων με δωράκια, προμήθειες από τις πωλήσεις φαρμάκων, με πληρωμένα ταξίδια και εκδρομές στο εξωτερικό, τάχα για να παρακολουθήσουν κάποιο συνέδριο, και με «προσωπικές» επισκέψεις καλλίγραμμων θηλυκών αντιπροσώπων των φαρμακευτικών εταιρειών στα ιατρεία τους.

Σήμερα όταν ένας γιατρός συνταγογραφεί ένα φάρμακο, δεν σκέπτεται την υγεία του ασθενή, αλλά πώς θα κάνει καλή εντύπωση στη φαρμακευτική εταιρεία. Ούτε ρακοσυλλέκτης με DATSUN να ήτανε.

Τώρα, επί Μητσοτάκη, το ιατρικό επάγγελμα αναβαθμίστηκε! Όλα τα λιγούρια του ιατρικού κόσμου θα παίρνουν πλέον ολόκληρο 50ευρω για κάθε εμβολιασμό. Οι φαρμακοποιοί θα αρκεστούν σε ένα ταπεινό 10ευρω.
ν

Οι επικεφαλής των σύγχρονων Ναζί. Αριστερά: ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΫ, ο Αιθίοπας τρομοκράτης και προμηθευτής όπλων Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. Κέντρο: ο σύγχρονος “Χίτλερ” Μπιλ Γκέιτς, εμπνευστής των υγειονομικών διαβατηρίων και ενορχηστρωτής της τρομοκρατίας του κορονοϊού. Δεξιά: ο δρ Άντονι Φαούτσι, διευθυντής του NIAID, εκπρόσωπος των Big Pharma και τσιράκι του Μπιλ Γκέιτς. Είναι ο άνθρωπος που «παρήγγειλε» τον κορονοϊό στα Εργαστήρια Ιολογίας της Ουχάν στην Κίνα. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, Μπιλ Γκέιτς και Άντονι Φαούτσι. Εναντίον αυτών των σύγχρονων Ναζί έχουν ήδη κατατεθεί αγωγές. Για παράδειγμα, το Καναδικό Ινστιτούτο Διεθνούς Δικαίου ζήτησε από τον εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης να διεξάγει έρευνα σε παγκόσμιους ηγέτες ατομικά αλλά και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για διεθνή εγκλήματα σχετικά με την Covid-19.
ν

Διεθνής Μήνυση για το Σκάνδαλο του κορoνοϊού από Γερμανούς Δικηγόρους –  Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας | Θούριος TV

ν

ν

 


Translate this post