Ιατροδικαστής Ματσάκης: Οι μισοί που πέθαναν στην Κύπρο ήταν εμβολιασμένοι

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης αποκαλύπτει ότι στην Κύπρο αποκρύπτονται οι θάνατοι όσων έχουν εμβολιαστεί και εξηγεί πώς δρουν στο σώμα τα νέα εμβόλια.

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης. Πηγή: YouTube

ν

ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ της επιτροπής των ειδικών που συμβουλεύουν την κυπριακή κυβέρνηση για την Covid-19, λέει ο ιατροδικαστής στο βίντεο, και εργάζεται στο υπουργείο Υγείας της Κύπρου, είπε δημόσια από ραδιοφώνου ότι από τους θανάτους που είχαμε πρόσφατα στην Κύπρο, οι μισοί αφορούσαν άτομα που ήταν εμβολιασμένα τουλάχιστον με τη μια δόση του εμβολίου.

Πρόκειται για τον κ. Πέτρο Καραγιάννη, μικροβιολόγο, o οποίος ανήκει στην επιστημονική συμβουλευτική ομάδα του υπουργείο Υγείας.

Αυτά τα αποκάλυψε μιλώντας στις 14/6/2021 στο κρατικό ραδιόφωνο.

Οι δικαιολογίες που δόθηκαν, συνεχίζει ο ιατροδικαστής, ήταν ότι «πρόκειται για άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες». Άτομα που είναι ηλικιωμένα, που έχουν υποκείμενα σοβαρά νοσήματα.

Και το ερώτημα το δικό μου είναι το εξής: «Μα δεν είναι αυτά τα άτομα που θέλουμε να προστατεύσουμε;»

Γιατί αυτούς θέλουμε να προστατεύσουμε. Δεν θέλουμε να προστατεύσουμε τους 30άρηδες και τους 20άρηδες. Αυτοί δεν παθαίνουν τίποτε από τον κορονοϊό. Αυτοί το περνάνε σαν μια απλή γρίπη ή ασυμπτωματικά.

Θέλουμε να προστατεύσουμε, λοιπόν, αυτούς που έχουν υποκείμενα νοσήματα και τους υπερήλικες. Φαίνεται, όμως, ότι αυτοί δεν προστατεύονται.
ν

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Τα αποκαλούμενα «νέας τεχνολογίας εμβόλια», δεν είναι ακριβώς εμβόλια, γιατί δεν προσφέρουν ανοσία, όπως τα παραδοσιακά, αλλά απλώς έχουν δανειστεί το όνομα. Πρόκειται για πειραματικά σκευάσματα που επεμβαίνουν στο DNA του ανθρώπου και δεν έχουν πάρει οριστική έγκριση ή άδεια.

Δηλαδή, όσοι εμβολιάζονται στην ουσία γίνονται πειραματόζωα για να δουν οι φαρμακευτικές εταιρείες πόσοι πεθαίνουν και πόσοι αρρωσταίνουν από τις παρενέργειες (εγκεφαλικά, θρομβώσεις αίματος, μυοκαρδίτιδες, παραλύσεις κ.ά.) ώστε στο μέλλον να τα διορθώσουν και να ζητήσουν να λάβουν την τελική άδεια.

Ο κ. Ματσάκης ενημέρωσε επίσης τους συνομιλητές του ότι ενώπιον των δικαστηρίων της Κύπρου έχουν κατατεθεί 101 αγωγές εναντίον του υπουργού Υγείας, αρμοδίων υπευθύνων του υπουργείου Υγείας και όλης της συμβουλευτικής ομάδας (λοιμωξιολόγων κτλ.) της κυπριακής κυβέρνησης.

Αυτές οι 101 αγωγές είναι οι πρώτες. Πρόκειται να ακολουθήσουν χιλιάδες άλλες.

Ο ιατροδικαστής αποκάλεσε «επιεικώς απαράδεκτο» το νομοθέτημα ασυλίας που απαλλάσσει από τις ιατρικές ευθύνες τους όλους αυτούς που αποφασίζουν για τη ζωή και την υγεία εκατομμυρίων πολιτών σαν να είναι δικτάτορες υπεράνω του νόμου.

Όλοι αυτοί θα κατηγορηθούν για «ιατρική αμέλεια» που κόστισε ζωές και περιουσίες, γιατί εγκλημάτησαν εν γνώσει τους, προκειμένου να πάρουν οι ίδιοι κάποια προμήθεια από τις φαρμακευτικές εταιρείες.
ν

Δείτε επίσης

Το 29% των νεκρών στη Βρετανία είναι πλήρως εμβολιασμένοι

ν

ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ DNA

Τα νέα εμβόλια στηρίζονται στη γενετική τεχνολογία του DNA. Για παράδειγμα, το AstraZeneca χρησιμοποιεί έναν αδενοϊό, τον αδενοϊό των χιμπατζήδων, ως κέλυφος για να μπει το DNA του κορονοϊού μέσα στα κύτταρά μας. Δηλαδή το DNA του κορονοϊού μπαίνει μέσα στον πυρήνα των κυττάρων των δικών μας και αρχίζει να δίνει “οδηγίες” στους μηχανισμούς σύνθεσης πρωτεϊνών του οργανισμού μας, να παράγουν πρωτεΐνες του κορονοϊού!

Είναι μια εντελώς καινούρια τεχνολογία, για την οποία πολλοί ειδικοί έχουν εκφράσει διεθνώς τις επιφυλάξεις και τους προβληματισμούς τους.

Θεωρώ εγκληματικό να συνεχίσει να χρησιμοποιείται το εμβόλιο με τον αδενοϊό των χιμπατζήδων, καθώς και τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA, σε οποιονδήποτε, όχι μόνο στους κάτω των 60 ετών, αλλά σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Ούτε της AstraZeneca, ούτε της Pfizer, ούτε της Moderna, ούτε της Johnson & Johnson.

Επίσης ο ιατροδικαστής επισημαίνει ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός, ακόμη και εμμέσως, υπό την απειλή να χάσει κάποιος τη δουλειά του, ή να μην μπορεί να ταξιδέψει, ή να κάνει διακοπές κτλ.

Στο πρώτο βίντεο, ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης μιλά για τα θέματα που παρουσιάσαμε, δηλαδή ότι αποκρύπτονται οι θάνατοι των εμβολιασμένων και εξηγεί τι κάνουν στο σώμα μας τα νέας τεχνολογίας πειραματικά εμβόλια, τα οποία κάθε άλλο παρά μας ωφελούν ή μας προστατεύουν.
ν

ΝΕΑ “ΒΟΜΒΑ”: “οι μισοί που πέθαναν στην Κύπρο ήταν…” – Ιατροδικαστής Ματσάκης |14.6.2021| HD | Ορθόδοξος Απολογητής
ν

ν

Στο δεύτερο βίντεο, ο ιατροδικαστής Ματσάκη μιλάει για τις παρενέργειες των εμβολίων και για την προσπάθεια που γίνεται συγκάλυψής τους.
ν

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΜΑΤΣΑΚΗ: “…προήλθε από ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ του emβολίου” | 1.7.2021 | HD | Ορθόδοξος Απολογητής
ν

ν

 


Translate this post