Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε ερωμένη που τον βοήθησε στο έγκλημα;

Κατηγορία Ελλάδα, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, καθώς ο πιλότος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με γυναίκα από το επαγγελματικό του περιβάλλον.

Πηγή: Instagram

ν

ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ σχέση με γυναίκα από το επαγγελματικό του περιβάλλον φέρεται να διατηρούσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με διαρροές από αστυνομικές πηγές.

Ο Αναγνωστόπουλος μαζί με την άγνωστη γυναίκα είχαν πάει στη Σούδα για να ενοικιάσουν κάποιο σπίτι.

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν το «τρίτο πρόσωπο» τον βοήθησε στο έγκλημα.

Είναι γεγονός ότι οι ισχυρισμοί πολλών ατόμων από τον κύκλο του ζευγαριού για έναν ονειρεμένο γάμο κατέρρευσαν, όχι μόνο από τους ίδιους τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου ο οποίος παραδέχτηκε ότι μεταξύ τους υπήρχαν έντονοι καβγάδες, αλλά και από αποκαλύψεις στενών φίλων της Καρολάιν στους οποίους είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να χωρίσει και να φύγει από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά μαζί με το παιδί της.

Στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν το πραγματικό κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι αρχές καλούνται να ερευνήσουν με λεπτομέρεια κάθε πτυχή της σχέσης του ζευγαριού. Φυσικά, μια εξωσυζυγική σχέση ή ένας καβγάς που αφορά τέτοια υπόθεση, δεν αποτελεί κίνητρο για να φτάσει κανείς στη δολοφονία, ωστόσο δεν αποκλείεται να φωτίσει παραπάνω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Την ίδια στιγμή ερωτήματα προκαλούν και οι δηλώσεις του ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλου ο οποίος επανέλαβε τις απόψεις που είχε εκφράσει και στην έκτακτη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ”, ότι δηλαδή η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να ερευνήσει ενδελεχώς τα άτομα γύρω από το περιβάλλον του Αναγνωστόπουλου.

«Κάποιος από το ζευγάρι, πήγε με κάποιο άλλο πρόσωπο να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα, αυτό είναι ως πληροφορία που θα πρέπει να διασταυρώσουν οι Αρχές. Το σπίτι μπορεί να κρύβει πολλά. Η πληροφορία σύμφωνα με όσα γνωρίζω εγώ είναι σωστή» δήλωσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.
ν

 


Translate this post