Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η τραγική επιγραφή στον τάφο της Καρολάιν

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η αταίριαστη επιγραφή στον τάφο της τραγικής Καρολάιν Κράουτς, πώς προσχεδιάστηκε το έγκλημα και τι πρόδωσε τον πιλότο.

Αριστερά: Η φωτογραφία στον τάφο της Καρολάιν. Δεξιά: Τα δεδομένα από το smartwatch, το έξυπνο ρολόι που φορούσε η Καρολάιν, πρόδωσαν τον 32χρονο πιλότο, ο οποίος έπνιξε την 20χρονη σύζυγό του μπροστά στην ενός έτους κόρη τους, Λυδία (κέντρο). Πηγή: Daily Mail

v

ΤΟ ΜΝΗΜΑ της δολοφονημένης Βρετανίδας Καρολάιν Κράουτς κοσμεί από χθες μια φωτογραφία που δείχνει τη νεαρή μητέρα να χαμογελά την ημέρα του γάμου της το 2018.

Την 20χρονη κοπέλα έπνιξε στον ύπνο της ο 32χρονος σύζυγός της, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, πιλότος ελικοπτέρων, μπροστά στην κόρη τους Λυδία.

Χθες που ο δημοσιογράφος Sam Greenhill της Daily Mail επισκέφθηκε τον τάφο της άτυχης κοπέλας στην Αλόννησο, ένας ηλικιωμένος κύριος έσκυψε και έδειξε την τραγική ειρωνεία της επιγραφής που σκάλισαν πάνω στη μαρμάρινη ταφόπλακα: «Caroline-Louise Crouch: Η αγαπημένη μας μητέρα, σύζυγος και κόρη».

«Δεν αγαπούσε την γυναίκα του», είπε ο ηλικιωμένος κύριος στον δημοσιογράφο. «Αυτή η ταφόπλακα πρέπει να αλλάξει».

Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, ο πιλότος είπε στην ομολογία του ότι σκότωσε τη σύζυγό του, επειδή έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Ωστόσο, το έξυπνο ρολόι που φορούσε η Καρολάιν τον διαψεύδει. Ο πιλότος τη σκότωσε την ώρα που η κοπέλα κοιμόταν.

Η αστυνομία αποκάλυψε επίσης ορισμένα αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν που δείχνουν ότι η ζωή του ζευγαριού κάθε άλλο παρά ειδυλλιακή ήταν στη μεζονέτα αυτού του πλούσιου προάστιου της Αθήνας.
ν

Τη μαρμάρινη στήλη της δολοφονηθείσας Καρολάιν στολίζει μια φωτογραφία που δείχνει τη νεαρή μητέρα να χαμογελά την ημέρα του γάμου της το 2018. Πηγή Daily Mail

ν

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Όταν ήταν έγκυος, τον Δεκέμβριο του 2019, έγραψε: «Τσακώθηκα με τον Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά ήταν σοβαρό. Τον χτύπησα, τον καταράστηκα και αυτός έσπασε την πόρτα … Σκέφτομαι να φύγω».

Ο πιλότος, που ομολόγησε το έγκλημά του την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από 37 μέρες, κατά τις οποίες έπαιζε θέατρο παριστάνοντας τον τραγικό σύζυγο και πατέρα, είπε στους αστυνομικούς ότι έχασε την ψυχραιμία του, όταν είδε την Καρολάιν να συμπεριφέρεται άσχημα στο παιδί. «Το πέταξε στην κούνια του και έπεσε να κοιμηθεί».

Τότε, όπως είπε: «Ξάπλωσα δίπλα της, προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πολύ κακό. Έπιασα το μπροστινό μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, τη μύτη και τα μάτια της, για να την κάνω να με προσέξει… Εκείνη όμως δεν ήθελε και τότε πίεσα το πρόσωπό της στο μαξιλάρι…

»Νομίζω ότι πίεζα το κεφάλι της με το βάρος του σώματός μου. Ενόσω την πίεζα, της είπα δύο ή τρεις φορές: «Δεν θα χτυπήσεις ξανά τη μικρή…

»Αυτό πρέπει να διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά, έως ότου συνειδητοποίησα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κινείται. Τότε πανικοβλήθηκα…»
ν

Ο δολοφόνος είχε την ψυχρότητα να υποδύεται τον τραγικό σύζυγο μπροστά στις κάμερες, ωστόσο η γλώσσα του σώματος έδειχνε άλλα. Πηγή: YouTube

ν

ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Τα βιομετρικά στοιχεία όμως από το «έξυπνο» ρολόι της Καρολάιν διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του.

Οι σφυγμοί δείχνουν ότι την ώρα εκείνη η Καρολάιν είχε πέσει για ύπνο και μάλιστα κοιμόταν έως τις 4:05 π.μ. της 11ης Μαΐου, όταν ο καταγραφέας του ρολογιού έδειξε ξαφνικά μια έντονη έκρηξη καρδιακής δραστηριότητας.

Ήταν η ώρα που ο δολοφόνος στραγγάλιζε το ανύποπτο θύμα του για έξι ολόκληρα λεπτά, έως ότου η καρδιά της Καρολάιν σταμάτησε να χτυπά ακριβώς στις 4:11 το πρωί.

Ο δολοφόνος στραγγάλιζε το ανύποπτο θύμα του για έξι ολόκληρα λεπτά, έως ότου η καρδιά της Καρολάιν έπαψε να χτυπά ακριβώς στις 4:11 το πρωί.

Ότι είχε προσχεδιάσει τον φόνο, φαίνεται από το γεγονός ότι ο Αναγνωστόπουλος είχε αφαιρέσει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας γύρω στις 1:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Όλες αυτές τις ώρες καθόταν ήρεμος στον καναπέ του κάτω ορόφου και σχεδίαζε βήμα προς βήμα την αποτρόπαιη πράξη. Και μόλις βεβαιώθηκε ότι η Καρολάιν κοιμόταν βαθιά, ανέβηκε επάνω και τη στραγγάλισε.

Κατόπιν, κάνοντας μια άλλη επίδειξη βαρβαρότητας, κρέμασε από την κουπαστή της σκάλας το μικρό σκυλάκι της οικογένειας, για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της Αστυνομίας.
ν

Η σκυλίτσα της οικογένειας, η Ρόξυ, είχε τον ίδιο μαρτυρικό θάνατο με αυτόν της κυρίας της. Πηγή: Facebook
v

Μόλις 100 μέτρα από το νεκροταφείο όπου είναι θαμμένη η κόρη τους, στο νησί της Αλοννήσου, η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς, θρηνούν την κόρη τους.

«Ο άνθρωπος είναι ψυχρός δολοφόνος». Είπε ένας φίλος του στον δημοσιογράφο της Daily Mail.

«Κλαίγαμε μαζί, ενόσω εκφωνούσε τον επικήδειο στην κηδεία της Καρολάιν. Αισθάνομαι προδομένος. Σκεφτείτε πως αισθάνεται η Σούζαν, η μητέρα της Καρολάιν, που την αγκάλιαζε και θρηνούσε μαζί της».

«Είναι σαν να πέθανε δύο φορές, μια όταν πέθανε η κόρη της και μια όταν έμαθε ότι τη σκότωσε ο γαμπρός της».

Οι οικογένεια σκέπτεται τώρα να αλλάξει και τη φωτογραφία με το νυφικό που μπήκε στον τάφο της άτυχης κοπέλας.

Στο μεταξύ, ο δολοφόνος έφαγε ένα πλούσιο γεύμα και «κοιμήθηκε σαν μωρό» την πρώτη του νύχτα πίσω από τα κάγκελα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

Ζήτησε από τον αδερφό του να του φέρει το βιβλίο του γεωφυσικού David Bercovici με τίτλο “The Origins of Everything”.

Μια άλλη φίλη της οικογένειας είπε στον δημοσιογράφο: «Η συμπεριφορά του στην κηδεία της ήταν όμοια με ενός φιδιού. Θυμάμαι ότι κρατούσε το μωρό στα χέρια του όλη την ώρα…»

Η μικρή Λυδία είναι ένα ακόμη θύμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Θα αντιμετωπίσει προβλήματα σχετικά με το ποιος θα τη μεγαλώσει, και κάποτε θα πρέπει να μάθει όλη την τραγική ιστορία της μητέρας της. Και όπως όλα δείχνουν, θα είναι πια 20 ετών, όταν θα ανταμώσει ξανά με τον πατέρα της…
ν

Ο πιλότος σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά το μικρό παιδί τους. Πηγή: Instagram

v

 


Translate this post