Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της συζύγου του

Κατηγορία Ελλάδα, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 18 Ιουνίου, 01:43

Youmagazine Newsroom

 

Ύστερα από 37 μέρες, ο πιλότος παραδέχθηκε ότι εκείνος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του και σκηνοθέτησε τη ληστεία.

Πώς έγινε η εξιχνίαση. «Έτσι στραγγάλισα και τον σκύλο».

Πηγή: Instagram

ν

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να αντικρούσει τα δεδομένα, που του παρέθεσαν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, και παραδέχθηκε ότι εκείνος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του και σκηνοθέτησε τη ληστεία, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, καθ’ ομολογίαν δράστης, φαίνεται πως αντέγραψε τα στοιχεία της ληστείας σε βάρος ενός εκπαιδευτή του και αρχικά κατάφερε να πείσει ακόμα και τους αστυνομικούς.

Περίπου έξι ώρες χρειάστηκαν οι χειριστές της υπόθεσης, προκειμένου να πάρουν τελικά την υπογραφή του στην ομολογία, στην οποία περιέγραψε τις κινήσεις του τη νύχτα της 10ης προς την 11η Μαΐου.

Τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν δεδομένα από ψηφιακά μέσα, όπως η κάμερα ασφαλείας στο ισόγειο της μεζονέτας, το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου και το «έξυπνο» ρολόι του θύματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας δεν αφαιρέθηκε από τους εισβολείς, στις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, όπως είχε δηλώσει, αλλά περίπου τρεις ώρες νωρίτερα. Επίσης το κινητό τηλέφωνο τού πιλότου παρουσιάζει λειτουργία εφαρμογής, σε χρόνο που εκείνος είχε δηλώσει ότι ήταν δεμένος και καθηλωμένος.

Στοιχεία έλαβαν και από το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης, που ‒σύμφωνα με πληροφορίες‒ σταμάτησε να καταγράφει τους παλμούς του θύματος πολύ νωρίτερα από την ώρα που κατέθεσε ο 32χρονος ότι τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία των Γλυκών Νερών και έδεσαν το ζευγάρι με σκοπό τη ληστεία.

Φαίνεται, μάλιστα, πως προέκυψε και ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα θύματος και συζύγου, στα οποία φαίνεται μια ένταση μεταξύ τους. Και αυτή η ανταλλαγή φαίνεται πως έγινε, την ώρα που ήταν και οι δύο μέσα στη μεζονέτα, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια.
ν

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ν

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ

Το πρώτο στοιχείο ήταν η κατάθεση της ψυχολόγου στην οποία είχε μιλήσει η Καρολάιν και της είχε περιγράψει το συζυγικό αδιέξοδο και τις σκέψεις της να πάρει το παιδί και να φύγει.

Το δεύτερο στοιχείο, ήταν η σύμπτωση με αυτό που είχε συμβεί στον εκπαιδευτή του (στα Μέγαρα) πριν δύο χρόνια στο Αλεποχώρι, ήταν πολύ ύποπτη.

Πρόκειται για την εισβολή τριών ατόμων στο σπίτι του εκπαιδευτή και συναδέρφου του Χ. Αναγνωστόπουλου στις 17 Ιουλίου του 2018. Ο εκπαιδευτής του πιλότου και η σύζυγός του έζησαν εφιαλτικές στιγμές από τους αδίστακτους κακοποιούς. Τους έδεσαν, τους βασάνισαν, χτύπησαν το σκυλί του ζευγαριού, ενώ από θαύμα έζησε η γυναίκα στην οποία οι δράστες παραλίγο να την πνίξουν.

Τις εφιαλτικές στιγμές αυτές ο εκπαιδευτής τις είχε εξιστορήσει με κάθε λεπτομέρεια στο Χ. Αναγνωστόπουλο, αφού ήταν και φίλοι. Ο άνθρωπος που έδωσε την πτητική άδεια στον σύζυγο της Καρολάιν κλήθηκε από τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει μετά το έγκλημα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε ξανά στη ΓΑΔΑ λίγες ώρες πριν οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ πετάξουν για την Αλόννησο.

H αγριότητα της δολοφονίας σημαδεύτηκε και από τη θανάτωση του σκύλου, τον οποίο κρέμασε, ενώ το άτυχο σκυλί από την αγωνία του προ του θανάτου του είχε αφοδεύσει σε ένα σημείο κοντά εκεί που το κρέμασε!
ν

Πηγή: Instagram

v

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες περιγράφοντας το βράδυ της 11ης Μαΐου είπε: «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να πετά το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε.

»Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη.

»Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών.

»Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κατάφερε ακόμη και να δεθεί μόνος του.

Η ανατροπή στην υπόθεση ξεκίνησε μετά τα νέα στοιχεία που είχε η αστυνομία στα χέρια της και οδήγησαν τις Αρχές να φέρουν εσπευσμένα στην Αθήνα τον πιλότο, αμέσως μόλις τελείωσε το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Ο πιλότος, που τελικά ομολόγησε στις 21:30, υποστήριξε, ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του.

Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος.

Ακόμη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τελευταίους 5 μήνες είχαν προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 32χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους,

Τέλος, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.
ν

 


Translate this post