Παρουσιάστρια του BBC πέθανε από το εμβόλιο της AstraZeneca

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η παρουσιάστρια του BBC Λίζα Σω πέθανε από θρόμβωση που της προκάλεσε το θανατηφόρο εμβόλιο της AstraZeneca.

Αντί να απαγορεύσουν το εμβόλιο της AstraZeneca, σχεδιάζουν να εμβολιάσουν με αυτό ακόμη και μικρά παιδιά. Δεξιά, η άτυχη Λίζα Σω του BBC Radio Newcastle. Πηγή: YouTube

ν

ΔΙΕΘΝΗ θόρυβο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Λίζας Σω (Lisa Shaw), 44 ετών, παρουσιάστριας του BBC, από θρόμβωση αίματος, μια εβδομάδα αφότου έκανε την πρώτη δόση του διαβόητου για τις παρενέργειες δηλητηρίου εμβολίου της AstraZeneca.

Η άτυχη παρουσιάστρια πέθανε την περασμένη Παρασκευή στο νοσοκομείο Royal Victoria Infirmary, στο Νιουκάσλ, ύστερα από σύντομη νοσηλεία, ο θάνατός της όμως έγινε γνωστός μόλις τώρα, επειδή η οικογένειά της ζήτησε να γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου.

Συνήθως οι θάνατοι από τα εμβόλια αποσιωπούνται ή αποδίδοντα στην Covid-19.

Στο νοσοκομείο εισήχθη με θρόμβωση αίματος, της έγινε σχετική θεραπεία, αλλά η άτυχη κοπέλα υπέκυψε.
ν

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταγραφεί, ύστερα από καταγγελίες συγγενών, 332 περιπτώσεις Θρόμβωσης Φλεβωδών Κόλπων Εγκεφάλου από το εμβόλιο της AstraZeneca, από τις οποίες οι 58 ήταν θανατηφόρες (έως 19 Μαΐου).

Οι παρενέργειες από τα εμβόλια στη Βρετανία από 9 Δεκεμβρίου 2020 έως 19 Μαΐου 2021 ανέρχονται σε  676.000, από τις οποίες 236.487 περιπτώσεις χρειάστηκαν νοσηλεία (Pfizer/BioNTech = 57.885, AstraZeneca = 176.750, Moderna = 1.852). Οι αρισθμοί αυτοί αφορούν σε 33.000.000 εμβολιασμούς.

Συνολικά, σύμφωνα με την υπηρεσία MHRA, οι θάνατοι από εμβόλια στη Βρετανία φτάνουν τους 1.213 (382 θάνατοι από Pfizer/BioNTech, 806 από AstraZeneca, 4 θάνατοι από το εμβόλιο της Moderna και 21 θάνατοι από εμβόλιο της Covid που δεν προσδιορίστηκε).

Στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το VAERS, από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως 24 Μαΐου 2021 έχουν αναφερθεί 4.863 θάνατοι από τα εμβόλια της Covid-19, ποσό τεράστιο μέσα σε πέντε μήνες, αν το συγκρίνει κανείς με τους θανάτους από τα παραδοσιακά εμβόλια που είναι περίπου 120-140 το χρόνο!
ν

Ο θάνατος της παρουσιάστριας του BBC Radio Newcastle, Λίζας Σω, θα ερευνηθεί από ιατροδικαστή. Image: Supplied
ν

Όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες αναφορές αυτών των σπάνιας μορφής θρόμβων αίματος νωρίτερα φέτος, περισσότερες από δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες ανέστειλαν τη διάθεση του εμβολίου της AstraZeneca. Η Δανία έκανε ένα βήμα παραπάνω και τον Απρίλιο απαγόρευσε το εμβόλιο. 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα άτομα κάτω των 40 ετών συμβουλεύονται να κάνουν χρήση άλλου εμβολίου, αλλά η επίσημη αρχή δημόσιας υγείας επιμένει ότι τα οφέλη του αμφιλεγόμενου εμβολίου υπερτερούν των κινδύνων.

Είναι πολλά τα τρισεκατομμύρια που διακυβεύονται…
ν

 


Translate this post