Νεκρή 34χρονη Αγγλίδα, 10 ημέρες μετά από το εμβόλιο της AstraZeneca

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια 34χρονη Αγγλίδα, μητέρα δύο παιδιών, πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία δέκα ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca.

Η άτυχη Αγγλίδα σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές. Πηγή: Facebook

ν

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑΝΑΤΟΣ από το διαβόητο εμβόλιο της AstraZeneca/Oxford, η ανάπτυξη και παραγωγή του οποίου χρηματοδοτήθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς.

Η Κίμπερλι Λόκγουντ (Kimberley Lockwood), 34 ετών, από το Ρόδερχαμ στο Νότιο Γιορκσάιρ, πέθανε μετά από «σοβαρή αιμορραγία εγκεφάλου» 10 ημέρες μετά από τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 34χρονη υπέφερε από ιδιοπαθή ενδοκράνια υπέρταση (IIH), μια διαταραχή που προκαλεί αυξημένη πίεση του υγρού που υπάρχει στον εγκέφαλο και οφείλεται στην δυσκολία απορρόφησής του.

Αν και παραμένει ασαφές εάν το τρύπημα συνέβαλε στην αιμορραγία, ο σύζυγός της είπε ότι η Κίμπερλι αντιμετώπιζε την κατάσταση με φάρμακα και νοσοκομειακούς ελέγχους, αλλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε λίγες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου.
ν

Η Κίμπερλι Λόκγουντ πέθανε μετά από «σοβαρή αιμορραγία εγκεφάλου» 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της. Πηγή: Facebook
ν

Η Κίμπερλι ήταν περήφανη που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Aγγλίας (NHS). Πηγή: Facebook
ν

Η οικογένεια αναμένει επί του παρόντος τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης μετά το μοιραίο.

Ο σύζυγος της κ. Λόκγουντ, Ντέμιαν, 41 ετών, συνόδευσε τη σύζυγό του στο εμβολιαστικό κέντρο στις 14 Μαρτίου. Δύο ημέρες αργότερα, η άτυχη γυναίκα παρουσίασε συμπτώματα γρίπης και άρχισε να υποφέρει από πονοκεφάλους.

«Στις 22 Μαρτίου πήγε κανονικά στη δουλειά της… αλλά μετά από λίγο πήρα ένα τηλεφώνημα και μου είπαν ότι είχε πολύ άσχημους πονοκεφάλους και η όρασή της ήταν θολή», λέει ο Ντέμιαν.

Όπως είπε ο τραγικός σύζυγος, τέτοια συμπτώματα δεν είναι ασυνήθιστα σε άτομα με ιδιοπαθή ενδοκράνια υπέρταση. Και σε αυτή την περίπτωση η σύζυγός του θα χρειαζόταν οσφυϊκή παρακέντηση, μια διαδικασία που είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. 

Αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση της κ. Λόκγουντ επιδεινώθηκε γρήγορα. Το ίδιο βράδυ αποφάσισε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον αδερφό της, ώστε ο σύζυγός της να μπορέσει να μείνει στο σπίτι και να φροντίσει τα δύο παιδιά τους, τον Τζέιντεν (Jayden), 13 ετών και τον Τζαξ (Jax), έξι.

Μετά από πολλές ώρες η άτυχη γυναίκα επέστρεψε αποκαμωμένη στο σπίτι, χωρίς να την έχει δει γιατρός.

Περίμενε με τις ώρες στον προθάλαμο του νοσοκομείου για εξέταση. Τα περιστατικά ήταν πολλά και κανείς δεν της έδινε σημασία.

Έχοντας κουραστεί από τη μακρά αναμονή και έχοντας αποκτήσει άγχος, η γυναίκα προσπάθησε να κοιμηθεί.

Το πρωί, γύρω στις 7:00 ξαναπήγε στο νοσοκομείο. Η εξέταση αίματος έδειξε ότι είχε χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων και χρειαζ’όταν επειγόντως βιταμίνη Κ.

Επίσης συμφωνήθηκε να κάνει οσφυϊκή παρακέντηση την επόμενη μέρα. Αλλά δεν πρόλαβε.

Στις 24 Μαρτίου, ο κ. Λόκγουντ έλαβε ένα τηλεφώνημα ότι θα έπρεπε να πάει επειγόντως στο νοσοκομείο για να αποχαιρετήσει τη σύζυγό του, γιατί είχε υποστεί «σοβαρή» αιμορραγία στον εγκέφαλο και δεν θα επιζούσε.

«Το προηγούμενο βράδυ», συνεχίζει ο Ντέμιαν, «έλεγα στον Τζέιντεν ότι η μητέρα του θα έκανε απλώς μια οσφυϊκή παρακέντηση. “Μην ανησυχείς”, του είπα, “είναι κάτι που το έχει κάνει πολλές φορές και αύριο θα βγει”».

«Την επόμενη μέρα έπρεπε να του εξηγήσω γιατί η μητέρα του δεν θα ερχόταν ξανά στο σπίτι».

Το ζευγάρι ήταν μαζί δώδεκα χρόνια.
ν

Ο σύζυγός της Ντέμιαν είπε ότι η Κίμπερλι (εδώ μαζί) αντιμετώπιζε την πάθησή της με φάρμακα και νοσοκομειακούς ελέγχους. Αλλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε λίγες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου. Πηγή: Facebook
ν

 


Translate this post