Νεκρή 61χρονη στον Ασπρόπυργο από το εμβόλιο της AstraZeneca

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Youmagazine Newsroom

 

Ένας ακόμη θάνατος από το εμβόλιο της AstraZeneca, με μια γυναίκα νεκρή λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό της!

Πηγή: News Media

ν

ΜΙΑ ακόμη  καταγγελία για θάνατο από το εμβόλιο της AstraZeneca ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένας νεαρός άνδρας δήλωσε πως η μητέρα του άφησε την τελευταία της πνοή λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό της!

Μιλώντας στο STAR, ο άνδρας κατήγγειλε πως την 31η Μαρτίου, η 61 ετών μητέρα του άφησε την τελευταία της πνοή, πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η ίδια είχε λάβει το εμβόλιο στις 27 Μαρτίου στο Κέντρο Υγείας Ασπροπύργου, με τον γιο της να λέει πως η μητέρα του «είχε νικήσει τρεις φορές τον καρκίνο» και να εκτιμά πως ο θάνατός της οφείλεται στο συγκεκριμένο σκεύασμα.

Όπως είπε, η μητέρα του μετά τον εμβολιασμό της δεν ένιωθε καλά και ο ογκολόγος της την παρέπεμψε σε έναν πνευμονολόγο, αλλά η ακτινογραφία θώρακος που έκανε ήταν πεντακάθαρη. Επίσης το τεστ για κορονοϊό ήταν αρνητικό.

Ο γιος της την έψαχνε και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της, με τον ίδιο να καταγγέλλει: «Την πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε».

Τελικά πήγε στο σπίτι της όπου την βρήκε πεσμένη στον καναπέ, χωρίς τις αισθήσεις της.

«Είχε σβήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Όπως αναφέρεται, η γυναίκα είχε θρομβοφιλία και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα. Παρ’ όλο όμως που είχε ενημερώσει τόσο τους γιατρούς όσο και τον ΕΟΔΥ, αυτοί επέμεναν να κάνει το εμβόλιο.

«Πιστεύω ότι ήταν το εμβόλιο. Ο γιατρός που την εμβολίασε γνώριζε για την κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ», σημείωσε ο νεαρός. (Η Κίτρινη Κάρτα είναι ένα μέσο για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων και των εμβολίων).

Και κατέληξε: «Ο ογκολόγος της έχει ζητήσει ιστολογική και τοξικολογικές. Έχω και το χαρτί της νεκροψίας, που λέει πως η αιτία θανάτου είναι έμφραγμα μυοκαρδίου».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), στις 6 Απριλίου 2021, μόνο στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει 2.794 άτομα από εμβολιασμούς για Covid-19. (Kαταγγελίες στην υπηρεσία VAERS από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως 5 Απριλίου 2021).
ν

 


Translate this post