Η Covid-19 ως μέσο Μαύρης Μαγείας με στόχο την υποδούλωση της ανθρωπότητας

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Κορονοϊός

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τα συνεχή lockdowns και ο καθημερινός βομβαρδισμός από την τηλεόραση με αριθμούς μολύνσεων καιθανάτων αποτελούν τη σύγχρονη μορφή άσκησης Μαύρης Μαγείας.

Οι άρχοντες του κακού, οι υπερπλούσιοι και ισχυροί του πλανήτη με τους συμμάχους τους (πολιτικούς, επίορκους γιατρούς και δημοσιογράφους) επιβουλεύονται την ελευθερία μας. (Από το έργο του Τζορτζ Όργουελ “1984”). Πηγή: IMDb

ν

ΣΤΟΝ Πρόδικο αποδίδει ο Ξενοφώντας (Απομν. Β΄ 1, 21 κ.ε.) την ωραία ιστορία του Ηρακλή, ο οποίος όταν ήταν έφηβος επέλεξε αντί της «ηδίστης και ράστης» οδού της Κακίας, την «χαλεπήν και μακράν» οδό της Αρετής. Επιλέγοντας την δύσβατη και στριφογυριστή ατραπό της αρετής, ο Ηρακλής έγινε ο περιφημότερος ήρωας της ελληνικής μυθολογίας.

Η πορεία κάθε ανθρώπου και κατά συνέπεια η πορεία της ανθρωπότητας είναι μια διαρκής επιλογή ανάμεσα στους δύο αυτούς δρόμους. Η ίδια η φύση είναι αμφίδρομη: θετικό και αρνητικό, φως και σκοτάδι, υγεία και ασθένεια, ζεστό και κρύο, πνεύμα και ύλη. Έτσι και οι άνθρωποι, έχουν μέσα τους και τις δύο ενάντιες δυνάμεις: το καλό και το κακό. Και σήμερα ο δρόμος του καλού είναι δύσκολος και πρέπει να τον ακολουθείς συνειδητά.

«Ουδείς εκών κακός», έλεγε ο Σωκράτης. Δηλαδή, αυτοί που γίνονται κακοί, πράττουν το κακό από άγνοια. Ακολουθούμε τον δρόμο του κακού από αβελτηρία και αφέλεια, γιατί είναι ο εύκολος δρόμος των απολαύσεων και των ηδονών. Αυτό βέβαια από μόνο του δεν είναι κακό, όταν όμως το κάνουμε υπέρτατη αξία και σκοπό της ζωής μας, επειδή μας γεμίζει πάντα με ευχαρίστηση, τότε γίνεται δεύτερη φύση και δεν θέλουμε να το αποχωριστούμε, γιατί ικανοποιεί τις επιθυμίες μας και μας πλουτίζει με χρήματα και δύναμη θέσης.

Πρόκειται για μια μορφή μαύρης μαγείας που ασκούν πολιτικοί, γιατροί και δημοσιογράφοι σε βάρος του γενικού πληθυσμού, με αφορμή την επιδημία του κορονοϊού και σκοπό το άμεσο κέρδος και οικονομικό όφελος.

Γιατί τι άλλο είναι η Μαύρη Μαγεία από τη θέληση που προκαλείται από μια μορφή εγωισμού επικεντρωμένη στην απληστία και που ασκείται από τον εκάστοτε ισχυρό πάνω στον αδύναμο.

Η Μαύρη Μαγεία βρίσκει πρόσφορο έδαφος στις ανθρώπινες αδυναμίες και πάθη που μετατρέπονται, εξαιτίας της υπερβολικής ενασχόλησης του νου με αυτά σε διαστροφές και καταλήγουν σε εγκλήματα, όπως η παιδεραστία, η διακίνηση ναρκωτικών, η νεκροφιλία, η δουλεμπορία, η εκπόρνευση, η δολοφονία, ο βιασμός και τα παρόμοια. 

Ο άνθρωπος δεν γεννιέται καλός ή κακός. Ενόσω ζει θα διαλέξει ή τη μια ατραπό ή την άλλη. Δεν υπάρχει ενδιάμεση οδός. Και ανάλογα με το ποια ατραπό θα ακολουθήσει, κάποιος γίνεται με τον καιρό λευκός ή μαύρος μάγος.
ν

Μινώταυρος σε αττικό κύλικα του 515 π.Χ. Σύμβολο μαύρης μαγείας. Wikimedia Commons
ν

 

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΟΝ

Είναι δύσκολο να το χωνέψει κανείς, αλλά στις μέρες μας διεξάγεται –λόγω Covid– μια παγκόσμια σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αυτές δυνάμεις, του καλού και του κακού, χωρίς άρματα μάχης, κανόνια και στούκας. Τη θέση των όπλων έχουν πάρει οι «πυροβολαρχίες» του σύγχρονου κόσμου:

α) των υπερπλουσίων (Big Money),

β) των γιγάντων του διαδικτύου (Big Tech),

γ) των φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma),

δ) των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης (Big Media).

Οι δισεκατομμυριούχοι του Forbes, μαζί με τους υπηρέτες τους, τους πολιτικούς (οι πολιτικοί είναι απαραίτητοι επειδή κάνουν τη βρωμοδουλειά, εκδίδοντας νόμους υπέρ των ισχυρών και πλουσίων, που τους επιβάλλουν στους πολίτες με τον στρατό και την αστυνομία), προσπαθούν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους σε ολόκληρο τον πλανήτη, με συμμάχους τους βιομήχανους φαρμάκων και το ιατρικό κατεστημένο, καθώς και τα μεγάλα μαζικής ενημέρωσης.
ν

Οι σύγχρονοι Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Σήμερα επιχειρείται μια ολομέτωπη επίθεση εναντίον αυτών που έχουν σώας τας φρένας, με σκοπό την κάμψη του φρονήματός τους και την υποδούλωσή τους.

Η σύγχρονη επίθεση της Μαύρης Στοάς γίνεται με πρόσχημα έναν ιό της γρίπης. Δεν θα σταθούμε στα ιατρικά δεδομένα, δηλαδή στο αν είναι η παλιά εποχική γρίπη (η οποία περιέργως εξαφανίστηκε από το προσκήνιο ύστερα από πολλές δεκαετίες δράσης) που άλλαξε όνομα και λέγεται Covid-19 ή αν είναι μια νέα μορφή γρίπης.

Θα σταθούμε μόνο σε πρόσφατο άρθρο του ιατρικού περιοδικού JAMA της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης που λέει ότι «ο νέος κορονοϊός είναι μια εποχική ίωση με μικρή θνησιμότητα που αντικατέστησε την κοινή γρίπη και προσβάλλει υπερήλικες με εξασθενισμένο οργανισμό».

Ακόμη κι έτσι, όμως, δεν εξηγούνται οι τόσοι πολλοί μαζικοί θάνατοι, καθώς έχουμε πάνω από 2,5 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως (Γαλλία 90.000, Ιταλία 100.000, Βρετανία 125.000, Ινδία 160.000, Ρωσία 200.000, Βραζιλία 278.000, ΗΠΑ 540.000 κτλ.) που αποδίδονται στην Covid-19;

Τι συμβαίνει λοιπόν;

Η απάντηση είναι: Μαύρη Μαγεία!

Πριν διαμαρτυρηθείτε, ακούστε την εξήγηση, που αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο οι Μαύροι Μάγοι εργάζονται στον σύγχρονο κόσμο για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους.
ν

ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ

Όπως είπαμε, Μαύρη Μαγεία είναι η επιβολή του ισχυρότερου πάνω στον ανίσχυρο είτε εκ φύσεως είτε εκ θέσεως. Το όπλο με το οποίο ο ισχυρός επιβάλλεται στον αδύναμο είναι ο φόβος. Ο φόβος μπλοκάρει τη σκέψη, αποδυναμώνει κάθε είδους άμυνα του οργανισμού, παραλύει και αποδιοργανώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο φόβος δεν κάνει μόνο τον φύσει και θέσει αδύναμο υποχείριο του ισχυρού, αλλά τον καθιστά ευάλωτο σε κάθε είδους ασθένεια.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο εφευρέτης της άσκησης Μαύρης Μαγείας στις μάζες είναι ο Γιόζεφ Γκέμπελς, ο υπουργός Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας από το 1933 έως το 1945 – και πατέρας της σύγχρονης διαφήμισης. Η τεχνική του Γκέμπελς ήταν να συνδυάζει προπαγάνδα με τρομοκρατία και να υπονομεύει τις αξίες πάνω στις οποίες στηρίζεται η λογική αναμειγνύοντας ψέματα μαζί με αλήθειες.

Η φράση που του αποδίδεται, «Αν πεις ένα μεγάλο ψέμα και το επαναλαμβάνεις, τελικά οι άνθρωποι θα το πιστέψουν», είναι το ευαγγέλιο κάθε σύγχρονου πολιτικού, πωλητή και διαφημιστή.

Στις μέρες μας αυτή η τακτική ακολουθείται από τους λοιμωξιολόγους, ορισμένους καθηγητές πανεπιστημίου και δημοσιογράφους μέσω της τηλεόρασης.

Η τηλεόραση είναι ένα μέσο στο οποίο ο μέσος και αδαής άνθρωπος δεν μπορεί να αντισταθεί. Αυτό το γνωρίζουν οι προπαγανδιστές και το χρησιμοποιούν για να σκορπίσουν στις μάζες τον τρόμο και τον πανικό.

Προσέξετε τον μηχανισμό: όταν ο απλός άνθρωπος ακούει στα δελτία ειδήσεων ότι τόσοι πεθαίνουν καθημερινά από τον κορονοϊό, αυτόματα σκέπτεται «κινδυνεύω κι εγώ να κολλήσω και να πεθάνω», ιδίως όταν είναι κάποιας ηλικίας. Αυτή η αρνητική σκέψη του δημιουργεί μεγάλο άγχος και καθώς, λόγω lockdown είναι όλα κλειστά, δεν μπορεί να ξεδώσει και να ξεσκάσει, ούτε να πασχολήσει το μυαλό του με κάτι άλλο θετικό, αλλά βυθίζεται στο φόβο και τη στεναχώρια με αποτέλεσμα να δίνει άθελά του μαχαιριές στο ανοσοποιητικό του σύστημα.

Το σώμα μας είναι προικισμένο από τη φύση με μια ασπίδα προστασίας. Αυτή η ασπίδα είναι το ανοσοποιητικό σύστημα. Καθημερινά περιβαλλόμαστε από χιλιάδες ιούς, βακτήρια, μικρόβια και διάφορους άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς. Δεν παθαίνουμε όμως τίποτα, γιατί μόλις ένας ιός εισβάλλει στον οργανισμό, το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενεργοποιείται για να τον καταστρέψει.

Για παράδειγμα, τα Τ-κύτταρα είναι ένα από τα σημαντικά λευκά αιμοσφαίρια του ανοσοποιητικού συστήματος και παίζουν κεντρικό ρόλο στην ανοσία.

Όταν όμως κυριαρχήσουν μέσα στο μυαλό μας ο φόβος και το άγχος, το ανοσοποιητικό σύστημα αδρανοποιείται και οι μηχανισμοί άμυνας του οργανισμού καταστέλλονται.
ν

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ

Αυτό γίνεται μέσω της έκκρισης υπερβολικής ποσότητας κορτιζόνης, Η κορτιζόνη είναι μια στεροειδής ορμόνη. Στον άνθρωπο παράγεται από τον φλοιό των επινεφριδίων με τη μορφή της κορτιζόλης. Χρησιμεύει στο μεταβολισμό υδατανθράκων, λιπών και πρωτεϊνών, κυρίως όμως μας κάνει ανθεκτικούς στο άγχος και το στρες. Το αρνητικό είναι ότι η κορτιζόνη καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα. 

Με αυτό τον τρόπο ο ιός του φόβου αποδεικνύεται ισχυρότερος από τον ιό της γρίπης – προκαλεί άγχος και το άγχος καταστέλλει την άμυνα του οργανισμού με την παραγωγή κορτιζόνης.

Το άγχος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της υγείας και χρησιμοποιείται σκόπιμα από τους γιατρούς όταν πρόκειται να κάνουν μεταμόσχευση ενός οργάνου. Δηλαδή κάνουν ένεση κορτιζόνης στον ασθενή που πρόκειται να δεχτεί το μόσχευμα, ώστε καθώς καταστέλλει κάθε ανοσολογική αντίδραση, να μπορέσει το σώμα να δεχτεί το νέο μόσχευμα και να μην το απορρίψει.

Το άγχος, το στρες και ο φόβος καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Ρίχνουν τις άμυνες του οργανισμού, καθιστώνυας τον υγιή ευάλωτο στις ασθένειες και τον ασθενή ευάλωτο στον θάνατο.

Για παράδειγμα, το 40% των Αμερικανών πολιτών, δηλαδή πάνω από 130 εκατομμύρια, έχουν δύο χρόνιες παθήσεις (π.χ. καρκίνο, διαβήτη, καρδιοπάθειες, νεφροπάθειες) που σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό τους είναι βεβαρυμμένο. Γι’ αυτό και υπάρχει τόση υψηλή θνησιμότητα (540.000 νεκροί στις ΗΠΑ έως τώρα). Πρόκειται για ανθρώπους που είναι ευάλωτοι στις έξωθεν επιρροές και δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Όταν κάποιος έχει Covid, δηλαδή γρίπη, δεν σημαίνει ότι θα πεθάνει. Αυτό τον ρόλο, τον ρόλο του νεκροθάφτη, τον αναλαμβάνουν τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των μεγάλων ιστοσελίδων, που αναμεταδίδουν κάθε ώρα τις ανακοινώσεις των κυβερνητικών λοιμωξιολόγων, που είναι έτσι συνταγμένες ώστε να σκορπούν τον τρόμο και τον πανικό.
ν

Το Τρίγωνο του Διαβόλου. Πηγή: News Media
ν

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Η Μαύρη Μαγεία ασκείται σήμερα μέσω τηλεόρασης. Απόδειξη ότι, συγκριτικά με το ρόλο της τηλεόρασης στη Δύση, οι χώρες της Αφρικής, όπου οι πολίτες δεν είναι εξαρτημένοι από την τηλεόραση, οι νεκροί από Covid είναι ελάχιστοι. Η Αφρική έχει 54 κράτη αλλά συνολικά μόνο 106.000 νεκρούς μετά από ένα χρόνο επιδημίας (έως 8 Μαρτίου 2021). Οι περισσότεροι είναι σε κράτη με δυτικό τρόπο ζωής, όπως η Νότια Αφρική και η Αίγυπτος (50.000 και 11.000 νεκροί αντίστοιχα), και ακολουθούν το Μαρόκο και η Τυνησία με περίπου 8.000 νεκρούς κάθε χώρα. Οι άλλες 50 αφρικανικές χώρες έχουν από 1-1.000.

Κυβερνήσεις, δημοσιογράφοι και επίορκοι γιατροί (που λησμόνησαν τον όρκο του Ιπποκράτη), δηλαδή καθάρματα της πολιτικής, καιροσκόποι και αποτυχημένοι επαγγελματίες, έχοντας βρει μια καλή ευκαιρία για πλουτισμό, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια ανίερη συμμαχία, εξυπηρετώντας τους σκοπούς των Σκοτεινών. Δεν έχει σημασία αν το κάνουν συνειδητά ή ασυνείδητα. Σημασία έχει ότι το κάνουν. Έτσι, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα να γίνουν σε επόμενο στάδιο Μαύροι Μάγοι οι ίδιοι.

Γι’ αυτό, αν θέλετε να σωθείτε, κλείστε την τηλεόραση.
ν

ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Δείξαμε τον απλό, αλλά σατανικό, τρόπο με τον οποίο ασκείται η Μαύρη Μαγεία στο σύγχρονο κόσμο.

Οι Μαύροι Μάγοι δεν αποκαλύπτονται. Χρησιμοποιούν πειθήνια όργανα που φιλοδοξούν να γίνουν κι αυτοί κάποτε τέτοιοι, αλλά όχι τις αφελείς και εύπιστες μάζες, αλλά άτομα με όνομα, πλούτο, δύναμη και επιρροή. Αυτοί είναι τα πιόνια του παιχνιδιού. Το έπαθλο είναι η ανθρωπότητα. Ένα από τα κορυφαία πιόνια είναι ο Μπιλ Γκέιτς και οι άλλοι υπερπλούσιοι που ευαγγέλιό τους είναι το “Great Reset”.

Ο πίνακας που ακολουθεί δείχνει την κατάβαση των αρνητικών δυνάμεων μέσω των “μετασχηματιστών” (πολιτικοί, ιατρικό κατεστημένο, μέσα ενημέρωσης) με στόχο την καθυπόταξη των απλών πολιτών.
ν

ν

Αυτή είναι η ιεραρχία που εμπνεύστηκε και εκτελεί τον σατανικό μηχανισμό που περιγράψαμε πιο πάνω, ο οποίος έχει στείλει στον τάφο εκατομμύρια ανθρώπους, σαν να γίνεται πόλεμος.

Όλοι αυτοί οι θάνατοι αποδίδονται στην Covid-19, ενώ στην πραγματικότητα είναι θάνατοι από Μαύρη Μαγεία.

Κανονικά αυτοί που την ασκούν θα έπρεπε να συλληφθούν και να περάσουν από δίκη παρόμοια με αυτή της Νυρεμβέργης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όμως, όπως έλεγε ο Επίκτητος, «άλλο δίκαιο και άλλο δικαιοσύνη». Η τελευταία δεν υπάρχει. Η μόνη παρηγοριά είναι η σκέψη ότι όλοι αυτοί οι άθλιοι θα λογοδοτήσουν όταν πεθάνουν, καθώς «Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά».
ν

Από αριστερά: Πρίγκιπας Κάρολος υπέρμαχος του Great Reset, Κλάους Σβαμπ, πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και εμπνευστής του “Great Reset”, Μπιλ Γκέιτς, επίμονος ευαγγελιστής των εμβολίων. Πηγή: News Media

ν

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ GREAT RESET

Με μια φράση: είναι η υποδούλωση του κόσμου. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος των Μαύρων Μάγων όπως περιγράφεται στο βιβλίο του Κλάους Σβαμπ “Great Reset” (Μεγάλη Επαναφορά). Όπως και το βιβλίο του Χίτλερ “Ο Αγών μου”, έτσι και αυτό αναφέρει το πώς θα επιβληθεί η «νέα κανονικότητα» (The New Normal), δηλαδή η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων – μια μορφή παγκόσμιας δικτατορίας.

Το “Σχέδιο Great Reset”, που παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2020 από τον πρίγκιπα Κάρολο της Βρετανίας και τον Κλάους Σβαμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, επιφανειακά είναι ένα σχέδιο για τη δημιουργία μιας πιο ισότιμης, χωρίς μετρητά, ολοκληρωμένης και βιώσιμης παγκόσμιας κοινωνίας. Οι περισσότεροι ηγέτες του κόσμου έχουν δεσμευτεί να το εφαρμόσουν στις χώρες τους, με πρώτον τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, του οποίου το προεκλογικό σύνθημα ήταν η φράση “Build Back Better”, δηλαδή το σύνθημα του Σχεδίου Great Reset.

Η εφαρμογή του σχεδίου προβλέπει:

α) Την καθιέρωση του Υγειονομικού Διαβατήριου

β) Ψηφιακές ταυτότητες για όλους με πόντους bonus ή penalty κοινωνικής πίστωσης

Για παράδειγμα, όποιος αρνείται να εμβολιαστεί, δεν θα μπορεί να βγάλει Υγειονομικό Διαβατήριο, με συνέπεια όχι μόνο να μην μπορεί να ταξιδέψει σε άλλη χώρα, αλλά δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ούτε τα μέσα συγκοινωνίας της πόλης του.

Αυτός που θα είναι καλός και υπάκουος πολίτης, θα κερδίζει πόντους bonus, που σημαίνει ότι θα έχει το προνόμιο να οδηγεί αυτοκίνητο ή να τρώει μπριζόλα τους επόμενους μήνες και χρόνια.

Αυτός που θα είναι απείθαρχος, θα υφίσταται ορισμένα penalties – θα απολύονται ή θα μπλοκάρεται ο τραπεζικός τους λογαριασμός.

Τον περασμένο μήνα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας τη χρήση αλγορίθμων ΤΝ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που θα εντοπίζουν τι έχει γράψει κάποιος, και αυτό θα επηρεάζει την κοινωνική του πίστωση.

Έχεις κάνει πολλές αναρτήσεις κατά του lockdown, της χρήσης μάσκας ή των εμβολίων; «Συγγνώμη, φίλε, το δάνειό σου απορρίπτεται».

Αν δεν θέλεις να σε καταδιώκουν και να βάζουν συνεχώς εμπόδια στα σχέδιά σου, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Απλώς να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο και να γίνεις ένα δειλό, υποταγμένο ανθρωπάκι.

Αυτό είναι, με δυο λόγια, το Σχέδιο Great Reset.
ν

Κυριάκος Μητσοτάκης – βασιλικότερος του βασιλέως. Υπέρ της πρότασής του για υγειονομικό διαβατήριο και ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού έχουν ταχθεί οι αεροπορικές εταιρείες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Πηγή: News Media

ν

ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ

Ενώ οι εμπνευστές του Great Reset μιλούν για πιο ισότιμη ανθρωπότητα, το σχέδιό τους είναι παγίωση της ανισότητας. Η μόνη ισότητα που θα υπάρχει θα είναι στη φτώχεια. Οι πλούσιοι θα παραμείνουν πλούσιοι.

Το lockdown ήταν καταστροφικό για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων Το Σαν Φρανσίσκο, για παράδειγμα, είδε τις μισές μικρές επιχειρήσεις να κλείνουν, ενώ η Νέα Ορλεάνη, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό, έχασε το 45% των μικρών της επιχειρήσεων. Η κατάσταση είναι η ίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, με χώρες όπως η Ιρλανδία που εφάρμοσαν ένα δεύτερο lockdown αυτόν τον χειμώνα να βλέπουν τις περισσότερες επιχειρήσεις να κλείνουν.

Αντίθετα, οι υπερπλούσιοι τα πήγαν περίφημα. Οι δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής αύξησαν τον πλούτο τους κατά σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο δολάρια από την έναρξη της επιδημίας. Η Amazon αύξησε τα κέρδη της το δεύτερο τρίμηνο του 2020 κατά 89 δισεκατομμύρια δολάρια, μεγαλώνοντας την περιουσία του Τζεφ Μπέζος στα 200 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι φαρμακοβιομηχανίες με τα εμβόλια πραγματοποιούν τρελά κέρδη.  Ο συνδυασμένος πλούτος των 12 πλουσιότερων Αμερικανών ‒συμπεριλαμβανομένων του CEO του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ και του CEO της Microsoft και ευαγγελιστή των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς‒ αυξήθηκε κατά 40%.
ν

Οι υποψιασμένοι πολίτες αντιδρούν. Ογκώδης διαδήλωση κατά του lockdown και των άλλων περιοριστικών μέτρων στο Λονδίνο. Image credit: CTV News
ν

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ένα όριο στο πόση δύναμη ή πόσα χρήματα μπορεί να αποκτήσει ένας άνθρωπος. Γιατί όποιος είναι πολύ ισχυρός ή έχει πολλά χρήματα θα προσπαθήσει, από αλαζονεία, να επιβάλει τη θέλησή του πάνω στους άλλους;

Επειδή η σημερινή κοινωνία είναι βουτηγμένη στο εύκολο κέρδος και την απληστία, δεν υπάρχει οροφή στο πόσα χρήματα μπορεί να αποκτήσει ένας άνθρωπος. Όμως, οι πολίτες πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιδράσουν. Ο Μπιλ Γκέιτς έχει ήδη «προφητεύσει» τον ερχομό ενός νέου, ακόμη πιο φονικού, ιού…
ν

 


Translate this post