Η Covid-19 ως μέσο Μαύρης Μαγείας με στόχο την υποδούλωση της ανθρωπότητας

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Κορονοϊός

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Από τον Αναστάσιο Ν. Πανά

 

Τα συνεχή lockdowns και ο καθημερινός βομβαρδισμός με αριθμούς μολύνσεων και θανάτων είναι η σύγχρονη μορφή άσκησης Μαύρης Μαγείας.

Οι άρχοντες του κακού, οι υπερπλούσιοι του πλανήτη με τους συμμάχους τους (πολιτικούς,
επίορκους γιατρούς και δημοσιογράφους) επιβουλεύονται την ελευθερία μας. (Από το έργο του Τζορτζ Όργουελ “1984”). Πηγή: IMDb

ν

ΣΤΟΝ Πρόδικο αποδίδει ο Ξενοφώντας (Απομν. Β΄ 1, 21 κ.ε.) την ωραία ιστορία του Ηρακλή, ο οποίος όταν ήταν έφηβος επέλεξε αντί της «ηδίστης και ράστης» οδού της Κακίας, την «χαλεπήν και μακράν» οδό της Αρετής. Επιλέγοντας την δύσβατη και στριφογυριστή ατραπό της αρετής, ο Ηρακλής έγινε ο περιφημότερος ήρωας της ελληνικής μυθολογίας.

Η πορεία κάθε ανθρώπου και κατά συνέπεια η πορεία της ανθρωπότητας είναι μια διαρκής επιλογή ανάμεσα στους δύο αυτούς δρόμους. Η ίδια η φύση είναι αμφίδρομη: θετικό και αρνητικό, φως και σκοτάδι, υγεία και ασθένεια, ζεστό και κρύο, πνεύμα και ύλη. Έτσι και οι άνθρωποι, έχουν μέσα τους και τις δύο ενάντιες δυνάμεις. Αν όμως θέλεις να ακολουθήσεις τον δρόμο του καλού πρέπει να το κάνεις συνειδητά.

«Ουδείς εκών κακός», έλεγε ο Σωκράτης. Δηλαδή, αυτοί που γίνονται κακοί, γίνονται από άγνοια. Ακολουθούμε τον δρόμο του κακού από αβελτηρία και αφέλεια, γιατί είναι ο εύκολος δρόμος των απολαύσεων και των ηδονών. Αυτό βέβαια από μόνο του δεν είναι κακό, όταν όμως το κάνουμε υπέρτατη αξία και σκοπό της ζωής μας, επειδή μας γεμίζει πάντα με ευχαρίστηση, τότε γίνεται δεύτερη φύση και δεν θέλουμε να το αποχωριστούμε, γιατί ικανοποιεί τις επιθυμίες μας και μας πλουτίζει με χρήματα και δύναμη θέσης.

Ωστόσο, έρχεται κάποια στιγμή που η ικανοποίηση των επιθυμιών παύει να μας ικανοποιεί. Τότε αναζητούμε κάτι ακόμη πιο απολαυστικό, αλλά επειδή τα δώρα της φύσης είναι περιορισμένα, φτάνουμε στη διαστροφή – όπως ο ναρκομανής που θέλει κάθε φορά μεγαλύτερη δόση για να νιώσει την ηδονή που προσφέρει το ναρκωτικό.

Είναι φυσικό να θέλουμε να ξαναζήσουμε την ηδονή. Όταν όμως την σκεπτόμαστε συνεχώς και την επιθυμούμε, στο τέλος γίνεται πάθος και μανία. Και επειδή μιλάμε για ικανοποίηση επιθυμιών, άρα για τον δρόμο της ύλης και του υλισμού, μας κυριεύουν το μίσος και η κακία απέναντι σε καθετί που φαίνεται να εμποδίζει την ικανοποίηση των ορέξεων της ζωικής ψυχής μας καθώς και του εγωισμού μας. Έτσι, από ηδονοθήρες μετατρεπόμαστε σε εραστές της διαστροφής, κατόπιν γινόμαστε διεστραμμένοι και κακοί –έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τα βίτσια μας και το εγώ μας‒ και τελικά Μαύροι Μάγοι.

Και φυσικά, αυτοί που «πληρώνουν» τις άπληστες και άνομες ορέξεις μας είναι οι αδύναμοι που δεν μπορούν να αντισταθούν και εύκολα γίνονται υποχείριά μας.

Είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν πνευματικές δυνάμεις όπου υπάρχει η παραμικρή απόχρωση εγωισμού. Γιατί όταν η πρόθεση είναι εγωιστική, το πνευματικό θα μετατραπεί σε ψυχικό, θα δράσει στο αστρικό επίπεδο, και θα προκύψουν τρομερά αποτελέσματα από αυτό στο φυσικό πεδίο. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα το ζήσαμε πέρυσι με την «επιδημία του κορονοϊού» και συνεχίζουμε να το ζούμε και φέτος.

Συμπερασματικά: Μαύρη Μαγεία είναι η δύναμη-θέληση που προκαλείται από μια συγκεντρωμένη μορφή εγωισμού και που ασκείται από τον ισχυρό πάνω στον αδύναμο.

Η Μαύρη Μαγεία βρίσκει πρόσφορο έδαφος στις ανθρώπινες αδυναμίες και πάθη που μετατρέπονται, εξαιτίας της υπερβολικής ενασχόλησης του νου με αυτά σε διαστροφές και καταλήγουν σε εγκλήματα, όπως η παιδεραστία, η διακίνηση ναρκωτικών, η νεκροφιλία, η δουλεμπορία, η εκπόρνευση, η δολοφονία, ο βιασμός και τα παρόμοια. Όλα αυτά αποτελούν τον προθάλαμο της Μαύρης Μαγείας και απαιτούν έναν ψυχισμό που έχει γίνει άπληστος και ακόλαστος, έναν άνθρωπο που έχει γίνει αναίσθητος, με στομωμένη συνείδηση και πωρωμένο, δηλαδή φραγμένο, νου.

Ο άνθρωπος δεν γεννιέται καλός ή κακός. Ενόσω ζει θα διαλέξει ή τη μια ατραπό ή την άλλη. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Και ανάλογα με το ποια ατραπό θα ακολουθήσει, γίνεται με τον καιρό λευκός ή μαύρος μάγος.
ν

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Οι δύο αυτές ατραποί βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους, τόσο στην καθημερινή ζωή, όσο και στα μεγάλα κοσμικά γεγονότα, όπως οι πόλεμοι. Η αρχαιότερη σύγκρουση μαύρων και λευκών μάγων ήταν ο πόλεμος μεταξύ Ατλάντων (Μαύροι Μάγοι) και Ελλήνων (Λευκοί Μάγοι) που οδήγησε στην καταβύθιση της Ατλαντίδας. Εκτενή αναφορά στο κοσμοϊστορικό αυτό γεγονός κάνει ο Πλάτωνας στα έργα του Τίμαιος και Κριτίας.

Οι Άτλαντες περιγράφονται ως πλεονέκτες που ήθελαν να κατακτήσουν όλο τον κόσμο με σκοπό να αυξήσουν τα πλούτη τους (Κριτίας, 121 b).

Η εσωτερική παράδοση διδάσκει ότι οι Άτλαντες, θέλοντας να εξομοιωθούν με το Θεό, έκαναν βιολογικά πειράματα, διασταυρώνοντας ανθρώπους με ζώα για να δημιουργήσουν ένα τρίτο είδος όντων που θα χρησιμοποιούσαν ως στρατιώτες. Αυτά τα «λάλοντα ζώα» εισέβαλαν από την πέραν του Ατλαντικού νήσο στην Ευρώπη και συγκρούστηκαν με το στρατό των Ελλήνων σε μια σειρά μαχών, έως ότου «έγιναν μεγάλοι σεισμοί και πλημμύρες και, μέσα σε ένα φοβερό μερόνυχτο, η γη κατάπιε τους δύο στρατούς, ενώ η Ατλαντίδα βούλιαξε στη θάλασσα» (Τίμαιος, 25 d).

Αν και ως ιστορικά γεγονότα ξεχάστηκαν, επέζησαν στον μύθο. Μακρινή ανάμνηση αυτών των ζώων με ανθρώπινη λαλιά είναι ο Μινώταυρος της ελληνικής μυθολογίας.
ν

Μινώταυρος σε αττικό κύλικα του 515 π.Χ. Wikimedia Commons
ν

Η επόμενη σύγκρουση έγινε στο Ίλιον, έξω από τα τείχη της Τροίας. Και εδώ οι Έλληνες (Λευκοί Μάγοι) συγκρούστηκαν με τους Τρώες (Μαύροι Μάγοι) και τους συμμάχους τους σε έναν δεκαετή πόλεμο για την «Ωραία Ελένη».

Εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε ότι, σύμφωνα με τον Γοργία τον Λεοντίνο, που έγραψε το “Ελένης εγκώμιον”, η Ωραία Ελένη ήταν το σύμβολο της ομορφιάς που ενυπάρχει στον κόσμο, και την οποία γεννούν η ανδρεία, η καλοσύνη, το υψηλό φρόνημα, η ελευθερία, το ήθος και οι νόμοι – εκπροσωπούσε δηλαδή τις αρετές που «κοσμούν» μια ευνομούμενη πολιτεία και τις οποίες καλλιεργούν οι πολίτες. Οι Τρώες ήθελαν να καταστρέψουν αυτές τις αρετές και στη θέση της «κοσμιότητας» να τοποθετήσουν την «ακοσμία», δηλαδή τη σύγχυση και το χάος, την σκλαβιά και την ανομία  – χαρακτηριστικά της Μαύρης Στοάς.

Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τις ανασκαφές που έκανε στην Τρωάδα ο Ερρίκος Σλήμαν (1822-1890), βρήκε σε μεγάλη αφθονία τον αριστερόστροφο αγκυλωτό σταυρό (σύμβολο της Μαύρης Στοάς), τον οποίο αργότερα υιοθέτησε ο Αδόλφος Χίτλερ και τον έκανε σημαία και έμβλημα της Γερμανίας.
ν

Επάνω: 13 τύποι αγκυλωτών σταυρών σε τερακότα της “Τροίας Νο 3”. Κάτω αριστερά: Αριστερόστροφος αγκυλωτός σταυρός σε σφονδύλι από την Τροία. Δεξιά: Ο αγκυλωτός σταυρός ως έμβλημα του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Η σύγκρουση στην Τροία ήταν τόσο σφοδρή ώστε, όπως λέει ο Όμηρος στην Ιλιάδα, ακόμη και οι θεοί χωρίστηκαν σε δύο αντίπαλες παρατάξεις. Θέλει με αυτό να πει πως όταν η Λευκή και η Μαύρη Στοά συγκρούονται στο φυσικό πεδίο, ο απόηχος από την κλαγγή των όπλων φτάνει μέχρι τα αόρατα εσωτερικά πεδία.

Η τελευταία πολεμική σύγκρουση ήταν αυτή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο πόλεμος διήρκεσε από την 1η Σεπτεμβρίου 1939 έως τις 2 Σεπτεμβρίου 1945 και άφησε πίσω του πάνω από 60 εκατομμύρια νεκρούς. Κατά τη διάρκειά του, δύο από τους πλέον πειθήνιους μαθητές της Μαύρης Στοάς, ο Χίτλερ και ο Χίμλερ, ο αρχηγός των SS, διεξήγαγαν συχνά συζητήσεις για την «Παγκόσμια Αυτοκρατορία της Ατλαντίδας» που ονειρεύονταν να εγκαθιδρύσουν στη Γη.
ν

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΟΝ

Στις μέρες μας διεξάγεται –λόγω Covid– μια άλλη σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αυτές δυνάμεις, χωρίς άρματα μάχης, κανόνια και στούκας. Τη θέση των όπλων έχουν πάρει οι πυροβολαρχίες του σύγχρονου κόσμου:

α) των υπερπλουσίων (Big Money),

β) των γιγάντων του διαδικτύου (Big Tech),

γ) των φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma),

δ) των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης (Big Media).

Οι δισεκατομμυριούχοι του Forbes (Μαύροι Μάγοι), μαζί με τους υπηρέτες τους, τους πολιτικούς (οι πολιτικοί είναι απαραίτητοι επειδή κάνουν τη βρωμοδουλειά, εκδίδοντας νόμους που τους επιβάλλουν στους πολίτες με τον στρατό και την αστυνομία), προσπαθούν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους σε ολόκληρο τον πλανήτη, με συμμάχους τους βιομήχανους φαρμάκων και το ιατρικό κατεστημένο, καθώς και τα μεγάλα μαζικής ενημέρωσης.
ν

Οι σύγχρονοι Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Αλλά ενώ η ανθρωπότητα δέχεται μια ολομέτωπη επίθεση της Μαύρη Στοάς και των οργάνων της, δεν υπάρχει κάποιος «Ελλήνιος στρατός» να τους αντισταθεί. Έλληνας δεν είναι μόνο ο κάτοικος αυτού εδώ του μικρού τόπου, αλλά στην οικουμενική του διάσταση είναι το άτομο με υψηλές αξίες, ανδρεία, ηθική ακεραιότητα και «εμβριθή νουν», δηλαδή στέρεο και έμφρονα λογισμό. Το Λεξικό της Σούδας ερμηνεύει το Έλλην ως «φρόνιμος». Φρόνιμος = αυτός που έχει σώας τας φρένας.

Σήμερα επιχειρείται μια ολομέτωπη επίθεση εναντίον αυτών που έχουν σώας τας φρένας, με σκοπό την κάμψη του φρονήματός τους και την υποδούλωσή τους.

Η εποχή μας έχει κι ένα άλλο –αρνητικό– χαρακτηριστικό: τη διανοητική σύγχυση που προωθούν τα social media. Έτσι, αν και όλοι γνωρίζουν τον εχθρό, λίγοι έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Η σύγχρονη επίθεση της Μαύρης Στοάς γίνεται με πρόσχημα τον νέο κορονοϊό. Δεν θα σταθούμε στα ιατρικά δεδομένα, δηλαδή στο αν είναι η παλιά εποχική γρίπη (η οποία περιέργως έχει εξαφανιστεί ύστερα από πολλές δεκαετίες δράσης) που άλλαξε όνομα και λέγεται Covid-19 ή είναι μια νέα μορφή γρίπης. Θα σταθούμε μόνο σε πρόσφατο άρθρο του ιατρικού περιοδικού JAMA της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης που λέει ότι ο νέος κορονοϊός είναι μια εποχική ίωση με μικρή θνησιμότητα που αντικατέστησε την κοινή γρίπη και προσβάλλει υπερήλικες με εξασθενισμένο οργανισμό.

Ακόμη κι έτσι, όμως, δεν εξηγούνται οι τόσοι πολλοί μαζικοί θάνατοι, καθώς έχουμε πάνω από 2,5 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως (Γαλλία 90.000, Ιταλία 100.000, Βρετανία 125.000, Ινδία 160.000, Ρωσία 200.000, Βραζιλία 278.000, ΗΠΑ 540.000 κτλ.) που αποδίδονται στην Covid-19;

Τι συμβαίνει λοιπόν;

Η απάντηση είναι: Μαύρη Μαγεία!

Πριν διαμαρτυρηθείτε, ακούστε την εξήγηση, που αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο οι Μαύροι Μάγοι εργάζονται στον σύγχρονο κόσμο.
ν

ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ

Κατ’ αρχήν, Μαύρη Μαγεία είναι η επιβολή του ισχυρότερου πάνω στον ανίσχυρο είτε εκ φύσεως είτε εκ θέσεως. Το μέσον με το οποίο ο ισχυρός επιβάλλεται στον αδύναμο είναι ο φόβος. Ο φόβος μπλοκάρει τη σκέψη, αδυνατίζει κάθε άμυνα του οργανισμού και αποδιοργανώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο φόβος δεν κάνει μόνο τον αδύναμο υποχείριο του ισχυρού, αλλά τον καθιστά ευάλωτο σε κάθε είδους ασθένεια.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο εφευρέτης της άσκησης Μαύρης Μαγείας στις μάζες είναι ο Γιόζεφ Γκέμπελς, ο υπουργός Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας από το 1933 έως το 1945 – και πατέρας της σύγχρονης διαφήμισης. Η τεχνική του Γκέμπελς ήταν να συνδυάζει προπαγάνδα με τρομοκρατία και να υπονομεύει τις αξίες πάνω στις οποίες στηρίζεται η λογική αναμειγνύοντας ψέματα μαζί με αλήθειες. Η φράση που του αποδίδεται, «Αν πεις ένα μεγάλο ψέμα και το επαναλαμβάνεις, τελικά οι άνθρωποι θα το πιστέψουν», είναι το ευαγγέλιο κάθε σύγχρονου πολιτικού, πωλητή και διαφημιστή.

Στις μέρες μας αυτή η τακτική ακολουθείται από τους λοιμωξιολόγους, ορισμένους καθηγητές πανεπιστημίου και δημοσιογράφους μέσω της τηλεόρασης.

Η τηλεόραση είναι ένα μέσο στο οποίο ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να αντισταθεί. Αυτό το γνωρίζουν οι προπαγανδιστές και το χρησιμοποιούν για να σκορπίσουν στις μάζες τον τρόμο και τον πανικό. Προσέξετε τώρα τι γίνεται: όταν ο απλός άνθρωπος ακούει στα δελτία ειδήσεων ότι τόσοι πέθαναν από τον κορονοϊό, αυτόματα σκέπτεται «θα πεθάνω κι εγώ», ιδίως όταν είναι κάποιας ηλικίας. Αυτή η αρνητική σκέψη του δημιουργεί μεγάλο άγχος και καθώς, λόγω lockdown είναι όλα κλειστά, δεν μπορεί να ξεδώσει και να ξεσκάσει, ούτε να πασχολήσει το μυαλό του με κάτι άλλο, βυθίζεται στη θλίψη με αποτέλεσμα να δέχεται μαχαιριές το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Εδώ ο ιός του φόβου αποδεικνύεται ισχυρότερος από τον ιό της γρίπης – προκαλεί άγχος και το άγχος καταστέλλει την άμυνα του οργανισμού.

Το άγχος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της υγείας και χρησιμοποιείται σκόπιμα από τους γιατρούς όταν πρόκειται να κάνουν μεταμόσχευση ενός οργάνου. Κάνουν ένεση κορτιζόνης σε έναν ασθενή που πρόκειται να δεχτεί ένα μόσχευμα, ώστε καθώς καταστέλλει την ανοσολογική αντίδραση, να μπορέσει το σώμα να δεχτεί το νέο μόσχευμα και να μην το απορρίψει.

Το άγχος, λοιπόν, καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ρίχνει τις άμυνες του οργανισμού και καθιστά τον υγιή ευάλωτο στις ασθένειες και τον ασθενή πιο ευάλωτο στον θάνατο.

Για παράδειγμα, το 40% των Αμερικανών πολιτών, δηλαδή πάνω από 130 εκατομμύρια, έχουν δύο χρόνιες παθήσεις (π.χ. καρκίνο, διαβήτη, καρδιοπάθειες, νεφροπάθειες) που σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό τους είναι βεβαρυμμένο. Γι’ αυτό και υπάρχει τόση υψηλή θνησιμότητα (540.000 νεκροί έως τώρα). Πρόκειται για ανθρώπους που είναι ευάλωτοι στις έξωθεν επιρροές και δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Όταν κάποιος έχει Covid, δηλαδή γρίπη, δεν σημαίνει ότι θα πεθάνει. Αυτό τον ρόλο, τον ρόλο του νεκροθάφτη, τον αναλαμβάνουν τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των μεγάλων ιστοσελίδων, που αναμεταδίδουν κάθε ώρα τις ανακοινώσεις των κυβερνητικών λοιμωξιολόγων, που είναι έτσι συνταγμένες ώστε να σκορπούν τον τρόμο και τον πανικό.
ν

Το Τρίγωνο του Διαβόλου. Πηγή: News Media
ν

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Η Μαύρη Μαγεία ασκείται σήμερα μέσω τηλεόρασης. Απόδειξη ότι, συγκριτικά με το ρόλο της τηλεόρασης στη Δύση, οι χώρες της Αφρικής, όπου οι πολίτες δεν είναι εξαρτημένοι από την τηλεόραση, οι νεκροί από Covid είναι ελάχιστοι. Η Αφρική έχει 54 κράτη αλλά συνολικά μόνο 106.000 νεκρούς μετά από ένα χρόνο επιδημίας (έως 8 Μαρτίου 2021). Οι περισσότεροι είναι σε κράτη με δυτικό τρόπο ζωής, όπως η Νότια Αφρική και η Αίγυπτος (50.000 και 11.000 νεκροί αντίστοιχα), και ακολουθούν το Μαρόκο και η Τυνησία με περίπου 8.000 νεκρούς κάθε χώρα. Οι άλλες 50 αφρικανικές χώρες έχουν από 1-1.000.

Κυβερνήσεις, δημοσιογράφοι και επίορκοι γιατροί (που λησμόνησαν τον όρκο του Ιπποκράτη), δηλαδή καθάρματα της πολιτικής, καιροσκόποι και αποτυχημένοι επαγγελματίες, έχοντας βρει μια καλή ευκαιρία για πλουτισμό, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια ανίερη συμμαχία, εξυπηρετώντας τους σκοπούς των Σκοτεινών. Δεν έχει σημασία αν το κάνουν συνειδητά ή ασυνείδητα. Σημασία έχει ότι το κάνουν. Έτσι, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα να γίνουν σε επόμενο στάδιο Μαύροι Μάγοι οι ίδιοι.

Γι’ αυτό, αν θέλετε να σωθείτε, κλείστε την τηλεόραση.
ν

ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Δείξαμε τον απλό, αλλά σατανικό, τρόπο με τον οποίο ασκείται η Μαύρη Μαγεία στο φυσικό πεδίο από την ανίερη συμμαχία πολιτικών με κατόχους μέσων ΜΜΕ και επίορκους γιατρούς. Φυσικά αυτή ομάδα διευθύνεται από την ελίτ της διεθνούς πλουτοκρατίας. Όλους αυτούς τους αποκαλέσαμε Μαύρους Μάγους, στην πραγματικότητα όμως είναι μαθητευόμενοι μάγοι, σε διάφορες κατώτερες βαθμίδες. Οι πραγματικοί Μαύροι Μάγοι είναι αφανείς, πάντα όμως κοντά σε ανθρώπους με πλούτο, επιρροή και εξουσία. Μην σαν κάνει εντύπωση αυτό. Κάποτε σε δεξίωση πρεσβείας μεγάλης χώρας στην Αθήνα, ο πρέσβης, με επίσημο ένδυμα, είχε σκύψει το κεφάλι και άκουγε προσεκτικά έναν απλά ντυμένο τύπο με πολύ περίεργα μάτια. Ο πρέσβης στεκόταν κλαρίνο μπροστά του, όπως ο λοχίας που παίρνει διαταγές από τον στρατηγό.

Οι Μαύροι Μάγοι δεν αποκαλύπτονται. Χρησιμοποιούν πειθήνια όργανα που φιλοδοξούν να γίνουν κι αυτοί κάποτε τέτοιοι, αλλά όχι τις αφελείς και εύπιστες μάζες, αλλά άτομα με όνομα, πλούτο, δύναμη και επιρροή. Αυτοί είναι τα πιόνια του παιχνιδιού. Το έπαθλο είναι η ανθρωπότητα. Ένα από τα κορυφαία πιόνια είναι ο Μπιλ Γκέιτς και οι άλλοι υπερπλούσιοι που ευαγγέλιό τους είναι το “Great Reset”.

Ο πίνακας που ακολουθεί δείχνει την κατάβαση των αρνητικών δυνάμεων μέσω των “μετασχηματιστών” (πολιτικοί, ιατρικό κατεστημένο, μέσα ενημέρωσης) με στόχο την καθυπόταξη των απλών πολιτών.
ν

ν

Αυτή είναι η ιεραρχία που εμπνεύστηκε και εκτελεί τον σατανικό μηχανισμό που περιγράψαμε πιο πάνω, ο οποίος έχει στείλει στον τάφο εκατομμύρια ανθρώπους, σαν να γίνεται πόλεμος.

Όλοι αυτοί οι θάνατοι αποδίδονται στην Covid-19, ενώ στην πραγματικότητα είναι θάνατοι από Μαύρη Μαγεία.

Κανονικά αυτοί που την ασκούν θα έπρεπε να συλληφθούν και να περάσουν από δίκη παρόμοια με αυτή της Νυρεμβέργης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όμως, όπως έλεγε ο Επίκτητος, «άλλο δίκαιο και άλλο δικαιοσύνη». Η τελευταία δεν υπάρχει. Η μόνη παρηγοριά είναι η σκέψη ότι όλοι αυτοί οι άθλιοι θα λογοδοτήσουν όταν πεθάνουν, καθώς «Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά».
ν

Από αριστερά: Πρίγκιπας Κάρολος υπέρμαχος του Great Reset, Κλάους Σβαμπ, πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και εμπνευστής του “Great Reset”, Μπιλ Γκέιτς, επίμονος ευαγγελιστής των εμβολίων. Πηγή: News Media

ν

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ GREAT RESET

Με μια φράση: είναι η υποδούλωση του κόσμου. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος των Μαύρων Μάγων όπως περιγράφεται στο βιβλίο του Κλάους Σβαμπ “Great Reset” (Μεγάλη Επαναφορά). Όπως και το βιβλίο του Χίτλερ “Ο Αγών μου”, έτσι και αυτό αναφέρει το πώς θα επιβληθεί η «νέα κανονικότητα» (The New Normal), δηλαδή η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων – μια μορφή παγκόσμιας δικτατορίας.

Το “Σχέδιο Great Reset”, που παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2020 από τον πρίγκιπα Κάρολο της Βρετανίας και τον Κλάους Σβαμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, επιφανειακά είναι ένα σχέδιο για τη δημιουργία μιας πιο ισότιμης, χωρίς μετρητά, ολοκληρωμένης και βιώσιμης παγκόσμιας κοινωνίας. Οι περισσότεροι ηγέτες του κόσμου έχουν δεσμευτεί να το εφαρμόσουν στις χώρες τους, με πρώτον τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, του οποίου το προεκλογικό σύνθημα ήταν η φράση “Build Back Better”, δηλαδή το σύνθημα του Σχεδίου Great Reset.

Η εφαρμογή του σχεδίου προβλέπει:

α) Την καθιέρωση του Υγειονομικού Διαβατήριου

β) Ψηφιακές ταυτότητες για όλους με πόντους bonus ή penalty κοινωνικής πίστωσης

Για παράδειγμα, όποιος αρνείται να εμβολιαστεί, δεν θα μπορεί να βγάλει Υγειονομικό Διαβατήριο, με συνέπεια όχι μόνο να μην μπορεί να ταξιδέψει σε άλλη χώρα, αλλά δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ούτε τα μέσα συγκοινωνίας της πόλης του.

Αυτός που θα είναι καλός και υπάκουος πολίτης, θα κερδίζει πόντους bonus, που σημαίνει ότι θα έχει το προνόμιο να οδηγεί αυτοκίνητο ή να τρώει μπριζόλα τους επόμενους μήνες και χρόνια.

Αυτός που θα είναι απείθαρχος, θα υφίσταται ορισμένα penalties – θα απολύονται ή θα μπλοκάρεται ο τραπεζικός τους λογαριασμός.

Τον περασμένο μήνα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας τη χρήση αλγορίθμων ΤΝ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που θα εντοπίζουν τι έχει γράψει κάποιος, και αυτό θα επηρεάζει την κοινωνική του πίστωση.

Έχεις κάνει πολλές αναρτήσεις κατά του lockdown, της χρήσης μάσκας ή των εμβολίων; «Συγγνώμη, φίλε, το δάνειό σου απορρίπτεται».

Αν δεν θέλεις να σε καταδιώκουν και να βάζουν συνεχώς εμπόδια στα σχέδιά σου, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Απλώς να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο και να γίνεις ένα δειλό, υποταγμένο ανθρωπάκι.

Αυτό είναι, με δυο λόγια, το Σχέδιο Great Reset.
ν

Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπέρ της πρότασής του για υγειονομικό διαβατήριο και ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού έχουν ταχθεί οι αεροπορικές εταιρείες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Πηγή: News Media

ν

ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ

Ενώ οι εμπνευστές του Great Reset μιλούν για πιο ισότιμη ανθρωπότητα, το σχέδιό τους είναι παγίωση της ανισότητας. Η μόνη ισότητα που θα υπάρχει θα είναι στη φτώχεια. Οι πλούσιοι θα παραμείνουν πλούσιοι.

Το lockdown ήταν καταστροφικό για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων Το Σαν Φρανσίσκο, για παράδειγμα, είδε τις μισές μικρές επιχειρήσεις να κλείνουν, ενώ η Νέα Ορλεάνη, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό, έχασε το 45% των μικρών της επιχειρήσεων. Η κατάσταση είναι η ίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, με χώρες όπως η Ιρλανδία που εφάρμοσαν ένα δεύτερο lockdown αυτόν τον χειμώνα να βλέπουν τις περισσότερες επιχειρήσεις να κλείνουν.

Αντίθετα, οι υπερπλούσιοι τα πήγαν περίφημα. Οι δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής αύξησαν τον πλούτο τους κατά σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο δολάρια από την έναρξη της επιδημίας. Η Amazon αύξησε τα κέρδη της το δεύτερο τρίμηνο του 2020 κατά 89 δισεκατομμύρια δολάρια, μεγαλώνοντας την περιουσία του Τζεφ Μπέζος στα 200 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο συνδυασμένος πλούτος των 12 πλουσιότερων Αμερικανών ‒συμπεριλαμβανομένων του CEO του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ και του CEO της Microsoft και ευαγγελιστή των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς‒ αυξήθηκε κατά 40%.
ν

Οι υποψιασμένοι πολίτες αντιδρούν. Ογκώδης διαδήλωση κατά του lockdown και των άλλων περιοριστικών μέτρων στο Λονδίνο. Image credit: CTV News
ν

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ένα όριο στο πόση δύναμη ή πόσα χρήματα μπορεί να αποκτήσει ένας άνθρωπος. Γιατί όποιος είναι πολύ ισχυρός ή έχει πολλά χρήματα θα προσπαθήσει, από αλαζονεία, να επιβάλει τη θέλησή του πάνω στους άλλους;

Στη δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας υπήρχε ο εξοστρακισμός. Σύμφωνα με αυτό το μέτρο, που εφαρμοζόταν επίσης στο Άργος και τις Συρακούσες, όταν ένας πολίτης αποκτούσε υπερβολική δύναμη σε πλούτο, εξουσία ή αναγνώριση, επειδή υπήρχαν φόβοι διατάραξης της ομαλής λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, για ένα χρονικό διάστημα απομακρυνόταν από την πόλη.

Στην Αθήνα σε εξοστρακισμό υποβάλλονταν και οι αρχηγοί κομμάτων, όταν γίνονταν επικίνδυνοι για την δημοκρατία και υπήρχε υποψία επιβολής τυραννίας. Ο υπαίτιος απομακρυνόταν για πέντε ή δέκα χρόνια από την αθηναϊκή επικράτεια, ύστερα από πρόταση και μυστική ψηφοφορία των πολιτών.

Δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να θεσπιστεί κάτι παρόμοιο στη σύγχρονη εποχή, όπως, για παράδειγμα, να υπάρχει οροφή στο πόσα χρήματα μπορεί να αποκτήσει ένας άνθρωπος. Όμως, οι πολίτες πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιδράσουν. Ο Μπιλ Γκέιτς ήδη έχει «προφητεύσει» τον ερχομό ενός νέου, ακόμη πιο φονικού, ιού…
ν

 


Translate this post