Βουλευτής των ΗΠΑ έκανε το εμβόλιο της Pfizer και βρέθηκε θετικός στην Covid

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο βουλευτής της Μασαχουσέτης Στίβεν Λιντς έκανε και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Πηγή: News Media

v

ΤΟ ΜΕΛΟΣ της Βουλής των Αντιπροσώπων Στίβεν Λιντς (Stephen F. Lynch) από τη Μασαχουσέτη, που ανήκει στους Δημοκρατικούς, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, ενώ είχε κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer λίγες μέρες πριν από την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Όπως ανέφερε το γραφείο του, ο 65χρονος βουλευτής μπήκε σε καραντίνα και στο Κογκρέσο θα ψηφίσει μέσω αντιπροσώπου.

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής είναι ασυμπτωματικός, ενώ λίγες μέρες μετά τη χορήγηση της β΄ δόσης έκανε τεστ που βγήκε αρνητικό!

Την Παρασκευή όμως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Υπάρχουν δύο εκδοχές: ή το εμβόλιο δεν προστατεύει και δεν προσφέρει ανοσία ή τα τεστ PCR που βγαίνουν θετικά στον κορονοϊό είναι λανθασμένα, όπως έχει δείξει άλλωστε μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Δεν αποκλείεται όμως να ισχύουν και τα δύο.

Την Παρασκευή θετική στον κορονοϊό βρέθηκε επίσης η βουλευτής των Δημοκρατικών Λόρι Τράχαν (Lori Trahan) 47 ετών, που εκλέγεται στην 3η Περιφέρεια της Μασαχουσέτης.

Όπως ανέφερε η ίδια, είναι ασυμπτωματική, βρίσκεται σε απομόνωση, και σκοπεύει επίσης να ψηφίσει με πληρεξούσιο. Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Ουάσιγκτον, έκανε τεστ που ήταν αρνητικό.
ν

ν

 


Translate this post