Video: Πιλότοι συναντούν ένα «εξαιρετικά φωτεινό UFO»

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δύο πιλότοι των Πακιστανικών Αερογραμμών, κατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής πτήσης, συνάντησαν ένα «εξαιρετικά φωτεινό UFO».

Πηγή: News Media

ν

ΣΥΜΦΩΝΑ με τη MUFON, δύο πιλότοι των Πακιστανικών Αερογραμμών, κατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής πτήσης, συνάντησαν στα 35.000 πόδια ένα «εξαιρετικά φωτεινό UFO».

Το περιστατικό συνέβη στις 23 Ιανουαρίου 2021 κατά τη διάρκεια πτήσης από το Καράτσι προς τη Λαχόρη.

Οι δύο πιλότοι της Pakistan International Airlines κατέγραψαν σε βίντεο αυτή την αναπάντεχη «συνάντηση».

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου οι πιλότοι είδαν το παράξενο αντικείμενο κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Καράτσι προς τη Λαχόρη περίπου στις 4:00 το απόγευμα. Το αεροπλάνο εκείνη την ώρα βρισκόταν σε ύψος 35.000 ποδών (10.670 μέτρα).
ν

ν

«Το UFO ήταν εξαιρετικά φωτεινό παρά την ύπαρξη του ηλιακού φωτός», ανέφερε ο κυβερνήτης μιλώντας στο Geo News του Πακιστάν.

Το πλήρωμα του αεροπλάνου άρχισε να βιντεοσκοπεί το λευκό κυκλικό αντικείμενο και στη συνέχεια το βίντεο έγινε viral στο Πακιστάν. Πολλά από τα δελτία ειδήσεων της χώρας ανέφεραν τη μυστηριώδη αυτή συνάντηση.
ν

ν

Εκπρόσωπος της PIA (Pakistan International Airlines) δήλωσε ότι οι πιλότοι ανέφεραν αμέσως το άγνωστο αντικείμενο στον πύργο ελέγχου όταν το συνάντησαν κοντά στην πόλη Ραχίμ Γιαρ Χαν (Rahim Yar Khan) του Παντζάμπ.

«Οι πιλότοι ανέφεραν ότι είδαν ένα “ιπτάμενο πιατάκι” σε υψόμετρο 35.000 ποδών στον ουρανό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του εθνικού αερομεταφορέα.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι ακριβώς ήταν αυτό το αντικείμενο. Στην πραγματικότητα, ίσως να μην μπορέσουμε ποτέ να πούμε τι ήταν», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. «Ωστόσο, κάτι εντοπίστηκε και η παρουσία του αναφέρθηκε όπως απαιτεί το καθορισμένο πρωτόκολλο».

Πράγματι, είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς εάν το «εξαιρετικά φωτεινό αντικείμενο» ήταν εξωγήινο διαστημόπλοιο ή εάν ήταν αντίγραφο ιπτάμενου δίσκου από αυτά που έχουν κατασκευάσει οι Αμερικανοί, αντιγράφοντας εξωγήινη τεχνολογία, στην Area 51 και πετούν χρησιμοποιώντας αντιβαρύτητα.
ν

Pilot Captures Foo Fighter Near His Plane Over Karachi, Pakistan 1-23-2021 | UFO Sightings Daily
ν

ν

 


Translate this post