UFO πάνω από τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια γυναίκα πιστεύει ότι φωτογράφησε έναν ιπτάμενο δίσκο πάνω από τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας.

Η Τζένη Μόρισον αποτύπωσε με το κινητό της τηλέφωνο ένα παράξενο “άστρο” να κινείται πάνω από το νησί Φιτζρόι, το πρωί του Σαββάτου. Image: Supplied
ν

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η πρώτη φορά που κάποιος γήινος βλέπει να κινούνται στον ουρανό φωτεινές σφαίρες που δεν ανήκουν σε κάποιο γνωστό φαινόμενο. Αυτό συνέβη και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 στην Τζένη Μόρισον από το Κερνς της πολιτείας Κουίνσλαντ, που βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο της Αυστραλίας. Φωτογράφησε, όπως η ίδια πιστεύει, ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ) πάνω από το νησί Φιτζρόι, τη στιγμή που έφευγε με ένα πλεούμενο για να επισκεφτεί τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.
Ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος ή Μέγα Κοραλλιογενές Φράγμα (αγγλ. Great Barrier Reef) είναι ο μεγαλύτερος κοραλλιογενής ύφαλος στον κόσμο. Απαρτίζεται από 2.900 ξεχωριστούς υφάλους και 940 νησιά, και εκτείνεται σε μήκος μεγαλύτερο των 2.600 χιλιόμετρων σε μια θαλάσσια περιοχή έκτασης περίπου 344.400 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ο ύφαλος βρίσκεται στη Θάλασσα των Κοραλλιών, έξω από τις ακτές της Κουίνσλαντ στη βορειοανατολική Αυστραλία.
Ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος είναι ορατός από το διάστημα. Αποτελείται από δισεκατομμύρια μικροσκοπικούς οργανισμούς, τα κοράλλια, ένα είδος πολύποδων. Ο ύφαλος είναι σημαντική πηγή βιοποικιλότητας και αποτελεί από το 1981 Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
Άραγε αποφάσισαν κάποιοι εξωγήινοι “τουρίστες” να επισκεφθούν τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο;
ν

Η Τζένη Μόρισον φωτογράφισε αυτό το UFO με το iPhone της, στο νησί Φιτζρόι, το απόγευμα του Σαββάτου. Η κίνηση του άγνωστου αντικειμένου δείχνει ότι δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άστρο. Image: Supplied
ν

Η Τζένη φωτογράφιζε την ανατολή του Ήλιου και εκείνη τη στιγμή δεν παρατήρησε κάτι παράξενο στον ουρανό. Αντιλήφθηκε το άγνωστο σώμα, όταν αργότερα εξέτασε τις φωτογραφίες και είδε μια ανεξήγητη φωτεινή πράσινη κουκίδα να περιβάλλεται από το χαρακτηριστικό σχήμα του ιπτάμενου δίσκου.
«Δεν έχω επεξεργαστεί τις φωτογραφίες ούτε τους έχω κάνει τίποτα», λέει η ίδια. «Η φωτεινή κουκίδα μοιάζει με σταγόνα νερού πάνω στον φακό, θα δείτε όμως ότι βρίσκεται στη μέση ενός σκιώδους πράγματος που μοιάζει με πιατάκι του καφέ. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω».
Για να μεγαλώσει το μυστήριο, η φωτεινή κουκίδα φαίνεται να βρίσκεται σε διαφορετική θέση στις τελευταίες φωτογραφίες της σειράς.
Η βόρεια άκρη της πολιτείας Κουίνσλαντ θεωρείται εδώ και καιρό hotspot για θεάσεις UFO, καθώς πολλοί κάτοικοι της περιοχής έχουν δει και καταγράψει παράξενα φαινόμενα στον ουρανό, καθώς και εμφανίσεις μυστηριωδών αεροσκαφών εδώ και δεκαετίες.
Στην περιοχή μάλιστα διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο το Cardwell UFO Festival, όπου οι κάτοικοι της περιοχής συναντώνται για να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους από τα ανεξήγητα φαινόμενα.
Το περιστατικό δημοσιεύτηκε στην Cairns Post την 1 Νοεμβρίου 2017.
ν

UFO SIGHTINGS reported in the sky of AUSTRALIA | 20 June 2016
ν

ν

UFO πάνω από το Bargo στη Νέα Νότια Ουαλία
ν

ν

 


Translate this post