Weather Channel: Καταγραφή UFO πάνω από το Αιγαίο

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Youmagazine Newsroom

 

Δύο παράξενα βίντεο: στο πρώτο επιβάτης αεροπλάνου καταγράφει UFO πάνω από το Αιγαίο, στο δεύτερο επιβάτης ρωσικού αεροπλάνου αποτυπώνει ένα τόσο παράδοξο διαστημόπλοιο, που αρνείσαι να δεχτείς ότι υπάρχει.

ν

ΕΝΑ άκρως μυστηριώδες βίντεο δημοσίευσε η έγκριτη ιστοσελίδα πρόγνωσης του καιρού weather.com. Στο εν λόγω βίντεο και σύμφωνα με την περιγραφή που το συνοδεύει, ένας επιβάτης καταγράφει από το παράθυρο του αεροσκάφους που είχε κατεύθυνση την Αθήνα, άγνωστο αντικείμενο να πετά δίπλα στο αεροσκάφος πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.
Το περιστατικό συνέβη στις 21 Μαρτίου 2018, στις 16:30, την ώρα που το αεροσκάφος πετούσε μεταξύ Σμύρνης και Χίου, πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.
Την καταγραφή έκανε ο John Kerry από την Καμπέρα της Αυστραλίας, που ταξίδευε με τη σύζυγό του. Κάποιος, σχολιάζοντας το βίντεο, είπε ότι το αντικείμενο που ξεπροβάλλει μέσα στα σύννεφα είναι το πτερύγιο ενός παλιού τουρκικού μαχητικού που παρακολουθούσε το αεροσκάφος. Αργότερα όμως το περίεργο αντικείμενο βγαίνει από τα σύννεφα και γίνεται ένα λεπτό επίπεδο τρίγωνο, που κάθε άλλο παρά με μαχητικό τζετ μοιάζει.
Το αντικείμενο απομακρύνεται, μέχρι που χάνεται από τα μάτια των επιβατών.
Η καταγραφή άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων δίπλα σε αεροσκάφη της γραμμής, είναι συνηθισμένο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια.

ν

ν

Ένα απίστευτο βίντεο

Είκοσι μέρες αργότερα, στις 9 Απριλίου 2018, επιβάτης ρωσικού αεροσκάφους κατέγραψε ένα πολύ περίεργο αερόπλοιο που κρυβόταν μέσα στα σύννεφα. Από το φαινομενικό μέγεθος του αερόπλοιου σε σχέση με την απόσταση που είχε από το γήινο αεροσκάφος, αλλά και από άλλα στοιχεία, συνάγεται ότι επρόκειτο για ένα πολύ μεγάλων διαστάσεων όχημα, που άνετα θα μπορούσαν μέσα του να χωρέσουν αρκετά οικοδομικά τετράγωνα.
Παρά το γεγονός ότι σχολιάζεται ειρωνικά από ορισμένους χρήστες («Megatron transformer!» ή «Ήρθαν από μακρινό γαλαξία και το πρώτο μέρος που επισκέφθηκαν ήταν η Ρωσία;») το βίντεο φαίνεται αυθεντικό και το αντικείμενο πολύ παράδοξο.

ν

ν

 


Translate this post