Μυστηριώδη φώτα στον νυχτερινό ουρανό της Κίνας (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Χωρίς εξήγηση παραμένει το φαινόμενο με τα μυστηριώδη φώτα που εμφανίστηκαν στον ουρανό της Κίνας την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.

Άγνωστη παραμένει η φύση και η προέλευση του αντικειμένου που φώτισε τον νυχτερινό ουρανό σαν μια τεράστια φλόγα, πάνω από το Πεκίνο, το Τσονγκκίνγκ, το Σάνζι και την Εσωτερική Μογγολία. Πηγή: YouTube

ν

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ που παρουσιάστηκε στον νυχτερινό ουρανό της Κίνας στις 18:45 τοπική ώρα, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, ήταν ορατό από το Πεκίνο, το Τσονγκκίνγκ, το Σάνζι και την Εσωτερική Μογγολία.
Το άκρως εντυπωσιακό θέαμα, που βιντεοσκοπήθηκε, διαίρεσε αμέσως τους θεατές σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που, ειρωνικά ή σοβαρά, το τοποθέτησαν στην κατηγορία των UFO, και σε αυτούς που είπαν ότι το φαινόμενο έμοιαζε με το ίχνος ενός κινητήρα πυραύλων.
«Είναι το UFO που φεύγει από την Κίνα μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις της περασμένης εβδομάδας», σχολίασε κάποιος.
Ένας εκδότης στρατιωτικών περιοδικών και blogger, με την επωνυμία Weaponmagazine-Xiaoning, δήλωσε ότι το φαινόμενο θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα των δοκιμών του εξαιρετικά μυστικού υπερηχητικού αεροσκάφους DF-ZF της πολεμικής αεροπορίας της Κίνας. Το πειραματικό υπερηχητικό αεροσκάφος ήταν προηγουμένως γνωστό στο Πεντάγωνο ως WU-14.
Παρ’ όλα αυτά, αξιωματούχοι της Κίνας απέφυγαν να σχολιάσουν το φαινόμενο ή να επιβεβαιώσουν ότι επρόκειτο για δοκιμή του υπερηχητικού αεροσκάφους.
ν

Όσοι είδαν το φαινόμενο, το περιέγραψαν σαν δύο φωτεινές λευκές ακτίνες «με τεράστια ουρά» ή σαν «τεχνητό φως» που ακτινοβολούσε από τα σύννεφα. Πηγή: YouTube
ν

Στις 27 Απριλίου, οι κάτοικοι του Πεκίνου τρομοκρατήθηκαν όταν εμφανίστηκε στον ουρανό μια παράξενη ακτίνα φωτός, που λέγεται ότι προκλήθηκε από την εκτόξευση ενός πυραύλου από το κέντρο εκτόξευσης δορυφόρων κοντά στην πόλη Ταϊγιουάν, στο κέντρο της επαρχίας Σανσί .
Ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας των UFO Νάιτζελ Γουότσον (Nigel Watson), συγγραφέας του βιβλίου “Τα UFO του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου”, δήλωσε ότι το φαινόμενο έμοιαζε με το ίχνος ενός κινητήρα πυραύλων, παρόμοιο με το φαινόμενο που παρατηρήθηκε μετά την εκτόξευση του πυραύλου Falcon 9 της SpaceX το βράδυ της Κυριακής.
«Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για εκτοξεύσεις πυραύλων, τα καυσαέρια των οποίων είναι πολύ θεαματικά και προκαλούν στους ανθρώπου την εντύπωση ότι πρόκειται για UFO», επεσήμανε ο Νάιτζελ Γουότσον.
«Ευτυχώς, πρόκειται για δείγματα γήινων δραστηριοτήτων που δημιουργούν εντύπωση και όχι για έργα των περίφημων γκρίζων εξωγήινωνν με τα τεράστια μαύρα μάτια», κατέληξε ο ερευνητής.
v

v

 


Translate this post