Γαλάζιο UFO πάνω από το νησί Οάχου της Χαβάης (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δεκάδες κάτοικοι του νησιού Οάχου της Χαβάης ανέφεραν ένα μυστηριώδες, λαμπερό, ιπτάμενο αντικείμενο που εξαφανίστηκε στα νερά του ωκεανού.

Πηγή: New York Post

v

Ο ΑΒΡΑAΜ Λομπ (Abraham Loeb), καθηγητής Αστρονομίας στο Χάρβαρντ, πιστεύει ότι οι εξωγήινοι έστειλαν κάποιο διαστημόπλοιο στον ουρανό της Γης το 2017 και ότι κάποια στιγμή θα μας επισκεφθούν και οι ίδιοι.

Σύμφωνα όμως με τους κατοίκους της Χαβάης, οι εξωγήινοι βρίσκονται ήδη εδώ.

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, δεκάδες άτομα παρακολούθησαν και βιντεοσκόπησαν ένα φωτεινό γαλάζιο, λαμπερό άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο να αιωρείται πάνω από το νησί Οάχου, πριν αυτό βυθιστεί στον Ειρηνικό Ωκεανό. Τρομοκρατημένοι, κάλεσαν το 911, τον αριθμό τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης, αλλά και την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA).

Η παρατήρηση του αντικειμένου έγινε στις 8:30 το βράδυ και τα βίντεο δείχνουν μια παράξενη επιμήκη μάζα τόσο στον ουρανό όσο και στο νερό.

Η Misitina Sape, που γύρισε ένα από τα βίντεο στην περιοχή Nanakuli, ακούγεται να λέει: «Κάτι είναι στον ουρανό… Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;» σύμφωνα με το κανάλι Hawaii News Now.
ν

ν

Η 38χρονη Moriah με τον σύζυγό της ήταν δύο άλλοι μάρτυρες που ακολούθησαν για τρία μίλια το παράξενο γαλάζιο αντικείμενο σε σχήμα πούρου, προτού το δουν να βυθίζεται στο νερό.

Η γυναίκα είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ότι δεν ήταν ποτέ θιασώτης τωνUFO, αλλά δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να είναι το αντικείμενο.

Κάλεσαν την τοπική αστυνομία, όταν ο σύζυγός της εντόπισε ένα δεύτερο φως. «Ο σύζυγός μου συνέχισε να κοιτάζει τον ουρανό και είδε το λευκό να έρχεται. Το λευκό ήταν μικρότερο. Ακολουθούσε την ίδια κατεύθυνση με το μπλε».

Εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) δήλωσε ότι η υπηρεσία έλαβε μια αναφορά από την αστυνομία σχετικά με ένα πιθανό αεροπλάνο στην περιοχή που έπεσε στον ωκεανό, «αλλά δεν είχε εξαφανιστεί κανένα αεροσκάφος από τα ραντάρ. Και δεν υπάρχουν αναφορές για καθυστερημένα ή αεροσκάφη που αγνοούνται».
ν

Το γαλάζιο UFO που εμφανίστηκε πάνω από τη Χαβάη. Πηγή: Misitina Sape
ν

 


Translate this post