Άνδρας απειλεί να πηδήξει στο κενό από τον Πύργο Τραμπ στο Σικάγο (vid)

Κατηγορία Διεθνή-Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Πρώτη δημοσ. 04:36 | Ενημ. 09:47 | Ενημ. 18:19

Posted by Youmagazine Staff

 

Άνδρας απειλεί να πηδήξει στο κενό από τον Πύργο Τραμπ στο Σικάγο, εκτός κι αν του επιτραπεί να μιλήσει στον πρόεδρο.

Πηγή: YouTube

ν

ΕΝΑΣ άνδρας απειλεί να πηδήξει στο κενό από τον 16ο όροφο του Πύργου Τραμπ στο Σικάγο, εκτός κι αν του επιτραπεί να μιλήσει στον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο άγνωστος άνδρας είναι κρεμασμένος από ένα σχοινί και απειλεί να βγάλει μαχαίρι και να το κόψει, εάν δεν γίνει δεκτό το «μεταδώσει το μήνυμά του».

Βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον άνδρα να κρέμεται από ένα σχοινί στο ύψος του 16ου ορόφου του πύργου Τραμπ των 98 ορόφων στο Σικάγο το βράδυ της Κυριακής.

Ο άνδρας λέγεται ότι είναι γύρω στα 20 και κρέμεται από την ταράτσα με ένα σχοινί αναρρίχησης από τις 5:30 μ.μ., απαιτώντας «να μιλήσει στον πρόεδρο» και «να μεταδώσει το μήνυμά του στα μέσα ενημέρωσης», αναφέρει η Chicago Sun Times, επικαλούμενη τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Σικάγο, Tom Ahern.

Στην περιοχή βρίσκονται πολλοί αστυνομικοί και πυροσβέστες, καθώς κι ένας ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας που προσπαθεί να τον πείσει να κατέβει.
ν

ν

Πηγή: Twitter
ν

Ο άνδρας που κρέμεται πάνω από 9 ώρες από τον Πύργο Τραμπ αναγνωρίστηκε ως Eddil Eliev από τους χρήστες των κοινωνικών μέσων. Πηγή: Twitter
ν

Ο άνδρας που κρέμεται πάνω από 9 ώρες από τον Πύργο Τραμπ αναγνωρίστηκε ως Eddil Eliev, είναι ασιατικής καταγωγής και είναι υποστηρικτής της κίνησης Black Lives Matter.

Το εγχείρημα αυτό, θυμίζει μια άλλη περίπτωση ενός άνδρα που προσπάθησε να ανέβει στον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο του 2016. Ο άνδρας, ο οποίος ήθελε επίσης να μιλήσει με τον Τραμπ, διασώθηκε από τους αστυνομικούς της NYPD μέσω ενός ανοιχτού παραθύρου.
ν

ν

Το περιστατικό συμβαίνει μια μέρα μετά αφότου το Σωματείο Εργατών Χάλυβα χρησιμοποίησε τον Πύργο Τραμπ, για προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας αντιπροέδρου των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις.

Τα μέλη του Σωματείου διασκέδασαν όταν, χρησιμοποιώντας ειδικούς προβολείς τύπου Μπάτμαν, «έγραψαν» με φωτεινά γράμματα τα ονόματα του Τζο Μπάιντεν και της Καμάλα Χάρις πάνω στο όνομα του Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται στον ουρανοξύστη.
ν


ν

Ο Τραμπ δεν βρίσκεται στο Σικάγο αυτή την περίοδο, αλλά στην άλλη άκρη της Αμερικής, στο Λας Βέγκας, για τον προεκλογικό του αγώνα.

Ο ουρανοξύστης των 847 εκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος λειτουργεί ως συγκρότημα κατοικιών και ως ξενοδοχείο, έχει ύψος 420 μέτρων και ολοκληρώθηκε το 2009.
v

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ

Τελικά, ύστερα από 13 και πλέον ώρες που ο νεαρός άνδρας έμεινε κρεμασμένος στο κενό από τον 16ο όροφο του Πύργου Τραμπ, η αστυνομία γύρω στις 7:00 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) κατάφερε να τον πείσει να κατέβει.

Ύστερα από αυτό ο 20χρονος άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.
v

Man dangles from rope off 16th floor of Trump Tower in Chicago and demands to speak to the president | 3W Daily
ν

ν

 


Translate this post