«Υπεράνθρωπος» Τραμπ: Θεραπεύτηκε μέσα σε τρεις μόνο μέρες! (vid)

Κατηγορία Κόσμος, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 6 Οκτ. 2020 – 13:12

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Ιησούς αναστήθηκε σε τρεις μέρες. Ο Τραμπ θεραπεύτηκε επίσης σε τρεις μέρες, αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι υπεράνθρωπος!

Ντόναλντ Τραμπ. Εκτός από Υιός του Θεού είναι και υπεράνθρωπος! Πηγή: YouTube

ν

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ πρόεδρος βγήκε από το νοσοκομείο, έχοντας θεραπευτεί σε μόλις τρεις μέρες, εκεί όπου άλλοι για να γιατρευτούν από τον Covid-19 χρειάζονται 14 μέρες! Μερικοί μάλιστα δεν προλαβαίνουν καν να ιαθούν και τα κακαρώνουν!

Όχι όμως ο Τραμπ. Μια ακόμη απόδειξη ότι είναι υπεράνθρωπος!

Ο παρορμητικός πρόεδρος έφυγε από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ στις 6:40 τοπική ώρα τη Δευτέρα και περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητο που τον περίμενε, χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Έκανε μόνο την κλασική χειρονομία της νίκης, με υψωμένο τον αντίχειρα, πριν μπει στο θωρακισμένο αυτοκίνητό του.
ν

ν

Όταν το ελικόπτερο Marine One τον μετέφερε πίσω στον Λευκό Οίκο, βγήκε αμέσως στον εξώστη, αφαίρεσε τη λευκή μάσκα που φορούσε και βάζοντάς την στην τσέπη, σαν να τέλειωσε μαζί της, πόζαρε με ύφος περιφρονητικό και ελαφρώς χλευαστικό (για την ασθένεια) στους φωτογράφους, ώστε να θαυμάσουν όλοι οι Αμερικανοί τον φοβερό πρόεδρο που έχουν!
νν

Το MSNBC χαρακτήρισε τις στιγμές της εμφάνισης του Ντόναλντ Τραμπ στον εξώστη «ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ», ενώ το CNN είπε ότι είχαν «κάτι από τη Βόρεια Κορέα».
ν

ν

Ο Τραμπ αναμένεται να συνεχίσει την θεραπεία στον Λευκό Οίκο, εν μέσω επικρίσεων για ανευθυνότητα, καθώς έτσι θέτει σε κίνδυνο την υγεία της οικογένειάς του και των στενών συνεργατών του, ύστερα μάλιστα από το γεγονός ότι η Κέιλι Μακνάνι, η Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, βρέθηκε κι αυτή θετική στον κορονοϊό.
ν

Η 32χρονη Κέιλι Μακνάνι, Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου. Image: Supplied
ν

Λίγο πριν φύγει από το νοσοκομείο, ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι θα επιστρέψει σύντομα στην προεκλογική εκστρατεία του, για να κάνει ξανά την Αμερική μεγάλη!
ν


ν

Σε προηγούμενο tweet του, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε γράψει ότι νιώθει «καλύτερα απ’ ό,τι ένιωθε είκοσι χρόνια πριν»!

Έπειτα από την θριαμβική επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στα καθήκοντά του –άλλωστε ολόκληρο πλανήτη διοικεί– και την θαυματουργή θεραπεία του, έγινε ξανά επίκαιρο ένα ψεύτικο εξώφυλλο του περιοδικού Time, που τον εμφάνιζε ως έναν επιβλητικό ηλικιωμένο Σούπερμαν με γενειάδα που θα τη ζήλευε και ο Δίας.
ν

Το ψεύτικο εξώφυλλο του Time (Οκτώβριος 2017). Πηγή: Donald Trump Jr/Instagram
v

Το ψεύτικο εξώφυλλο δημοσίευσε στον λογαριασμό του το 2017 ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ (Donald J Trump Jr), ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου, παρουσιάζοντάς το ως δήθεν δημιουργία του Time, σκορπώντας σύγχυση στο αμερικανικό κοινό.

Ωστόσο, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει με τα «κατορθώματά» του. Μέχρι την επόμενη κραυγαλέα κίνησή του, απολαύστε το βίντεο που παρωδεί την διαμάχη του με τον Μιούλερ. Ο Ρόμπερτ Μιούλερ, πρώην αρχηγός του FBI, είχε κατηγορήσει τον Τραμπ ότι εκλέχθηκε πρόεδρος των ΗΠΑ το 2016 με τη βοήθεια του ρωσικού παράγοντα, επειδή ο Πούτιν ήθελε στο πηδάλιο των ΗΠΑ έναν κλόουν!
ν

Mueller’s Gang Tried To Take Down Our Superman | Mad Liberals
ν

© 2020 Youmagazine.gr

 


Translate this post