UFO στη Νέα Ζηλανδία στους χάρτες της Google (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι κυνηγοί του παράδοξου εντόπισαν έναν ιπτάμενο δίσκο σε φωτογραφία της Google που δείχνει την παραλία Σαιντ Κίλντα της Νέας Ζηλανδίας.

Ο ιπτάμενος δίσκος εντοπίστηκε σε φωτογραφία της Google που δείχνει στην παραλία Σαιντ Κίλντα της Νέας Ζηλανδίας. © Google Maps

ν

ΕΝΑΣ «κλασικός» ιπτάμενος δίσκος να αιωρείται πάνω από την παραλία Σαιντ Κίλντα (St Kilda) στο Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας, εντοπίστηκε σε μια από τις φωτογραφίες street view που συνοδεύουν τους χάρτες της Google.

Η φωτογραφία είναι 360 ​​μοιρών και ανέβηκε από έναν χρήστη με το όνομα Ντέιβιντ Νιούστατ (David Newstead) το 2014, αλλά έγινε αντιληπτή μόλις τώρα από τον ερευνητή Σκοτ Ουόρινγκ (Scott Waring), ο οποίος ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο σχετικά με την ανακάλυψή του την Παρασκευή.

«Το UFO μοιάζει με έναν παχύ δίσκο, πιο ογκώδη στο πάνω μέρος και στο κέντρο. Το αντικείμενο έχει μεταλλικό χρώμα και δεν έχει φτερά ή τίποτε άλλο που να δείχνει ότι μπορεί να είναι μπαλόνι, drone, πουλί, αεροπλάνο ή οτιδήποτε άλλο», γράφει ο Ουόρινγκ στο blog ET Data Base.
ν

Ολόκληρη η φωτογραφία της παραλίας Σαιντ Κίλντα της Google. © Google Maps
ν

Μεγέθυνση του αντικειμένου που εντόπισε ο Σκοτ Ουόρινγκ να αιωρείται στον ουρανό της παραλίας Σαιντ Κίλντα. © Google Maps
ν

Από τη διάθλαση του αέρα γύρω από το αντικείμενο, ο Ουόρινγκ συμπέρανε ότι το αντικείμενο βρίσκεται σε «εξαιρετική θέση» και φαίνεται να στρεβλώνει τον αέρα γύρω του «σαν το σύστημα πρόωσης του να αλλάζει τη θερμοκρασία του αέρα γύρω του».

Οι χρήστες του blog σχολιάζοντας τη φωτογραφία άρχισαν να μιλούν άλλοι ότι είναι ένα ασυνήθιστο drone, μια δυσλειτουργία κάμερας ή ακόμη κι ένα σκουπιδάκι πάνω στον φακό, ενώ ορισμένοι από τους σχολιαστές πιστεύουν ότι είναι απόδειξη ότι η ανθρωπότητα ζει σε μια προσομοίωση.
ν

UFO Over Ocean At Beach In New Zealand On Google Earth, UFO Sighting News | ET Data Base
ν

ν

 


Translate this post