Τι είδους πλάσμα είναι αυτό στο Κόνι Άιλαντ; (vid)

Κατηγορία NEWS, Κρυπτοζωολογία

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας ψαράς από το Κόνι Άιλαντ της Νέας Υόρκης ψάρεψε ένα παράξενο πλάσμα από τα βάθη του Ατλαντικού, που κανείς δεν γνωρίζει τι είναι.

Το παράξενο πλάσμα που κανείς δεν γνωρίζει τι είναι. Πηγή: TikΤok / Nataliia Vorobok

ν

ΤΟ FOXNEWS δημοσιεύει την σχετική είδηση με το σχόλιο: «Αυτό είναι ένα εξαιρετικό βίντεο για εκείνους που αναζητούσαν έναν λόγο να μην ξανοιχτούνε ποτέ ξανά στα βαθιά». Εννοώντας στην προκειμένη περίπτωση τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Πράγματι, κανείς δεν γνωρίζει τι κρύβεται στα βάθη των θαλασσών, ενώ σύγχρονες μελέτες υποστηρίζουν ότι πλάσματα των σκοτεινών βυθών, όπως τα γιγαντιαία καλαμάρια, διαθέτουν νοημοσύνη παρόμοια με αυτή του ανθρώπου!

Στα νότια της Νέας Υόρκης, το Κόνι Άιλαντ δεν είναι μόνο ένας τόπος κολύμβησης και αναψυχής, αλλά προσφέρεται και για ψάρεμα, καθώς λίγο εξω από τις ακτές του ξεκινάει ο Ατλαντικός Ωκεανός.

Αρκετοί άνθρωποι πηγαίνουν στο μέρος αυτό για να ψαρέψουν, μόνο που πολλές φορές δεν γνωρίζουν τι έχουν ψαρέψει, όπως αποδεικνύεται από τα επιφωνήματα στο βίντεο που ακολουθεί.

Το βίντεο με το παράξενο πλάσμα αναρτήθηκε από την Nataliia Vorobok στον ιστότοπο TikΤok στο τμήμα Apocalyptic ASMR.
ν


ν

@natalie1526n#whatisthat #wtf #fyp #animal #ocean #nyc #atlanticocean #coneyisland #fishing♬ Apocalyptic ASMR – kiyohshi


ν

Στο βίντεο το περίεργο ψάρι, με στόμα τρωκτικού και μάτια φιδιού, σπαρταρά στην αποβάθρα, με το αγκίστρι να βρίσκεται ακόμη μέσα στο στόμα του. Μέχρι τώρα το έχουν δει πάνω από 15 εκατομμύρια θεατές.

Ένας χρήστης έγραψε: «Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ένα φίδι που καταβρόχθισε έναν σκίουρο, αλλά το πλάσμα είναι τόσο εξωτικό που νομίζω ότι βγήκε μέσα από ένα παραμύθι».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Νομίζω ότι ένα ψάρι έφαγε ένα κουνέλι ή κάτι τέτοιο και ότι είναι ακόμα ζωντανό στην κοιλιά του».

Ένας άλλος το συνέκρινε με το Demogorgon, το τέρας από την τηλεοπτική εκπομπή “Stranger Things”.

Άλλοι είπαν ότι είναι ένα σαλάχι σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, χωρίς τα πτερύγιά του, και άλλοι ότι είναι ένα είδος γλώσσας.
ν

 


Translate this post