Blob: Εισβολή από άγνωστο πλανήτη

Κατηγορία NEWS, Κρυπτοζωολογία

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα τέρας μήκους 4 μέτρων ξεβράστηκε σε παραλία του Μεξικού, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι είναι ή από πού προήλθε.

221JH14JH6HG727Αυτό το περίεργο στην όψη τέρας ξεβράστηκε σε παραλία του νοτιοδυτικού Μεξικού. Photo: Australscope/CEN. Πηγή: Supplied
v

ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ θα θυμάστε, το “Blob” (ή The Molten Meteor) ήταν μια ταινία τρόμου και επιστημονικής φαντασίας, που γυρίστηκε το 1958, με πρωταγωνιστή τον Στηβ Μακ Κουήν. Ένας μετεωρίτης πέφτει στη γη, στη μικρή κοινότητα της Downingtown, στην Πενσυλβάνια. Εμφανίζεται μια ολοένα και αυξανόμενη στο μέγεθος αμοιβάδα που διαλύει και καταπίνει τα πάντα, αντικείμενα και ανθρώπους. Είναι ένα Blob, μια άμορφη τεράστια μάζα που κανείς δεν γνωρίζει τι είναι και από πού προήλθε. Και η ταινία τελειώνει αφήνοντάς μας με ένα ερωτηματικό.

Κάτι παρόμοιο εμφανίστηκε πρόσφατα σε παραλία του Ακαπούλκο, στο πιο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στην πολιτεία Γκερέρο του Μεξικού, στον Ειρηνικό Ωκεανό. Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι ή από πού προήλθε. Αναμφισβήτητα όμως είναι ένα Blob.

Θαλάσσιοι βιολόγοι και άλλοι ειδικοί που το μελέτησαν δεν μπόρεσαν να καταλήξουν κάπου. Μοιάζει σαν μια τεράστια άμορφη οργανική μάζα, χωρίς αρχή και τέλος, λες και κόπηκε από κάποιο ακόμη μεγαλύτερο και πιο εφιαλτικό τέρας.

321JH14JH6HG727Πλήθη κόσμου συνέρρεαν στην παραλία για να ρίξουν μια ματιά στο ασυνήθιστο πλάσμα και να το φωτογραφήσουν. Photo: Australscope/CEN. Πηγή: Supplied
v

Οι επιστήμονες υποθέτουν ότι το Blob το έφεραν στην ακτή τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα που επηρεάζουν το συγκεκριμένο τμήμα της ακτής του Μεξικού.

Αν και η επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, Rosa Camacho, πιστεύει ότι το ζώο δεν έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό, το σώμα του έχει αρχίσει και αποσυντίθεται γρήγορα.

«Δεν έχουμε ιδέα τι είδους ζώο είναι», δήλωσε η Camacho. «Ωστόσο, δεν μυρίζει άσχημα, ούτε έχει την οσμή της αποσύνθεσης».

Οι εκατοντάδες φωτογραφίες που τράβηξαν οι περίεργοι έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο, προκαλώντας χείμαρρο υποθέσεων και συζητήσεων. Μερικοί λένε ότι είναι τμήμα ενός γιγαντιαίου καλαμαριού και άλλοι ότι είναι κάποιου είδους φάλαινα.

Το παράξενο πλάσμα έχει μήκος 4 μέτρα και ξεβράστηκε στην παραλία Banfil του νοτιοδυτικού Μεξικού.

421JH14JH6HG727Το παράξενο πλάσμα βρέθηκε στην παραλία Bonfil του Ακαπούλκο. Photo: Google. Πηγή: Supplied

 


Translate this post