Μυστηριώδες πλάσμα στον ποταμό Τάμεση (βίντεο)

Κατηγορία NEWS, Κρυπτοζωολογία

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα παράξενο πλάσμα, που θύμιζε το μυθικό τέρας του Λόχνες, εμφανίστηκε στον Τάμεση και καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο.

4321HG5HJ4HJ643

Το πλάσμα κολυμπά στην επιφάνεια του Τάμεση, μπροστά από τον Θόλο της Χιλιετίας. Photo: YouTube / Penn Plate. Πηγή: Supplied
v

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ άραγε η Νέσι σε πιο φιλικά ύδατα στο Λονδίνο, διαμαρτυρόμενη για το γεγονός ότι η Σκωτία θέλει να αποσχιστεί από το Ηνωμένο Βασίλειο και να γίνει ανεξάρτητη χώρα; Όπως κι αν έχει, ένα παρόμοιο με το θρυλούμενο θαλάσσιο ερπετό εμφανίστηκε στον Τάμεση, μπροστά από τον κάτασπρο Θόλο της Χιλιετίας – αν βέβαια πρόκειται για θαλάσσιο ερπετό.
Την παρουσία του άγνωστου πλάσματος κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο Penn Plate, ο οποίος βρισκόταν στο τελεφερίκ του Γκρήνουιτς στο Λονδίνο.
Από τα βαγόνια του τελεφερίκ, που κινούνται σε ύψος 90 μέτρων πάνω από τον ποταμό, ο επιβάτης έχει μια πανοραμική θέα του Τάμεση και του Ανατολικού Λονδίνου.
Το βίντεο με το περίεργο πλάσμα ανέβηκε στο YouTube στις 27 Μαρτίου 2016 και παρουσιάζει ένα μεγάλο μαύρο σώμα σε σχήμα ερπετού να διασχίζει τον Τάμεση. Όταν η κάμερα του τηλεφώνου στρέφεται προς το μέρος του, το πλάσμα εξαφανίζεται κάτω από το νερό, αφήνοντας ως μόνο ίχνος έναν ελαφρύ κυματισμό στο μέρος όπου βρισκόταν.
Με τα σημερινά τεχνικά μέσα, υπάρχει πάντα η υποψία μήπως η εικόνα είναι «πειραγμένη» με κάποιο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο.
v

Mysterious Giant Creature/Object In The Thames
v

 


Translate this post