Το «παγωμένο τέρας» της Αλάσκας (βίντεο)

Κατηγορία NEWS, Κρυπτοζωολογία

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Βίντεο δείχνει ένα μεγάλο παράξενο πλάσμα να κολυμπά σαν φίδι στα παγωμένα νερά του ποταμού Chena της Αλάσκας.

134uy54yu54ti6i466

Είναι κάποιο είδος ζώου ή κομμάτια πάγου που επιπλέουν; Πηγή: Youtube
v

ΜΗΠΩΣ το περίφημο τέρας του Λοχ Νες μετακόμισε από τη Σκωτία στην Αλάσκα; Αυτό σκέφτηκαν πολλοί θεατές ενός βίντεο που δείχνει ένα παράξενο πλάσμα σαν φίδι ή κροκόδειλος να κολυμπά στα παγωμένα νερά του ποταμού Chena στο Φαίρμπανκς της Αλάσκας.
Το μήκος του τέρατος υπολογίζεται μεταξύ 4,5 και 5 μέτρων.
Η βιντεοσκόπηση έγινε στο 18 Οκτωβρίου 2016, από τον Craig McCaa, ο οποίος συνεργάζεται με το Γραφείο Διαχείρισης Γης (BLM) στην Αλάσκα, σύμφωνα με το Alaska Dispatch News.
v

“Ice monster” appears in Alaska
v

v

Ο Craig McCaa, ειδικός σε θέματα άγριας ζωής, στεκόταν στη γέφυρα της Λεωφόρου Πανεπιστημίου που διασχίζει τον ποταμό Chena, τραβώντας φωτογραφίες για να αποτυπώσει την εποχιακή αλλαγή στο τοπίο της περιοχής, όταν παρατήρησε από ψηλά ένα «περίεργο πράγμα» που έμοιαζε με τεράστιο υδρόβιο τέρας να κολυμπά στη μέση του ποταμού ενάντια στο ρεύμα.
Άρχισε να το κινηματογραφεί, περιμένοντας να βγει στην επιφάνεια, αλλά ότι κι αν ήταν αυτό, παρέμεινε μισοβυθισμένο στο νερό, μέχρι που τελικά εξαφανίστηκε.
«Δεν ξέρω τι θα έκανα, αν εκείνη την ώρα είχα ένα κανό», είπε ο Craig McCaa στη Daily Mail. «Δεν είχα την αίσθηση του κινδύνου, ούτε κάποιας απειλής. Στην αρχή σκέφτηκα ότι πρέπει να ήταν κάποιο σκοινί που είχε σκαλώσει στο κάτω μέρος του ποταμού με χοντρά κομμάτια πάγου πάνω του».
Οι γνώμες όσων έχουν δει το βίντεο κυμαίνονται από θαλάσσιο τέρας μέχρι γιγάντιο χέλι ή οξύρρυγχος, ή ότι είναι μια συστάδα φυτών καλυμμένη με χιόνι. Φυσικά ένα άψυχο αντικείμενο δεν θα μπορούσε να πηγαίνει αντίθετα στο ρεύμα του ποταμού.

 


Translate this post