Μυστηριώδες πλάσμα βρέθηκε στη Φλόριδα (vid)

Κατηγορία NEWS, Κρυπτοζωολογία

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τα αποξηραμένα από τον ήλιο κατάλοιπα ενός μυστηριώδους τετράποδου πλάσματος βρέθηκαν πρόσφατα στην πόλη Τάιτουσβιλ της Φλόριδας.

Τι ακριβώς είναι αυτό; Πηγή: Facebook / Kelly Garrahan

ν

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ έχει εξερευνήσει και χαρτογραφήσει την πιο σκοτεινή γωνιά του σύμπαντος, αλλά δεν γνωρίζει ορισμένες φορές τι κρύβεται στην αυλή του. Αυτό σίγουρα σκέφτηκε η Κέλλυ Γκάραχαμ (Kelly Garrahan) όταν βρήκε πρόσφατα στην αυλή της τα απομεινάρια ενός ερπετοειδούς που μοιάζει με σαύρα, αλλά δεν είναι σαύρα.
Το πλάσμα έχει τέσσερα πόδια με δάχτυλα, μακριά ουρά και κεφάλι που μοιάζει με κεφάλι αλόγου. Όσοι είδαν τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κέλλυ αναρωτήθηκαν: «Τι στο διάβολο είναι αυτό;»
«Είναι το αποξηραμένο δέρμα ενός δαίμονα», πρότεινε ένας χρήστης στο Facebook.
«Βρήκα αυτό στην αυλή μου… έχει δει κανείς αυτό το πράγμα πιο πριν, ή υπάρχει κάποιος που ξέρει τι μπορεί να είναι;» έγραψε η Κέλλυ.
Το μυστηριώδες πλάσμα έχει μήκος 90 εκατοστά και έχει συρρικνωθεί τόσο πολύ από τον ήλιο, ωστόσο είναι αδύνατο να διακρίνει κάποιος τα χαρακτηριστικά του.
Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να καλύψουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις, λέγοντας άλλος ότι είναι σκύλος, άλλος ότι είναι κογιότ και άλλοι ότι είναι κροκόδειλος, οπόσουμ, ενυδρίδα ή τσουπακάμπρα.
Το τσουπακάμπρα είναι μυθικό πλάσμα της αμερικανικής παράδοσης, το οποίο επιτίθεται και πίνει το αίμα ζώων, με ιδιαίτερη προτίμηση στις κατσίκες.
ν

Το μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στην αυλή γυναίκας στο Τάιτουσβιλ της Φλόριδας. Πηγή: Facebook / Kelly Garrahan
ν

Ένας βιολόγος είπε στην Κέλλυ ότι είναι οπόσουμ – ένα μαρσιποφόρο θηλαστικό που συγγενεύει με τα καγκουρό και τα κοάλα. Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι είναι αποτέλεσμα γενετικών πειραμάτων, κάποιοι το είδαν ως σημάδι της επικείμενης Αποκάλυψης, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που είδαν στο πρόσωπό του έναν… ερπετοειδή εξωγήινο!
Το τι ακριβώς είναι το παράξενο πλάσμα παραμένει αδιευκρίνιστο.

ν

ν

 


Translate this post