Έσπασε όλα τα κόκκαλα του κορμιού της κάνοντας Γιόγκα

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Νεαρή φοιτήτρια και δασκάλα της Γιόγκα έσπασε 110 κόκκαλα όταν γλίστρησε και έπεσε από το μπαλκόνι όπου έκανε τις ασκήσεις της.

Η στιγμή που η άτυχη κοπέλα γλιστρά και πέφτει στο κενό. Image: Supplied

ν

ΜΙΑ νεαρή δασκάλα της Γιόγκα, γνωστή για τις δύσκολες και επικίνδυνες ασκήσεις που εκτελούσε, γλίστρησε και έπεσε από ύψος 25 μέτρων, σπάζοντας όλα σχεδόν τα κόκκαλα του κορμιού της.

Πρόκειται για την 23 ετών Αλέξα Τεράζα (Alexa Terraza), που κάνοντας την πρακτική της στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της στο Νουέβο Λεόν του Μεξικού, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Η Αλέξα Τεράζα ήταν γνωστή σε όλη τη χώρα για τις πρωτότυπες αλλά επικίνδυνες ασκήσεις που εκτελούσε.
ν


ν

Στη φωτογραφία που τράβηξε φίλη της, η φοιτήτρια του πανεπιστημίου εκτελούσε μια τέτοια δύσκολη άσκηση στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού όταν γλίστρησε και έπεσε στην εξωτερική πλευρά, για να καταλήξει στο έδαφος από ύψος 25 μέτρων.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 24 Αυγούστου, στις 13:10 το μεσημέρι, στο Σαν Πέντρο του Νουέβο Λεόν.

Τα μεξικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι η χειρουργική επέμβαση κράτησε 11 ώρες, ενώ τα γόνατα και οι αστράγαλοι που είχαν γίνει θρύψαλα χρειάστηκε να αναδομηθούν πάλι από την αρχή.

Συνολικά η κοπέλα έφερε 110 κατάγματα σε όλο της το σώμα.
ν
ν

Κάποιοι λένε ότι οι τραυματισμοί της είναι τόσο σοβαροί που θα χρειαστεί να περάσουν τρία χρόνια για να μπορέσει να ξαναμιλήσει.

Για την πολύωρη χειρουργική επέμβαση χρειάστηκε να δώσουν αίμα 100 εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις της οικογένειας.

Η έρευνα έδειξε ότι το μπαλκόνι δεν είχε φθορές ή βλάβες και ότι η πτώση ήταν απλώς αποτέλεσμα κακής τύχης.
ν

 


Translate this post