Η αστραποβόλα μορφή του Ιησού στον ουρανό γίνεται viral

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η εικόνα του Ιησού που λάμπει μέσα από τα σύννεφα πάνω από αγροτική πόλη της Αργεντινής έγινε viral στα social media.

Η εικόνα του Ιησού που σχηματίστηκε στον ουρανό της Αργεντινής. Παιχνίδισμα του φωτός και της σκιάς ή προμήνυμα της Δευτέρας Παρουσίας; Image: CEN. Πηγή: Supplied

ν

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μιας μορφής που μοιάζει με τον Ιησού Χριστό, με τα χέρια τεντωμένα στο πλάι στον συννεφιασμένο ουρανό της Αργεντινής, έχει προκαλέσει φρενίτιδα, καθώς πολλοί την εξέλαβαν ως προειδοποιητικό σημάδι.
Το εκπληκτικό θέαμα παρουσιάστηκε αυτήν την εβδομάδα και κράτησε λίγο, όσο να μπορέσει η Μόνικα Αραμάγιο, κάτοικος του Σαν Σαλβαδόρ ντε Χουχούι (San Salvador de Jujuy), να τραβήξει μια φωτογραφία με το κινητό της και να τη δημοσιοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτρέποντας τους ανθρώπους να έχουν ελπίδα και θάρρος.
Στη συνέχεια η φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης, κάνοντας τον γύρο του κόσμου.
Η εικόνα αυτή είναι πολύ πιο καθαρή και καλοσχηματισμένη από εκείνη του Ιησού Χριστού που τράβηξε στις αρχές Μαρτίου ο Αλφρέντο Λο Μπρούτο στην Αγρόπολη της Ιταλίας, νότια της Νάπολης, και η οποία σχηματίστηκε από τον ήλιο πάνω από το σπίτι του στην Τυρρηνική Θάλασσα.
ν

Όπως και στη φωτογραφία της Μόνικα Αραμάγιο, η μορφή του Ιησού σχηματίστηκε από τον ήλιο και τα σύννεφα πάνω από το σπίτι του Αλφρέντο Λο Μπρούτο στην Τυρρηνική Θάλασσα. Πηγή: YouTube
ν

«Ήμουν μαγεμένος από το θέαμα», έγραψε ο Αλφρέντο Λο Μπρούτο.
Και ενώ απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί αυτό που είδε πάνω από τα νερά της Τυρρηνικής θάλασσας.
«Θέλησα να μοιραστώ και με άλλους αυτό το θέαμα, για να δουν πόσο όμορφο ήταν», πρόσθεσε.

ν

ν

Και στις δύο περιπτώσεις η εικόνα μοιάζει με το περίφημο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 5.000 χιλιομέτρων από την Αργεντινή.
ν

Το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το κολοσσιαίο άγαλμα που εικονίζει τον Ιησού με απλωμένα τα χέρια, βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Κορκοβάντο, πάνω από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Image: Supplied
ν

«Ο Κύριος σύντομα θα έρθει για όλους μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», σχολίασε η αρχιτέκτων και πολεοδόμος Μαριέλα Ρομάνο (Mariela Romano) στη σελίδα της στο Instagram.
Άλλοι χρήστες επισήμαναν ότι η λαμπρή μορφή στον ουρανό δείχνει τον Μεσσία να φορά στέμμα.
Οι επικριτές λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να δει κανείς εκτός από τον ήλιο που λάμπει μέσα από τα σύννεφα. Ορισμένοι άλλοι αμφιβάλλουν αν η φωτογραφία είναι αληθινή, λέγοντας ότι είναι προϊόν photoshop.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι βλέπουν τον Ιησού με ασυνήθιστους τρόπους.
Πριν από δέκα μήνες, κάτοικοι της Αλαμπάμα είδαν μια παρόμοια φωτεινή μορφή να σχηματίζεται στον ουρανό. Τέλος, πριν από ένα χρόνο, παρόμοια μορφή σχηματίστηκε πάνω από τον ουρανό της Βενεζουέλας, αλλά σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, ήταν σκοτεινή, καθώς σχηματίστηκε από μαύρα σύννεφα.
ν

 


Translate this post