Βρήκε 100 κιλά χρυσού σε σπίτι που κληρονόμησε!

Κατηγορία Παράξενα, Φενγκ Σούι

ΠΛΟΥΤΟΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ποιος είπε ότι δεν γίνονται θαύματα; Γάλλος βρήκε σε σπίτι που κληρονόμησε θησαυρό αξίας πολλών εκατομμυρίων!

22hj2315556l61l6176

Ράβδοι και χιλιάδες χρυσά νομίσματα υπήρχαν κρυμμένα σε ολόκληρο το σπίτι. Πηγή: News media
v

ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΟΣ βρήκε σε κρυψώνες στο σπίτι που κληρονόμησε από νεκρό συγγενή του στη Νορμανδία, χιλιάδες χρυσά νομίσματα και ράβδους, συνολικού βάρους 100 κιλών. Ο περισσότερος θησαυρός ήταν κρυμμένος μέσα στην ξυλεία του σπιτιού και στο μπάνιο.
Συνολικά βρήκε 5.000 χρυσά νομίσματα, δύο ράβδους χρυσού των 12 κιλών εκάστη και 37 μικρότερες ράβδους του 1 κιλού, ανέφερε ο Νικολά Φιερφόρ, ένας τοπικός διοργανωτής δημοπρασιών, στο Γαλλικό Πρακτορείο, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας La Depeche.
Η αξία των ευρημάτων ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως έγινε γνωστό από τον οίκο δημοπρασιών της πόλης Εβρέ.
Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος πολύ καλά: κάτω από έπιπλα, κάτω από στοίβες με ασπρόρουχα, ακόμη και στην τουαλέτα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε φυλάξει ένα μέρος μέσα στο κουτί ενός μπουκαλιού ουίσκι και σε ένα τενεκεδένιο κουτί που το είχε τοποθετήσει κάτω από ένα έπιπλο – αυτό ήταν και το πρώτο που ανακάλυψε τυχαία ο τυχερός κληρονόμος, ενώ ξεδιάλεγε τα παλιά έπιπλα.
Το χρυσάφι είχε αγοραστεί νόμιμα, τις δεκαετίες του 1950 και 1960. Στο σπίτι βρέθηκαν και όλα τα σχετικά πιστοποιητικά.
Ο θησαυρός πουλήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου από τον τοπικό οίκο δημοπρασιών σε Γάλλους και διεθνείς αγοραστές. Εκτός από τον κληρονόμο, κερδισμένη από την υπόθεση βγαίνει και η γαλλική εφορία, αφού ο φόρος κληρονομιάς ανέρχεται στο 45%.
Αυτό θα πρέπει να κάνει όσους αποποιούνται τα ακίνητα που κληρονομούν, να το σκεφτούν δύο και τρεις φορές. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει κρύψει μέσα στις ντουλάπες, τις γλάστρες και τα στρώματα ο συγγενής σου που απεδήμησεν εις Κύριον.

 


Translate this post