Το «Άστρο του Θανάτου» πάνω από την Ιαπωνία

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ένα παράξενο σφαιρικό σύννεφο, σαν το «Άστρο του Θανάτου», εντοπίστηκε στον ουρανό πάνω από την Ιαπωνία.

Το ασυνήθιστο σύννεφο εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από ένα σταθμό του τρένου στην Ιαπωνία. Πηγή: Twitter / @ pmxpvrtmx
ν

ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ σύννεφο που μοιάζει με το “Death Star” από την ταινία Star Wars έχει εμφανιστεί στον ουρανό της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το σφαιρικό νέφος εθεάθη να πλανάται απειλητικά στον αέρα, σε έναν σχεδόν ανέφελο γαλάζιο ουρανό, στην πόλη Φουτζισάβα στην επαρχία Καναγκάβα.

Μια Γιαπωνέζα χρήστης του Twitter, ονόματι Poppy, ανέβασε τις εικόνες που έγιναν viral με 18.000 retweets και 20.000 likes.

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες, η Poppy έγραψε: «Υπήρχε ένα post στο Facebook με ένα παράξενο σύννεφο πάνω από τον σταθμό Shonandai σε 15:00 την Κυριακή.

Σίγουρα, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο με αυτό…!»
v


v

Η Poppy εξήγησε ότι επικοινώνησε με τον χρήστη του Facebook και του ζήτησε να της εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Εκείνος της είπε ότι αρχικά το σύννεφο ήταν τελείως ολοστρόγγυλο, αλλά μετά από λίγο άρχισε να χάνει το σχήμα του όταν εκείνος σκέφτηκε να το φωτογραφίσει.

Και μετά από λίγο, μυστηριωδώς εξαφανίστηκε.

Ορισμένοι χρήστες, έχοντας ανησυχήσει από το σπάνιο θέαμα, το σχολιάζουν με λόγια όπως: «Ελπίζω να μην είναι κάποιος περίεργος οιωνός».
v

Κολάζ φωτογραφιών από το παράξενο σφαιρικό σύννεφο, που εμφανίστηκε πάνω από
τον σιδηροδρομικό σταθμό, μια ασυννέφιαστη μέρα. Πηγή: Twitter / @ pmxpvrtmx
ν

Σχολιάζοντας το παράξενο σύννεφο, κάποιος είπε ότι μοιάζει με «φωλιά δράκου», ενώ άλλοι τον παρομοίασαν με «μαλλί της γριάς».

Ένα άλλο περίεργο με το σύννεφο είναι ότι δεν βρισκόταν ψηλά στον ουρανού, όπως τα άλλα σύννεφα, αλλά κοντά στη γη.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το συγκεκριμένο σύννεφο δεν ανήκει σε καμία από τις γνωστές κατηγορίες και υποκατηγορίες νεφών, ούτε σε αυτά που εμφανίζονται πολύ κοντά στο έδαφος (Σωρειτομελανίες) και η εμφάνισή τους συνδέεται με έντονα καιρικά φαινόμενα.

 


Translate this post